Para Kazanma Kapanan Kanalın Kazancı !!!

• Kullanıcı beyto33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

beyto33

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar :

Geçenlerde 6 adet kanalaım kapanmıştı bu kapanan kanallarımın 2 tanesinin 29 haziranda para kaznaması kapanmıştı, 4 tanesi de 2 temmuzda kapamıştı...Dün iti bariyle kazançlr kesinleşti ve Bu sorunun cevabını tecrübe ile öğrenmiş oldum :

1-30 haziran arasında kanalının para kazanması kapanırsa o kanlalrdan gelecek ödemeye Bay Bay diyin ...1 bardak soğuk su için ( benim gibi )

1-30 haziran arasında para kaznadığın bir kanal ay bittikten sonra-diğer aya geçtikten sonra kapanırsa ödeme geliyor..... künefe üzeri dondurma söyleyin kendinize (benim gibi )

Hadi Cümleten Bol Kazançlar

bende bunun cevabını pm bekliyorum hakemim :D

arkadaşlar kazandığım parayla hava atan bi insan değilim...çok şükür 9 aydır tırnağımla kaznıyorum , Allah'ımda veriyor Elhamdülillah oluyor işte bişiler ama öyle 6000 $ felan değil ne yaptınız sizde 1-1,5 K civarı ....hadi bol kaznaçlar

arkadaşlar kazandığım parayla hava atan bi insan değilim...çok şükür 9 aydır tırnağımla kaznıyorum , Allah'ımda veriyor Elhamdülillah oluyor işte bişiler ama öyle 6000 $ felan değil ne yaptınız sizde 1-1,5 K civarı ....hadi bol kaznaçlar

her nekadar kazanırsak kazanalım buna şükretmek lazım... ben bukadar kazanamıyorum ama olsun yinede Allaha şükürler olsun çabalayınca emeğimizin karşılığını alıyoruz elbet...

hocam bu arada hangi şehirde hakemlik yapıyorsun ? bende amatör futbol oynuyorum ankarada :)

Merhaba Arkadaşlar :

Geçenlerde 6 adet kanalaım kapanmıştı bu kapanan kanallarımın 2 tanesinin 29 haziranda para kaznaması kapanmıştı, 4 tanesi de 2 temmuzda kapamıştı...Dün iti bariyle kazançlr kesinleşti ve Bu sorunun cevabını tecrübe ile öğrenmiş oldum :

1-30 haziran arasında kanalının para kazanması kapanırsa o kanlalrdan gelecek ödemeye Bay Bay diyin ...1 bardak soğuk su için ( benim gibi )

1-30 haziran arasında para kaznadığın bir kanal ay bittikten sonra-diğer aya geçtikten sonra kapanırsa ödeme geliyor..... künefe üzeri dondurma söyleyin kendinize (benim gibi )

temmuzun 7 sinde (sanırım) kapanmıştı para kazanmam adsense hesabım da banlanmıştı şimdi bu durumda içerdeki paraya ne olur ? adsense hesabını da değiştiremiyorum maalesef

her nekadar kazanırsak kazanalım buna şükretmek lazım... ben bukadar kazanamıyorum ama olsun yinede Allaha şükürler olsun çabalayınca emeğimizin karşılığını alıyoruz elbet...

hocam bu arada hangi şehirde hakemlik yapıyorsun ? bende amatör futbol oynuyorum ankarada :)

mersindeyim kardeşim...aynen çalışınca emeğinin karşılığını mutlaka alırısnız

mersindeyim kardeşim...aynen çalışınca emeğinin karşılığını mutlaka alırısnız

hocam ankarada hakemlik yapsaydın senden bi kırmızı kart yemek nasip olurdu belki :)

şaka bi yana 15 senelik futbol geçmişimde hiç kırmızı kart görmedim sadece 2 sarı kart gördüm :) Fair Play ödülüne adayım :D

Merhaba Arkadaşlar :

Mesajından emin misin ? Benim haziran ayında açtığım kanal temmuzun 3 ünde para kazanma devre dışı kaldı, bugün 15 temmuz hala haziran ayına ait para mara yok ortada ?

Merak edilen bir konuydu. Açıklık getirdiğiniz için teşekkür ederim.

eski bir konu ama aynı şey benimde başıma geldi 1-30 kasım arasında kazandıran kanalın 1 aralıkta para kazanması kapandı şimdi içerideki parayı alabilecekmiyim başka tecrübe eden arkadaşlarda varmı

ayrıca bu kanalım alt kanal ana kanal kapalı alt kanalın mail adresini biliyorum ama şifre oluşturmadım şifre konusunda yardımcı olacak varmı
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

herkese bol kazançlar..

Merhaba Arkadaşlar :

1-30 haziran arasında para kaznadığın bir kanal ay bittikten sonra-diğer aya geçtikten sonra kapanırsa ödeme geliyor

Böyle bişey yok hocam.Maalesef eskidendi yenilerde ; Ekimde para kazanması AÇIK kasımın ilk 7 günü AÇIK tam 7.gün para kazanmaları giden adamın kanalının parası ödenmedi!!! :(

Böyle bişey yok hocam.Maalesef eskidendi yenilerde ; Ekimde para kazanması AÇIK kasımın ilk 7 günü AÇIK tam 7.gün para kazanmaları giden adamın kanalının parası ödenmedi!!! :(

cümleyi iyi anla kapanan kanal diyorum para kaznaması kapanan değil...para kaznaması kapanan kanal ödenemz zaten

ben başlığa bakarak ümitlenmiştim :(

---------- Mesaj saat 01:22:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:21:15 civarında gönderildi. ----------

peki ikinci sorumun cevabını biliyormusunuz

---------- Mesaj saat 01:26:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:22:41 civarında gönderildi. ----------

ana kanalı kapalı alt kanala şifre oluşturabilirmiyim mail adresini almıştım
ayrıca şifre oluşturabilirsem google artı ile bağlantısını kesip tekrar bağlayabilirmiyim
içerideki parayı kurtarmam gerek yardımlarınızı bekliyorum
şimdiden teşekkürler

cümleyi iyi anla kapanan kanal diyorum para kaznaması kapanan değil...para kaznaması kapanan kanal ödenemz zaten

kardeşim 1.sinde demişsin ki PARA KAZANMASI KAPATILAN KANAL
2.sinde demişsinki KAPATILAN KANAL
iyi de zaten kapanan kanalların parası NE ZAMAN KAPANIRSA KAPANSIN ÖDENİYOR.
para kazanmaya kapanan kanalların parası da NE ZAMAN PARA KAZANMAYA KAPANIRSA KAPANSIN ODENMIYOR

ben böyle biliyorum .. dikkat çekmek istediğim ksıımları büyük yazdım yanlış anlaşılma olmasın ..

kardeşim 1.sinde demişsin ki PARA KAZANMASI KAPATILAN KANAL
2.sinde demişsinki KAPATILAN KANAL
iyi de zaten kapanan kanalların parası NE ZAMAN KAPANIRSA KAPANSIN ÖDENİYOR.
para kazanmaya kapanan kanalların parası da NE ZAMAN PARA KAZANMAYA KAPANIRSA KAPANSIN ODENMIYOR

ben böyle biliyorum .. dikkat çekmek istediğim ksıımları büyük yazdım yanlış anlaşılma olmasın ..

deidğinde yanlışlık yo zaten doğru diyon....ben alıntı yaptığın msjımda da bunu sölüyom :)

Merhaba Arkadaşlar :

HOCAM SAYGILAR: size bu konuyu arz etmiştim ama ,,, yinede paylaşım içi sağol ,,,

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri