Para kazanma gitti kanalları silecek miyim kurtaracak mıyım ?

kehanet55

Yasaklanmış
Arkadaşlar olay bariz belli para kazanma kapandı 700 aboneli bi kanalımda.bağlı +15 kanal var.10 tanesi mevcut diğerlerini hatırlamıyorum şimdi ne yapacağız tüm kanalları silmek mi mantıklı kurtarmaya çalışmak mı ? içindeki ödemeyi alsam en kötü yeter bana.baktım konulara darall hocamın konusuna hiçbirşey anlamadım.kısacası nasıl kurtacaz ?

daralll'ın konusunu dene düzelmezse sil gitsin.

daralll'ın konusunu dene düzelmezse sil gitsin.
bi cacık anlayamadımki ondan.hiçbirisini bulamıyorum google +da :/
Buldum şimdi.Para kazanması kapanan ana kanalımı yoksa tüm kanallaramı aynısını uygulaycağım hocam ?

Son düzenleme:
Buldum şimdi.Para kazanması kapanan ana kanalımı yoksa tüm kanallaramı aynısını uygulaycağım hocam ?

para kazanma gidişine sebep olan kanal komple silinecek geri gelmemek kaydı ile fakat benim gittiğinde onuda geri alıp para kazanmasını açıp öyle silmiştim %22 kesintiyle yırtmıştım bunla bi ilgisi varmıdır bilemem tabi.diğer kanallara gelince silinip geri alınacak alt kanal varsa ana kanalları silincek olay bu kadar

para kazanmanın gitmesine neden olan kanalı sileceksin ama geri açmayacaksın.

diğerlerini de sileceksin en az 12 saat sonra geri açacaksın.

para kazanma gidişine sebep olan kanal komple silinecek geri gelmemek kaydı ile fakat benim gittiğinde onuda geri alıp para kazanmasını açıp öyle silmiştim %22 kesintiyle yırtmıştım bunla bi ilgisi varmıdır bilemem tabi.diğer kanallara gelince silinip geri alınacak alt kanal varsa ana kanalları silincek olay bu kadar
tüm kanalların alt kanallarından para kazanıyorum.ana mail boş alt kanallar gelirli.doğru silip silemediğimi bilemiyorum sildim ama biryerlerden.yarın öğlen giriş yaptığımda açıkacak mail ve kurtulmuş mu olacak ?

---------- Spam Engelliyici 03:35 ---------- Önceki Mesaj 03:34 ----------

para kazanmanın gitmesine neden olan kanalı sileceksin ama geri açmayacaksın.

diğerlerini de sileceksin en az 12 saat sonra geri açacaksın.
açmasamda sıkıntı değil asıl gelirli kanalı kapatmışlar zaten :/ şeytaan diyor sil hepsini kurtul direk :/

bütün kanalların kesinleşmesini istiyorsan hepsini silmen gerekir.silmediğinde kesinti çok olur.sonra ister kurtar ,ister başka kanal aç ama sorunlu kanal kesinlikle silinmiş kalmalı ki adsense çöp olmasın

açmasamda sıkıntı değil asıl gelirli kanalı kapatmışlar zaten :/ şeytaan diyor sil hepsini kurtul direk :/
şu anda sizi çok iyi anlıyorum hocam. :)

ama söyleyebileceğim şey şu çalışınca geri yerine geliyor, pes edersen kaybedersin.

bütün kanalların kesinleşmesini istiyorsan hepsini silmen gerekir.silmediğinde kesinti çok olur.sonra ister kurtar ,ister başka kanal aç ama sorunlu kanal kesinlikle silinmiş kalmalı ki adsense çöp olmasın

en mantıklısı aslında hepsını sılmek galıba,acmamak sartıyla oylemı?

şu anda sizi çok iyi anlıyorum hocam. :)

ama söyleyebileceğim şey şu çalışınca geri yerine geliyor, pes edersen kaybedersin.
hocam ben kanallara yanmıyorum içerdeki gidecek paraya yanıyorum.yoksa kanalları silmek koymuyor hiçte siliyormuym bilmiyorum onu bile :D urlden alt kanalları açık gösteriyor hala.doğrumu yapıyorum sence :D

hocam ben kanallara yanmıyorum içerdeki gidecek paraya yanıyorum.yoksa kanalları silmek koymuyor hiçte siliyormuym bilmiyorum onu bile :D urlden alt kanalları açık gösteriyor hala.doğrumu yapıyorum sence :D
umut vermeyim ama bakarsın öder belli olmaz google bu. :)

alt kanallarla çalışıyorsan ana kanalı sileceksin sadece.

umut vermeyim ama bakarsın öder belli olmaz google bu. :)

alt kanallarla çalışıyorsan ana kanalı sileceksin sadece.
hocam artık orası nasip be :D ama işte doğru siliyor muyum o konuda bile şüphem var :D çünkü urlden alt kanallar açık hala

hocam rahatsız edicem alıntıladım ama ben htırladıklarımı sildim adsenseyi başka maile taşıdım ve eski adsense mailine sildim.eğer hatırlamadığım yada eksik kalan kanal varsa zaten yeni taşıdığımın para kazanmasınıda kapatır.kapatmazsa sıkıntı kalmamıştır demek değilmi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri