Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kesinlesmez
Ben YT'de bazı kanallarda sarı çizgi yokken reklam çıkarttığını fark ettim.
Büyük ihtimal butür kanallarda reklam çıkıyor ama sarı çizgi yok.
İnşallah kesinleşirde ödeme alırsınız.
Bende butür bir kanal yok.
bende tekrar aktif oldu sayım.Ne oluyor ya bir sayıyor bir duruyor![]()
Merhaba arkadaşlar;
Youtube Kanalım 10 Nisan 2019 da para kazanmaya kapatıldı.Tekrar eden içerikten dolayı.
![]()
Dedim bugün bakayım bu ay ne kadar kesinleşti.Baktığımda sayım dün açılmış ve devam ediyor para kazanmaya.Hesapta sadece bir youtube kanalı var başka yok.
![]()
benimde bi kanalım pk kapalı geçen kapanan 26 nisandan beri sayım yapıyormuş bugün farkettim
bakalım para kesinleşecek mi![]()
bende sayım ve yt paneline yansıma devam ediyor.. Sorundan ziyade belki çok fazla reklam kaldı reklam verenlerde mağdur olmasın diye yayınlıyor olabilirler.
para da yansıyor mu hocam bende para yansımyor sadece sayım ve tık var adsensede
yansıyor, hrm adsense hem de yt'ye tıklama ücreti yansıyor, belki siz yanlış yerden bakıyorsunuzdur
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.