Para kazanma gözükmüyor

xtrailmutlu

Kayıtlı Üye
Merhaba,

Arkadaşlar sorunu bir türlü anlamış değilim.
Aktif kullandığım 2 kanalım var 2 sinde de hiç bir sorun yok. Para kazanma aktif bazı videolar dan hala para kazanıyorum tamam güzel.

Ama kanallarımdan birinde özgün olarak kendi konuşmam olan da hatta bütün videolarımın para kazanması durdu.
Yani her hangi bir ihtar yok. Para kazanma aktif ama video düzenlemeye girdiğimde para kazanma bölümü görünmüyor bile.

Diğer kanalımda da 1-2 video da başladı bu durum. Maillerime bakıyorum hiç birinde uyarı veya ihtar da görünmüyor. Yani neden durduruldu oda görünmüyor.

Bilgisi olan varmı acaba ?

Örnek Resim;
8babM1.png

---------- Spam Engelliyici 13:02 ---------- Önceki Mesaj 12:58 ----------

Bu arada konuyu galiba yanlış yere açtım :/

Arkadaşlar bugün baktım eğlence kanalımda ki 2 videonun düzeldiğini gördüm.

Kişisel kanalımda ki 9 video dan ise sadece 1 tanesi düzelmiş.

Sanırım Youtube yine bişeyler karıştırıyor videolarımı kontrol ediyor napıyor bilmiyorum ama ama sorun yavaş yavaş düzeliyor.

Tarih: 29.08.2015

Son düzenleme:
YT kendi müziklerinden ekledin mi? Eklediysen şayet bazı müzikler bu şekilde karşımıza çıkıyor.

YT kendi müziklerinden ekledin mi? Eklediysen şayet bazı müzikler bu şekilde karşımıza çıkıyor.

Ekledim hocam ama aynı müzikte 2 video var ve diğerinde sorun yok.

Ayrıca kendi kişisel konuşma yaptığım videolar da hiç müzik yok sadece anlatım var ve kamera karşısında ben o kadar ama kişisel yükledikten sonra yeşil olarak yanıyor para kazanma sonra 1 hafta içnide tak para kazanma bölgesi bile yok.

Şimdi de diğer kanalımda başladı ama oyun müziği kullanmıştım bu kanalda ve müzikten olsa eski videoda da olurdu diye düşünüyorum veya en azından bi ihtar alırdım bilge mesajı vs dimi :/ :confused:

Peki hani videonun sağ tarafında görüntüleme sayısı beğeni falan var ya orada para kazanma simgesi (yeşil dolar) gözüküyo mu? Gözükmüyosa büyük bir ihtimal siz de genel para kazanma gitmesi sorunuyla karşı karşıyasınız.
Edit: para kazanma aktif demişssiniz ama düzenlemeye girince çıkmıyo demişssiniz.Peki reklamlar çıkıyo mu o videoda hala?
Ama diğer kanalda ki videolarım da hiç müzik yoktu hocam sadece özgün çekimler :/

Ekledim hocam ama aynı müzikte 2 video var ve diğerinde sorun yok.

Ayrıca kendi kişisel konuşma yaptığım videolar da hiç müzik yok sadece anlatım var ve kamera karşısında ben o kadar ama kişisel yükledikten sonra yeşil olarak yanıyor para kazanma sonra 1 hafta içnide tak para kazanma bölgesi bile yok.

Şimdi de diğer kanalımda başladı ama oyun müziği kullanmıştım bu kanalda ve müzikten olsa eski videoda da olurdu diye düşünüyorum veya en azından bi ihtar alırdım bilge mesajı vs dimi :/ :confused:

Kullandığın müziklerin altında açıklama yazar bu müziği kullanmakta serbestsiniz derse o müziği kullan,diğer Creative Commons vs yazıyorsa yanaşma derim önünde sonunda sıkıntı çıkartır,bir de video editörden müziği eklemeye kalkma indir müziği tabi açıklamasına da bak, video edit işinde kullandığın program ile ekle videona.

Peki hani videonun sağ tarafında görüntüleme sayısı beğeni falan var ya orada para kazanma simgesi (yeşil dolar) gözüküyo mu? Gözükmüyosa büyük bir ihtimal siz de genel para kazanma gitmesi sorunuyla karşı karşıyasınız.
Edit: para kazanma aktif demişssiniz ama düzenlemeye girince çıkmıyo demişssiniz.Peki reklamlar çıkıyo mu o videoda hala?

Hocam bazı videolarım da hala duruyor yeşil dolar bi sorun yok.
Ama bahsi geçen bu 2 video da hiç gözükümyor yeşil dolar.
İlk yüklediğim de vardı sonra 2 hafta içinde filan gitti tamamen hatta yeşili geçiyorum. Soluk dolar işareti bile yok o video da.

Son yükelmelerimi şöyle gösteriyim isterseniz bahsettiğim 2 video da bu şekilde gösteriyor.
pob9mq.png

Yani para kazanmam hala aktif ama bu videolar için ne bi uyarı simgesi ne de soluk renkli dolar işareti göstermiyor.
Düzenelmeye girdiğim de de ilk attığım resim gibi :/

---------- Spam Engelliyici 13:26 ---------- Önceki Mesaj 13:24 ----------

Kullandığın müziklerin altında açıklama yazar bu müziği kullanmakta serbestsiniz derse o müziği kullan,diğer Creative Commons vs yazıyorsa yanaşma derim önünde sonunda sıkıntı çıkartır,bir de video editörden müziği eklemeye kalkma indir müziği tabi açıklamasına da bak, video edit işinde kullandığın program ile ekle videona.

Kapanan videoların birinde müzik kullanımının sebest olduğu yazıyordu hocam o video kullandığımı Youtube Müzik Kitaplığından almıştım özellikle de dikkat ettim ona ama dediğim gibi diğer kanalımda ki videolarım da hiç müzik olmamasına rağmen aynı durum oldu :/

İlk yüklediğim de vardı sonra 2 hafta içinde filan gitti tamamen hatta yeşili geçiyorum. Soluk dolar işareti bile yok o video da.

Son yükelmelerimi şöyle gösteriyim isterseniz bahsettiğim 2 video da bu şekilde gösteriyor.
pob9mq.png

Yani para kazanmam hala aktif ama bu videolar için ne bi uyarı simgesi ne de soluk renkli dolar işareti göstermiyor.

Kapanan videoların birinde müzik kullanımının sebest olduğu yazıyordu hocam o video kullandığımı Youtube Müzik Kitaplığından almıştım özellikle de dikkat ettim ona ama dediğim gibi diğer kanalımda ki videolarım da hiç müzik olmamasına rağmen aynı durum oldu :/

belirgin görüntü ses fotoğraf vs var mı videoda yani aklıma şuan farklı bir şey gelmiyor madem müzik yok diyorsunuz.

yt müziklerinin bazılarında yanında kalem işareti gibi birşey var onları kullanırsan para kazanamazsın ....

belirgin görüntü ses fotoğraf vs var mı videoda yani aklıma şuan farklı bir şey gelmiyor madem müzik yok diyorsunuz.

Kişisel kanalım da ki video lar da sadece ben varım. Yani kamera karşısında konuşmam var sadece o kadar. (Youtube tipimizi beğenmedi galiba :) )

2. kanalım da da Ülkelerin askeri görüntüleri var ama yani herkesin paylaştığı tarzda şeyler ve başta açıktı para kazanma bölmeleri sonradan ihtarsız kapanması garip oldu :/

---------- Spam Engelliyici 13:33 ---------- Önceki Mesaj 13:32 ----------

yt müziklerinin bazılarında yanında kalem işareti gibi birşey var onları kullanırsan para kazanamazsın ....

Hocam hiç müzik kullanmadım sadece kişisel konuşmam var. Kullandığım videolar da da dikkat ettim o konuya :/

o videoyu başka kanalda dene bakalım ondada aynı sorun olacakmı birde o video da biraz oynama yap sağından solundan az kes veya ekleme yap sonuna kanalının resmini falan at bakalım aynı sorun olacakmı yada o videodaki sesi video yaparak at dene sorun ne olacak ... valla son zamanlarda yt nin durumuna akıl sır ermiyor gecen bir videoya ses ekledim ytnin telifsiz müziği eşleşen verdi :D ondan hocam doları yakana kadar devam ... :D

o videoyu başka kanalda dene bakalım ondada aynı sorun olacakmı birde o video da biraz oynama yap sağından solundan az kes veya ekleme yap sonuna kanalının resmini falan at bakalım aynı sorun olacakmı yada o videodaki sesi video yaparak at dene sorun ne olacak ... valla son zamanlarda yt nin durumuna akıl sır ermiyor gecen bir videoya ses ekledim ytnin telifsiz müziği eşleşen verdi :D ondan hocam doları yakana kadar devam ... :D

Valla hocam kişisel konuşmalara bişey yapamam ama diğer videolar için müzik değişimini bir deniyim :)
Sağolun yinede :)

Hocam işte forumda kaç gündür bahsi geçen genel para kazanma gitmesi olayı sizin de başınıza gelmiş buna yapacağınız bişey görünmüyo.

pob9mq.png

Hocam işte forumda kaç gündür bahsi geçen genel para kazanma gitmesi olayı sizin de başınıza gelmiş buna yapacağınız bişey görünmüyo.

Bir çözümü yokmu yani hocam öyle kalıyor mu veya zamanla düzelicekmi feedback gönderdim youtube'a ama cevapta gelmedi 1 haftadır :/

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri