Para Kazanma "İnceleniyor" Sorunu & Çözümü

• Kullanıcı Space
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
yüklediğim video eğer inceleniyor a düşüyorsa siliyorum, 3 gün önce eklediğim videoyu bugün sildim.

Şu sıralar bu sorunu yaşayanların çoklu dikkatimi çekti. Benim sürekli kullandığım taktikdir, video yükledik den sonra eğer
a2c40g.jpg
inceleniyor 'a takıldıysa videonuz youtube sizden %90 videonun size ait olduğuna dair kanıt isteyecektir yani o videodan para kazanamayacaksınız...

dRaCk nickli arkadaş ayrıntılı olarak anlatmış sağolsun direk kendisinden kopyalıyorum taktiği;

Eğer hala inceleniyor'da kalıyorsa video izlenmeden hemen silip tekrar yükleyin ama bu sefer başlık ve içerik kısmına "deneme video123" türü metinler yazın sonra editleyin.

Saygılar

Aynısını yaptım üstelik eski bir kanalımda ve kendim çektiğim video da hala aktif olmuyor
:(

Bende "İnceleniyor" ve 5-10 dk sonra aktifleşiyor reklamalar. :)

bu ligtv maç özetlerinde geçmiyor sanırım ?

LigTv Maç Özetleri Youtuba koyuyorum ama para kazanma aktif olmuyor bilene süpriz ödül ulaşsın :D

Simdi bir sorunla karsilastim, hemen sicagi sicagin sormak istiyorum.

Butun yukledigim videolarda para kazanma secenegi otomatik olarak gelmesi gerekli, ayarlardan oyle yapmistim. Az once 5 tane video yukledim, 3 tanesinde para kazanma secenegi isaretli bile degil. Gorunce sasirdim acaba neden diye. Manual olarak o 3 videoyu secip para kazanma yerine tikladim ama bir turlu aktif olmuyor. Daha bugun bir tane telif yedimdi, ama ondan bir sorun olsa diger videolarda da para kazanma olmazdi.

Bu konu hakkinda yorumlariniz nelerdir?

Simdi bir sorunla karsilastim, hemen sicagi sicagin sormak istiyorum.

Butun yukledigim videolarda para kazanma secenegi otomatik olarak gelmesi gerekli, ayarlardan oyle yapmistim. Az once 5 tane video yukledim, 3 tanesinde para kazanma secenegi isaretli bile degil. Gorunce sasirdim acaba neden diye. Manual olarak o 3 videoyu secip para kazanma yerine tikladim ama bir turlu aktif olmuyor. Daha bugun bir tane telif yedimdi, ama ondan bir sorun olsa diger videolarda da para kazanma olmazdi.

Bu konu hakkinda yorumlariniz nelerdir?

şuan youtube'da sorun var galiba. bende de para kazanmaya açılmıyor videolar. düzelir kısa süre içinde muhtemelen

şuan youtube'da sorun var galiba. bende de para kazanmaya açılmıyor videolar. düzelir kısa süre içinde muhtemelen

O bahsettigim videolar bayagi izlendi suanda. Youtube duzeldiginde, suanki izlemelerden de para verecek mi bize?

O bahsettigim videolar bayagi izlendi suanda. Youtube duzeldiginde, suanki izlemelerden de para verecek mi bize?

videoda reklam gözüküyorsa verebilir. ama para kazanmaya açılmadıysa büyük ihtimalle reklam çıkmayacağı için vermez

Şu an videolarda para kazanma aktif oluyor.

Arkadaşlar Kafayı yicem adam aynı videoyu atıyor onda para kazanma aktif ben atıyom olmuyor deli oldum ya bu yöntemi de denedim olmadı yokmu başka bir yöntem ?????

spor maç videoları yükledim lütfen bir çözüm ?

Bunlarda benim yüklediklerim 40 video attım,

etiketlerinizde engelleyici birşey varmı? Spor videolarında bu tür durumlar yaşanabiliyor, ben spor üzerine çalışırken editorden videonun rengiyle oynuyordum mesela, hızlı onaylanıyordu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri