Para Kazanma Hak Talebi

• Kullanıcı koronline
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

koronline

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

İnternette bulunan resimleri birleştirip video oluşturmaya çalışıyorum.Ses olarak da youtube un kendi seslerini kullanıyorum.Ünlem işareti çıktı.
Bende ticari hakları doğrulamak için ilgili alanları doğruladım.Camtasia studio programını kullanıyorum.Gerekli bilgileri ulaştırdım.Şu şekilde mail gelmiş ;

Merhaba Ahmet,

Para kazanma amaçlı gönderiminizi işleme koyabilmemize yardımcı olmak için, videonuzda bulunan görsellerle ilgili lisans sözleşmesi hakkında bize daha fazla bilgi sağlamanızı rica ediyoruz. Özellikle, adı geçen malzemeyi ticari amaçlarla kullanmak için izninizin olduğunu onaylamanız gerekmektedir. Bu bilgiyi bir ek olarak e-postayla gönderebilir veya şartların doğrudan bağlantısını bize sağlayabilirsiniz.

Yazılımdan alınmış veya yazılım tarafından oluşturulmuş görseller içeren videolardan para kazanmak istiyorsanız, lütfen http://support.google.com/youtube/bin/answer.py?answer=2490089 adresindeki Para Kazanma ile ilgili SSS sayfamıza bakın.

Saygılarımızla,

Alp

YouTube Ekibi
-------------------------------

Formda araştırdım.Bu sorunun cevabını bulamadım.Daha önce yaşayan varsa bilgi verebilirmi?

kısaca o resimlerin senın olmadıgını söylüyor. bazı resimleri kullanmaya izin veriyorlar diye biliyorum onları bulman lazım

REsimlerin bana ait olduğunu nasıl ispatlarım.Onu bilemedim.

Acaba camtasia programı ile ilgili lisans bilgilerini yani ürünü satın aldığıma dair bilgilerimi istiyor.Eğer öyleyse ürün crack li.Move maker ile yüklüyorum desem onda herhangi bir lisans istemiyor.Bir sıkıntı olur mu

kısaca o resimlerin senın olmadıgını söylüyor. bazı resimleri kullanmaya izin veriyorlar diye biliyorum onları bulman lazım

Acaba camtasia programı ile ilgili lisans bilgilerini yani ürünü satın aldığıma dair bilgilerimi istiyor.Eğer öyleyse ürün crack li.Move maker ile yüklüyorum desem onda herhangi bir lisans istemiyor.Bir sıkıntı olur mu

birleştirdiğiniz resimlerin size ait ya da başka kurumdan izin aldığınıza dair belge istiyorlar. var mı böyle bir belge? yok. o yüzden para kazanmaya açamazsınız

Son düzenleme:
Tamam dır quiz partnere geçeceğim. üzerinde durmayım.

Youtube ekibinin böyle birebir mesaj attığını ilk kez görüyorum ya şanslısınız yada göze battınız:) yada ben çok şey kaçırmışım bayağıdır:)

Bende oldu işte.Neyse arkadasın dediğini yaptım.Partnere geçtim bile.Takır takır yüklüyorum videoları :D

Youtube ekibinin böyle birebir mesaj attığını ilk kez görüyorum ya şanslısınız yada göze battınız:) yada ben çok şey kaçırmışım bayağıdır:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri