Para Kazanma Kapandı :(

• Kullanıcı volkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

volkan

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Arkadaşlar bugün kanallarımdan 1 tanesinin para kazanması kapanmış yeni fark ettim. Para kazanması aktif olan 3 kanalım var hepsi aynı adsense'e bağlı ve bana bildirim mail vs. hiç bir şey gelmedi. Komedi türü videolar yüklediğim ve izlenmesi ve abonesi diğerleri göre daha fazla olan kanalımın para kazanması bugün kapanmış. Bu kanaldaki videolarda eşleşen telif vs. hiç bir şey yok. Daha önce eşleşen geldi bi kaç defa ama o videoları direkt silmiştim. Kanala da en son 18 şubatta video yüklemişim. Durup durup dururken neden kapanır ki ?

Artik 3. taraf, dunya esleseni gelen her kanali gmaili ile birlikte toptan silmek en iyi secenek gibi duruyor.

Artik 3. taraf, dunya esleseni gelen her kanali gmaili ile birlikte toptan silmek en iyi secenek gibi duruyor.

Hocam tamam kanalı silelim de video dahi yüklemediğim kanal durup dururken neden kapanır ki ? hergün sıkça kontrol ediyordum hiç bir problem yoktu durup dururken para kazanması gitmiş. Telifli video vs olsa neyse derim ama hiç bişey yok mail vs de yok. Kanal durumu iyi görünüyo ama para kazanma kırmızı yanıyo anlamadım.

Benimde bütün 8 kanalımın para kazanması gitti ne yapıcam hiç bilmiyorum..

Geçmiş olsun hocam.

Hayırlı işler.

düzenleme: [MENTION=4172]bayburt16[/MENTION] adsense hocam

Adsense ayarlarından yöneticiyi değiştirebilir eski yönetici hesabını silebilirsin dikkatli yap yalnız işlemleri

https://www.google.com/adsense/app#manageUsers

hocam 8 kanalımın hepsinide verdiğiniz yöntem ile hiç acımadan sildim hepsinin para kazanması devre dışıydı.. Peki hocam öyle yapıcam yeni gmail açıp onu yönetici yapıcam yani ? Ve diğer kanallardan kazandığım paraları alabilme şansım var mı ?

bayadır adsense çalışmıyorum sadece tek kanalım var onada video atmıyordum farklı kazanç yollarınızı arttırın farklı farklı partnereler yönelin

hocam 8 kanalımın hepsinide verdiğiniz yöntem ile hiç acımadan sildim hepsinin para kazanması devre dışıydı.. Peki hocam öyle yapıcam yeni gmail açıp onu yönetici yapıcam yani ? Ve diğer kanallardan kazandığım paraları alabilme şansım var mı ?

Evet temiz bir gmail açıp yönetici olarak adsenseye ekle.Kapatılan kanallardan paranı alıyorsun gecen ay banlandım 235 tl de 40 lıra gıbı bir kesıntı oldu 195 tl kesınlesmıstı.Belli olmuyor ne kadar kesinti yaptıkları

Kanallar kapatildiysa alirsin, para kazanmalar gittiyse alamazsin.

Evet temiz bir gmail açıp yönetici olarak adsenseye ekle.Kapatılan kanallardan paranı alıyorsun gecen ay banlandım 235 tl de 40 lıra gıbı bir kesıntı oldu 195 tl kesınlesmıstı.Belli olmuyor ne kadar kesinti yaptıkları

Bütün kanallarımın para kazanması gitmişti bende bütün 8 kanalımı kökten sildim bütün ürünleri ile beraber sildim adsense hesabınıda yeni açtığım bir gmail ile yönetici yaptım diğer yönetici üyeliğini de sildim 355 TL kesinleşmemiş kazancım var sizce yeni kanallar açıp bu adsenseden devam etsem bir sorun olur mu ? Ve iyi yapmışmıyım sizce ?

bayadır adsense çalışmıyorum sadece tek kanalım var onada video atmıyordum farklı kazanç yollarınızı arttırın farklı farklı partnereler yönelin

mantıklı ben 2 adsense kullanıyorum 1 kaçta partner olsa tadından yenmez bu vine kanallarını alıyor mu acaba partnerler ?

Bütün kanallarımın para kazanması gitmişti bende bütün 8 kanalımı kökten sildim bütün ürünleri ile beraber sildim adsense hesabınıda yeni açtığım bir gmail ile yönetici yaptım diğer yönetici üyeliğini de sildim 355 TL kesinleşmemiş kazancım var sizce yeni kanallar açıp bu adsenseden devam etsem bir sorun olur mu ? Ve iyi yapmışmıyım sizce ?

Doğru olanı yapmıssın baska bir adsensen varsa onunla devam et ben 2 adsense kullanıyorum banlandıgım zaman yeni kanalları diğerine baglıyorum o banlanıncada tekrar eski adsenseye dönüyorum.Tek adsense hesabın varsa zaten bağlamaktan başka bir yol yok. baglamadan once
https://www.google.com/adsense/app#3rd-party-access
bu lınkden erişimi devre dışı bırak 5-10 dk bekle etkınlestır.

6 bin lira civari param gitti dun, yapacak bisey yok.

Büyük geçmiş olsun hocam. Benim anlamadığım köşede yatan kanala niye sataştı bunlar şimdi ? O kanalın görüntülenme sayısı vs. partnerler için uygundu ben onu partnere geçirmeyi düşünüyodum şimdi para kazanması gitti. E peki partnere geçirebilir miyim o kanalı ? Yani şu an elimdeki doğru düzgün olan bi o kanal var. Az olsa günlük en az 500 görüntülenme ve ortalama 1lira kadar getirisi oluyodu. Para kazanma gitti, telif eşleşen hiç bir uyarısı yok, şu durumda partnere geçebilir miyim o kanalla ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri