Para Kazanma Devredışı + Ilginc bir tecrube..

• Kullanıcı Espacee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Espacee

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar,

Basimdan gecen bir olayi sizlerle paylasarak konu ile ilgili önerinizi rica ediyorum,

Bir kanalim var, güzel bi getirisi vardi, ki icimdeki ses zaten 1 ocakta bu kanalin para kazanmasi kapatilacak diyordu ve bugun gerceklesti..

Nedenine gelirsek ; Normalde youtube da sunulmayacak, arsivimden bir dosyayi (Cem Y. F****tals), bir arkadasimin izlemek istemesi üzerinde youtube a upload ettim Private olarak, ve aradasimla private olarak paylastim, ancak ne hikmetse 24 saat gecmeden bu private dosya silindi üyelik 1. ihtari aldi,

O andan sonra zaten güzel getiren kanal icin, en azindan subat ayini bitirsin giderse de 1 Ocak günü gitsin diyordum, ki sanki google beni duydu ve bugun kanalin para kazanmasi kapatildi, Nedeni ise : "We have disabled monetization on your account as a result of multiple Community Guidelines strikes, copyright strikes, and/or worldwide Content ID blocks on your account"

Multiple dese de sadece 1 ihtar vardi sadece (o da private bi videodan alindi) 4-5 tane de 3. parti ses olan videom vardı hepsi bu, ancak para kazanmam gitti..Ayni adsense e bagli bir kanalim daha vardi, onun da para kazanmasi kapatildi dogal olarak,

Aklima takilanlar ise ;

1 - Gecen ay kazandigim paramin kesinlesmesi icin su an itibari ile ne yapmaliyim?

2 - Bu kanali kapatmalimiyim, yoksa 6 ay beklemelimiyim yeniden para kazanmanin acilmasi icin?

3 - Bu kanali silersem, ayni adsense e bagli diger kanalin para kazanmasi yeniden acilirmi, Yada Iki kanali birden silsem Adsense e 3. bir kanal bagladigimda para kazanabilirmiyim?

Not: Forumda bu ilk mesajım ve yardimci olabilirseniz cok sevinirim,

Herkese bol kazanclar,

benimde bugun adsenseye bagli olan tum hesaplarimin para kazanmasi kapatildi hepsinin ilk 3 isigi yesil hepsine tek tek baktim bi ihtar flan gozukmuyor ilk defa basima geliyor ne yapabilirim ?

Adsense kurallari dün gece yeni yila girdigimiz an yenilendi ve bu yeni kurallar nedeni ile olabilir diye de düsünüyorum ben, arkadaslarimiz da suan kendilerinde olan durumu yazabilirlerse bilgimiz olur..

iyi para getiren bir kanalımda 1 telif hakkı 1 topluluk ihlali uyarısı var bu uyarılar 1 buuk ay önceden vardı geçen ay bişey olmadı ama bu ay patlayacam diye korkuyorum ne yapmalıyım dostlar önerileriniz nedir kanaldaki tüm videoları silsem kazandığım parayı alabilir miyim?

benimde bugun adsenseye bagli olan tum hesaplarimin para kazanmasi kapatildi hepsinin ilk 3 isigi yesil hepsine tek tek baktim bi ihtar flan gozukmuyor ilk defa basima geliyor ne yapabilirim ?

Hocam ilk olarak kanallarınızın birine girin daha sonra maillerinizi kontrol edin gmail e girince Gelen maillerde bir Birincil yanında Sosyal bölümü var Sosyal bölümüne girin orda Para kazanma Devre Dışı bırakıldı gibi bir mail olacak mail içeriğinde bütün kanallarınızn kapanmasına sebep olan kanalın ismi yazıyo olması lazım o kanalınızı tamamen devre dışı bırakırsanız diğer kanallarınızıda forumdaki google+ yöntemiyle para kazanmaya açarsanız sıkıntısız kullanmaya devam edersiniz.

Hocam ilk olarak kanallarınızın birine girin daha sonra maillerinizi kontrol edin gmail e girince Gelen maillerde bir Birincil yanında Sosyal bölümü var Sosyal bölümüne girin orda Para kazanma Devre Dışı bırakıldı gibi bir mail olacak mail içeriğinde bütün kanallarınızn kapanmasına sebep olan kanalın ismi yazıyo olması lazım o kanalınızı tamamen devre dışı bırakırsanız diğer kanallarınızıda forumdaki google+ yöntemiyle para kazanmaya açarsanız sıkıntısız kullanmaya devam edersiniz.

Dostum ben bu google+ yönetiminin linkini bulamadim, buraya yazabilirmisin rica etsem?

Dostum cok tesekkürler, Peki ben yukarida yazdigim gibi para kazanmasindan sonra mi bu islemi yapmaliyim, yoksa simdi mi yapayim,

Eger suan silersem para kazanmam kesinlesirmi?

Denemedim ama sorunlu kanalın para kazanmasıni bu yöntemle açın para kazanma 24 saat içinde açilir. Açilir açilmaz bu kanalı silin. Kanali Şuan silerseniz bu kanalin kazanci yatmaz diye biliyorum. Sonra diğer kanallari bu yontemle açabilirsiniz

15-20 kanaldan suanda 5 tane anca kaldı
xBMQge.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri