PARA KAZANMA GİDİYOR dikkat edin arkadaşlar!!!!!

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
10 kanal gitti hepside alt kanaldı bana akıl verin ne yapıcam

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir alt kanal yüzünden para kazanmaya kapatılınca sorun yaratan kanalı kökten siliyoruz google + sı ile beraber.

ana kanalı google + yöntemi ile açıyoruz bu da tamam!

Peki diğer alt kanallar? onları malum para kazana açamıyoruz.
Alt kanalı youtubeden silip tekrar aktifleştirince tüm videolar gidiyor ama alt kanal maili değişmiyor para kazan açılıyor. aceba bunu yapmalı mıyız yoksa para kesinleşene kadar alt kanalların parası kapalı durmalı sonra para kesinleşince mi silmeliyiz?

yoksa

Kn9jgV.png

Dünya geneli gelen degil telif hakkı ihtarı almış kanalınız var ise aralarında tek telif bile olsa butun hesaplar bugun durduruldu 2 3 1 bakmadılar anlıyacagınız telif gelen kanalları artık komple silmekten başka cagreniz kalmıyor şimdilik

Bugün 16:00 da bir tane kanalımın para kazanması kapanmış. Daha şimdi farkettim. Aynı adsenseye bağlı diğer kanallarım etkilenmemiş. İnşallah etkilenmez. Kanalı görür görmez hemen sildim bakalım. Kanalım 3 yada 4 dünya geneli yemişti. tam emin değilim.
Edit: [MENTION=3096]Bonna[/MENTION]

Bugün 16:00 da bir tane kanalımın para kazanması kapanmış. Daha şimdi farkettim. Aynı adsenseye bağlı diğer kanallarım etkilenmemiş. İnşallah etkilenmez. Kanalı görür görmez hemen sildim bakalım. Kanalım 3 yada 4 dünya geneli yemişti. tam emin değilim.
Edit: [MENTION=3096]Bonna[/MENTION]

Kardeşim para kazanması kapatılan kanalını sildikten sonra diğer kanalına girerken ip yenileme veya çerez temizliği yaptın mı ?

YT'nin hiç ettiği videolar.
En yüksek geliri getiren kanaldaki en yüksek hitli videolar.
Diğer kanalları sorunsuz açtım ama bunlar patates.

Videoları sildim yüreğim yanıyor.
:D

Aynen hocam! 11,01 de de benim kanallar gitti bir alt kanal yüzünden. Hepsi aynı anda gidiyor yetişmek imkansız! Google + bağladım derken alt kanal değil sadece ana kanal çalışıyorsunuz o zaman. Alt kanalı para kazanmaya açma şansımız yok sanırım!

evet hocam alt kanal calısmıyorum zaten cok kanalda calısmıyorum.12 kanal vardı para kazanmanın kapatılmasına sebep olanı sıldım ve 11 kanaldan 2 tanesı an itibariyle gelmıs.diğer 9 kanal beklemede.

Hopp bi sinemaya gittik herkes beni de ekle demiş :D,tüm konuyu alıntılamakla uğraşamam şimdi herkese geçmiş olsun [MENTION=377]aysun06[/MENTION] direk g+ ile silen bazı arkadaşlar aldı ödemelerini. [MENTION=318]NoEroin[/MENTION] ben de alt kanal calısmıyorum ama para kazanma bir kere gitti,açtık.Alt kanala düştü,bi daha gitti,anlatabildim umarım :)

Hopp bi sinemaya gittik herkes beni de ekle demiş :D,tüm konuyu alıntılamakla uğraşamam şimdi herkese geçmiş olsun [MENTION=377]aysun06[/MENTION] direk g+ ile silen bazı arkadaşlar aldı ödemelerini. [MENTION=318]NoEroin[/MENTION] ben de alt kanal calısmıyorum ama para kazanma bir kere gitti,açtık.Alt kanala düştü,bi daha gitti,anlatabildim umarım :)

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION]

https://www.youtube.com/account_advanced

anlatabildim sanırım.
Bende hiç alt kanal yok.
2. kez para kazanmaları açtım.

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION]

https://www.youtube.com/account_advanced

anlatabildim sanırım.
Bende hiç alt kanal yok.
2. kez para kazanmaları açtım.

Güzel kardeşim,burdan şifre verdim + gmaile yükselttim.Ana kanal oldu ama g+ kes bağla yapılamıyor.Umarım ben anlatabilmişimdir.

Olay şudur.Herhangi bir alt kanalda https://www.youtube.com/account_revert bu linke girilebiliyorsa alt kanalında g+kes,bağla yapılabilir.Ancak bu linke girdiğinde Opss diyorsa,o kanalı açamıyoum ben.;)

yani olay şudur alt kanalları olanlar yapacak birşeyi yok :(

Güzel kardeşim,burdan şifre verdim + gmaile yükselttim.Ana kanal oldu ama g+ kes bağla yapılamıyor.Umarım ben anlatabilmişimdir.

Olay şudur.Herhangi bir alt kanalda https://www.youtube.com/account_revert bu linke girilebiliyorsa alt kanalında g+kes,bağla yapılabilir.Ancak bu linke girdiğinde Opss diyorsa,o kanalı açamıyoum ben.;)

Bak şimdi dediğimiz olay farklı.
Caps atıyorum.

Evet ilk başta G+ bağlayınca kanal alt kanalda kalır.
Fakat 24 saat içinde kanalı tekrar G+'dan kestiğin zaman Alt kanal olarak kalmaz ve normal kanal olarak devam edersin.
Bu kısımdan yaptığın zaman kanal G+'dan tekrar kesilir ve Alt kanala düşmez.
Ben 28 Aralıkta para kazanmalar kapatılıncada aynı olayı yaptım, 22 Şubat'da kapatıldığında da aynı şeyi yaptım.
Bazı kanalları kendim sildim bazı videolar direkt ! oldu, fakat kanallarımın hepsi hala ANA Kanal.

Sabah G+ bağlayıp açtığım bir kanal.
Tek tek resimlerle anlatıyorum.

1- Kanala giriş

2- Kanal GooGle+ ile bağlı

3 - Kanalı Google+'dan kesme.
( https://www.youtube.com/account_advanced ) kısmından

4 - Burdan kes deyince gelen yer.

5 - Devam Diyelim.

6 - Kanal Hala Ana Kanal. . .

Resimli belgeli Alt kanala düşmeden G+ anlatım.
Üniversitede ders diye okutmak lazım.
:cool:

Dip Not : Resimler paintte edit edilmiştir.
Sadece kanal belli olmasın diye, kanal resmi ve kanal isminin bazı kısımları editlenmemiştir.

--

Son 2 günlük Adsense verilerimide ekliyorum.
22 şubat sabah para kazanmalar gitti.
( sadece Yt'nin bize kazığını göstermek için )
Artık Marta kadar toparlarız birkaç güne.

Bak şimdi dediğimiz olay farklı.
Caps atıyorum.

Evet ilk başta G+ bağlayınca kanal alt kanalda kalır.
Fakat 24 saat içinde kanalı tekrar G+'dan kestiğin zaman Alt kanal olarak kalmaz ve normal kanal olarak devam edersin.
Bu kısımdan yaptığın zaman kanal G+'dan tekrar kesilir ve Alt kanala düşmez.
Ben 28 Aralıkta para kazanmalar kapatılıncada aynı olayı yaptım, 22 Şubat'da kapatıldığında da aynı şeyi yaptım.
Bazı kanalları kendim sildim bazı videolar direkt ! oldu, fakat kanallarımın hepsi hala ANA Kanal.

Sabah G+ bağlayıp açtığım bir kanal.
Tek tek resimlerle anlatıyorum.

1- Kanala giriş

2- Kanal GooGle+ ile bağlı

3 - Kanalı Google+'dan kesme.
( https://www.youtube.com/account_advanced ) kısmından

4 - Burdan kes deyince gelen yer.

5 - Devam Diyelim.

6 - Kanal Hala Ana Kanal. . .

Resimli belgeli Alt kanala düşmeden G+ anlatım.
Üniversitede ders diye okutmak lazım.
:cool:

Dip Not : Resimler paintte edit edilmiştir.
Sadece kanal belli olmasın diye, kanal resmi ve kanal isminin bazı kısımları editlenmemiştir.

--

Son 2 günlük Adsense verilerimide ekliyorum.
22 şubat sabah para kazanmalar gitti.
( sadece Yt'nin bize kazığını göstermek için )
Artık Marta kadar toparlarız birkaç güne.

Şimdi oldu işte :) Yani para kazanma açıyoruz,g+ tekrar kesiyoruz.Olay budur.Peki şuan benim alt kanallarım var 1 ay oluyor onları ana kanala yükseltebilir miyiz? :) cevabını biliyorum da yine de şansımı denedim:)

Şimdi oldu işte :) Yani para kazanma açıyoruz,g+ tekrar kesiyoruz.Olay budur.Peki şuan benim alt kanallarım var 1 ay oluyor onları ana kanala yükseltebilir miyiz? :) cevabını biliyorum da yine de şansımı denedim:)

Onları koruyup kollayıp Gözün gibi bakacaksın.
Yapacak başka birşey yok.
Bundan sonra alt kanal açmadan çalışırsan o sıkıntın olmaz benim gibi.
:D

bu sabah benimde 1 adsensime bağlı 6 alt kanalım gitti. Bu adsense den hayır gelir mi artık?

Bende şu kanalları G+ bağlantısını kes kısmı çıkmıyor. Uyuz oldum. Bir tek bendemi çıkmıyor bu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri