Merhaba,
Arkadaşlar sorunu bir türlü anlamış değilim.
Aktif kullandığım 2 kanalım var 2 sinde de hiç bir sorun yok. Para kazanma aktif bazı videolar dan hala para kazanıyorum tamam güzel.
Ama kanallarımdan birinde özgün olarak kendi konuşmam olan da hatta bütün videolarımın para kazanması durdu.
Yani her hangi bir ihtar yok. Para kazanma aktif ama video düzenlemeye girdiğimde para kazanma bölümü görünmüyor bile.
Diğer kanalımda da 1-2 video da başladı bu durum. Maillerime bakıyorum hiç birinde uyarı veya ihtar da görünmüyor. Yani neden durduruldu oda görünmüyor.
Bilgisi olan varmı acaba ?
Örnek Resim;
---------- Spam Engelliyici 13:02 ---------- Önceki Mesaj 12:58 ----------
Bu arada konuyu galiba yanlış yere açtım :/
Arkadaşlar bugün baktım eğlence kanalımda ki 2 videonun düzeldiğini gördüm.
Kişisel kanalımda ki 9 video dan ise sadece 1 tanesi düzelmiş.
Sanırım Youtube yine bişeyler karıştırıyor videolarımı kontrol ediyor napıyor bilmiyorum ama ama sorun yavaş yavaş düzeliyor.
Tarih: 29.08.2015
Arkadaşlar sorunu bir türlü anlamış değilim.
Aktif kullandığım 2 kanalım var 2 sinde de hiç bir sorun yok. Para kazanma aktif bazı videolar dan hala para kazanıyorum tamam güzel.
Ama kanallarımdan birinde özgün olarak kendi konuşmam olan da hatta bütün videolarımın para kazanması durdu.
Yani her hangi bir ihtar yok. Para kazanma aktif ama video düzenlemeye girdiğimde para kazanma bölümü görünmüyor bile.
Diğer kanalımda da 1-2 video da başladı bu durum. Maillerime bakıyorum hiç birinde uyarı veya ihtar da görünmüyor. Yani neden durduruldu oda görünmüyor.
Bilgisi olan varmı acaba ?
Örnek Resim;
---------- Spam Engelliyici 13:02 ---------- Önceki Mesaj 12:58 ----------
Bu arada konuyu galiba yanlış yere açtım :/
Arkadaşlar bugün baktım eğlence kanalımda ki 2 videonun düzeldiğini gördüm.
Kişisel kanalımda ki 9 video dan ise sadece 1 tanesi düzelmiş.
Sanırım Youtube yine bişeyler karıştırıyor videolarımı kontrol ediyor napıyor bilmiyorum ama ama sorun yavaş yavaş düzeliyor.
Tarih: 29.08.2015
Son düzenleme: