Para kazanma kapandı, açılmıyor

• Kullanıcı davşan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

davşan

Kayıtlı Üye
Selamun aleyküm arkadaşlar.

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki, forumun düzenini, çöp - spam tarzı boş başlıkların açılmamasına en çok itina gösterenlerden biri olduğuma inanıyorum. Açtığım (yani açmadığım) konulara bakarsanız bunu görebilirsiniz. Sonuna kadar saatlerce araştırıyorum, söylenenleri yapıyorum, bırakın konu açmayı konu altında soru bile sormuyorum araştırmadan ve%99 hallediyordum sorunumu. Fakat bu sefer yok arkadaş...

Harbiden arkadaşlar bir el atın, takip falan edin konuyu bu işi bilen arkadaşlar.
[MENTION=2807]TuKeNeCeGiZ[/MENTION] hocamın konusunu da okudum sonuna kadar. Söylediklerini de yaptım olmuyor.

Şimdi durumu açıklayayım.

1 adsensem ve 3 tane buna bağlı kanal vardı. Adsense ayrı bir hesap onda kanal yok. 1 ve 2. kanalımdan para kazanıyordum az buçuk. 3. kanalımda boş idi. Bir ara vid. yükledim deneme falan yaptım sonra telif yedim 1 veya 2 tane tam hatırlamıyorum, tüm videoları sildim sonra öyle duruyordu. 12 nisanda şak diye gitti tüm para kazanmalar. Sonra baktım ki bu içinde video olmayan kanalıma "hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif ha..." malumunuz olan bu bildirim gelmiş. İçinde hiç video yoktu! Sonuç olarak tabi patladı bizim diğer kanallarda. Sonra ben bu kanalı komple sildim mail vs. alayını. Sonra para kazanan iki kanalımdan az getireni sildim geri getirdim telefon ile doğrulayarak, yok yine aynı uyarı. Sonra bekleme süresini uzatarak yaptım yine yok. Her seferinde kanalda o yazı çıkıyor, işte bilmemne hesabınızdaki birden çok Topluluk... Halbuki o kanal artık yok. Diğer asıl getiren kanalıma hiç dokunmadım.

1. kanalım alt kanal, ama o hesapta başka kanal yok. ve eşleşen 3. taraf içeriği olan videolar var. Bir zararının olmadığını görünce ve kanala izlenim çekiyor diye silmedim onları. 10 tane falan var. Telif yok.

2. kanalımda 2 tane telif var. Başka bir şey yok.

Nisanın 12 sinde para kazanma kapandıktan sonra Mart kazancım yattı 22 sinde mi ne.

Ne yapayım ben şimdi arkadaşlar.? :(

3. kanalına video yükledin dünya engeli ve telif geldi ve tüm videoları sildin
bu durumda kanalın sabıkalı oldu ve para kazanman kapatıldı. bir kanalına birden fazla telif ve dünya engeli gelirse o kanalın mail adresini kökünden sil
deneme kanallarını adsenseye bağlamak da büyük bi hata.

3. kanalına video yükledin dünya engeli ve telif geldi ve tüm videoları sildin
bu durumda kanalın sabıkalı oldu ve para kazanman kapatıldı. bir kanalına birden fazla telif ve dünya engeli gelirse o kanalın mail adresini kökünden sil
deneme kanallarını adsenseye bağlamak da büyük bi hata.

Eyvallah hocam bu söylediğinizi kayda aldım bundan sonra öyle yaparım. Tam deneme kanalı değildi yani bir projeye girmiştim sonra baktım o yemedi, karışık atıyordum o kanala. Peki hocam şimdi ne yapacağım ben?

Eyvallah hocam bu söylediğinizi kayda aldım bundan sonra öyle yaparım. Tam deneme kanalı değildi yani bir projeye girmiştim sonra baktım o yemedi, karışık atıyordum o kanala. Peki hocam şimdi ne yapacağım ben?

para kapanmaya sebeb gösterilen kanalı kökünden sil
diğer iki kanalı da para kazanmaları forumdaki yöntemlerle acmaya dene
kolay gelsin.

Hocam Allah razı olsun da ben de onu diyorum işte yukarda yazdım, zaten yaptım onları. İlgin için teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri