Para kazanma kapansa bile kazancı kurtarabiliriz (belki)

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
B

Bonna

Guest
merhaba arkadaşlar,
aklıma bi fikir geldi. hemen sizinle paylaşıyorum yorumlarınız çok önemli.
şimdi benim 2 kanalım var farklı 2 adsense'e bağlı ;
a kanalı 1.adsense'e
b kanalı 2.adsense'e bağlı olsun.
şimdi ayın 30'una kadar sıkıntı yok. (sıkıntı oldu diyelim onu da açıklayacağım.) aralık 1'e geldik.
a kanalında 1.000 TL
b kanalında 100 tl var.

şimdi ben a kanalını 2.adsense'e taşırsam o adsense'e bağlıyken PARA KAZANMALAR GİTSE BİLE diğer adsense'i (yani paranın kesinleşeceği adsense'i) etkiler mi? Yani 2.adsense'deyken para kazanması giden kanal 1.adsense'in kazancını düşürür mü?

Daha basit bir dille biz kanalları yedek adsense'de tutalım.Ayın tam 30'unda ana adsense'e geçirelim.1'inde tekrar yedeğe alalım.Paralar hep ana adsense'de kesinleşsin.Ama risk yedek adsense'de olsun.

Soruyu tekrar net bi şekilde soruyorum!!

A kanalını aralık ayında 2.adsense'e taşıdım ve (allah korusun) para kazanması kapandı!! bu para kazanmaya giden kanalın parası ödenmiyor ya.. ama o adsense'e bağlı değilken gittiyse ödenir mi acaba?

not:baya çorba ettim arkadaşlar kusura bakmayın ama beni anlayanlar vardır umarım.

Valla karisik oldu ben az bisey anladim , bunu denemeden ogrenmenin bir yolu yok bence

Valla karisik oldu ben az bisey anladim , bunu denemeden ogrenmenin bir yolu yok bence

hacı kısaca diyorum ki.kanalları yedekte tutalım.Ayın 30'unda ana adsense'e atıp ayın 1'inde tekrar yedeğe alalım.eğer para kazanma giderse yedekteyken gitsin ve yedek adsense'in kazançları kesinleşmesin ( zaten kesinleşecek bişey yok 30'unda adsense değiştirdik o adsense'e yansır para) biz ana adsense'den yolumuzu bulak.

Güzel fikir denemeden bilinmez dostum. Beyin bedava dedikleri!

Hiç bir farkı yok bence.Başıma 1 defa toplu geldi bu kapanma olayı (inşallah bir daha olmaz).Onda da dersimi aldım.Para kazanmanın toplu olarak kapanmasından endişe ediyorsanız;

1) Telif yediyseniz hemen o kanalı silin

2) Dünya engellemesi aldıysanız hemen o kanalı silin

Teliflerin önceden geleceğini bilemeyiz.Ama dünya engellemeli videoları önceden %99 engelleyebiliriz.Bunun için de yedek kanal oluşturup ilk defa bir türde video yükleyeceksek önce bu kanaldan geçiriyoruz temizse ana kanala alıyoruz.
Bence olay bu.Bunun daha ötesi yok.Sonuçta dediğiniz şey para kazanma kapatıldıktan sonradır.Bunun çözümü de kanalların para kazanmasını açmaktır.Açabiliyorsanız sorun yoktur.Önemli olan para kazanma kapatılmadan önlemlerini almaktır.

Bu dediğin olabilir kardeşim. Fakat çok kanal çalışanlar için zor bir iş. :)
Ama sürekli para kazanması kapatılan kişiler yapabilir bence.

içinde hatrı sayılır para olan 1 hafta kadar önce kapandı. g+ yöntemiyle para kazanmayı açıp kanalı sildim. bakalım ödeme alabilecek miyim? sildikten sonra da partner konusu aklıma geldi ama iş işten geçmişti.

hacı kısaca diyorum ki.kanalları yedekte tutalım.Ayın 30'unda ana adsense'e atıp ayın 1'inde tekrar yedeğe alalım.eğer para kazanma giderse yedekteyken gitsin ve yedek adsense'in kazançları kesinleşmesin ( zaten kesinleşecek bişey yok 30'unda adsense değiştirdik o adsense'e yansır para) biz ana adsense'den yolumuzu bulak.

Fikir guzel ama ya 30 nda degilde , 12 sinde kesinlesiyorsa gecen ayin paralari , yani belki adsense ayin 30 nda hic bir islem yapmiyor hesaplarda , ayni sekilde gunluk sayimlar devam ediyor , bu surede iste gecersiz tiklamalari filan falan sadece hesapliyor , ve 12 sinde de gecmis ayi netlestiriyorsa , yani 11 i 12 ye baglayan gecede denemek lazim bunu .

Benim yazdigimda biraz karisik oldu heralde :)

benım başıma gelen....

1 kanal para kazanma kapandı, ardından adsenseye bağlı tum kanallar kapandı... itiraz vb.. ettsim... neyse... geleyim konuya....
1-kanallar ayrı ayrı doğrulama istedi, a kanalı dedı eserler senınse ispatla bilgi veri b kanalıda ispat et bilgi ver c kanalıda aynısını istedi.... eser sahibi isen doğrula diyor... senın yaptığın yontemı uygulayanlar oldu giye biliyorum... ben riske girmemek için denemedim hiç ama yapanlar var yazıyordu...

Hiç bir farkı yok bence.Başıma 1 defa toplu geldi bu kapanma olayı (inşallah bir daha olmaz).Onda da dersimi aldım.Para kazanmanın toplu olarak kapanmasından endişe ediyorsanız;

Teliflerin önceden geleceğini bilemeyiz.Ama dünya engellemeli videoları önceden %99 engelleyebiliriz.Bunun için de yedek kanal oluşturup ilk defa bir türde video yükleyeceksek önce bu kanaldan geçiriyoruz temizse ana kanala alıyoruz.
Bence olay bu.Bunun daha ötesi yok.Sonuçta dediğiniz şey para kazanma kapatıldıktan sonradır.Bunun çözümü de kanalların para kazanmasını açmaktır.Açabiliyorsanız sorun yoktur.Önemli olan para kazanma kapatılmadan önlemlerini almaktır.

Yok hocam , bi dizi yuklemistim , diziye tam 1 ay sonra dunya engeli geldi , hemde butun bolumlerine ve ertesi gun kapandi butun para kazanmalar o dunya engelleri yuzunden , yedek kanal konusu guzel , bende oyle calisiyorum.

Hocam senin dediğin para kazanmaya kapanmasına önlem almak.Ama beni anlamadım bak ben diyorum ki ;
Kanalı yedek adsense'de tutalım 30'unda ana adsense'e bağlayalım.1'inde tekrar yedeğe alalım.Böylelikle ;
Para ana adsense'de kessinleşsin,ama risk yedek adsense'de olsun.

Eğer kanallar para kazanmaya kapanırsa da yedek adsense'deyken kapansın,ana adsense'i etkilemesin .. inşalla şimdi anlaşıldım.

Bu dediğin calışır...Eğer adsense değiştirince, o parayı yeni adsense aktarırsa...

Aktarmayan bi cok arkadaşım ve gözlemim oldu...

Gayet iyi anladım hocam.Sonuçta sen kanallarını yedek adsense'de tutsan ve kanalların telif alsa, kanalların yine kapanmayacak mı?He ben sadece adsense-risk açısından olaya bakıyorum diyorsan eyvallah.
Hocam senin dediğin para kazanmaya kapanmasına önlem almak.Ama beni anlamadım bak ben diyorum ki ;
Kanalı yedek adsense'de tutalım 30'unda ana adsense'e bağlayalım.1'inde tekrar yedeğe alalım.Böylelikle ;
Para ana adsense'de kessinleşsin,ama risk yedek adsense'de olsun.

Eğer kanallar para kazanmaya kapanırsa da yedek adsense'deyken kapansın,ana adsense'i etkilemesin .. inşalla şimdi anlaşıldım.

kesinleşme tarihi kesin olarak her ayın 30 u mu ki ? öbürtürlü kanal ana adsensede 12gün bklemek zorunda

helal olsun.
mantıklı bir öneri.
bu işlem sayesinde ana adsense hesabında risk minimize edilmiş olur. 2.çöp adsensede de para kazanma kapatılsa bile tekrardan mimlenmemek için farklı bir adsense kesinleşme aşamasında yine ana adsense şeklinde devam eder..

senin dediğini aylar önce yapanlar var

sonuç?

---------- Mesaj saat 03:15:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:11:27 civarında gönderildi. ----------

Fikir guzel ama ya 30 nda degilde , 12 sinde kesinlesiyorsa gecen ayin paralari , yani belki adsense ayin 30 nda hic bir islem yapmiyor hesaplarda , ayni sekilde gunluk sayimlar devam ediyor , bu surede iste gecersiz tiklamalari filan falan sadece hesapliyor , ve 12 sinde de gecmis ayi netlestiriyorsa , yani 11 i 12 ye baglayan gecede denemek lazim bunu .

Benim yazdigimda biraz karisik oldu heralde :)

30'unda hesaplanıyor kardesim 100 kere denendi bu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri