Para kazanma kapansa bile kazancı kurtarabiliriz (belki)

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Bu olabilir, denemekte fayda var :)
Peki para kazancinin gitmesi olayi genellikle ayin 20si civarinda mi oluyor??

sonuç?

---------- Mesaj saat 03:15:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:11:27 civarında gönderildi. ----------

30'unda hesaplanıyor kardesim 100 kere denendi bu.

Bonno kardeşim müsait olduğunda bu yazdıklarıma cevap ver
benim aklımda aynen şöyle bişey geçti, ama çekindim konu açmaya

şimdi benim fikrim şu

25 tane kanalımız var diyelim, bu 25 kanal için sahte birer adsense alırız
ve her bir kanalı bu sahte adsenselere bağlarız, ayın 30unda Ana adsenselere bağlarız sonra ayın 1 yada 2sinde tekrar sahte adsenselere bağlarız
Ha şimdi diyeceksiniz ki okadar sahte adsense nasıl alırız
şöyle, Google dan isim ve soy isimleri buluruz, ve yine google dan okulların liselerin üniversitelerin adreslerini buluruz
sahte adsenseleri açarken bu isim soyisim ve adresleri kullanırız

LÜTFEN BU YORUMUMU KİM OKUDUYSA CEVAP YAZSIN LÜTFEN

ben söyle yapıyorum ay sonunda içinde cok para olan kanalllarımı 2. adsenseye tasıyorum. otton seyden bir kanal yüzünden o kadar yüksek gelirli kanalları riske atmak istemem

Gereksiz ugraslar

---------- Mesaj saat 07:54:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 07:51:57 civarında gönderildi. ----------

şimdi benim fikrim şu

ve her bir kanalı bu sahte adsenselere bağlarız, ayın 30unda Ana adsenselere bağlarız sonra ayın 1 yada 2sinde tekrar sahte adsenselere bağlarız
şöyle, Google dan isim ve soy isimleri buluruz, ve yine google dan okulların liselerin üniversitelerin adreslerini buluruz

Hocam video mu yuklicez bulmacami cozcez buda gereksiz daha dogrusu konu basta sacma konu gereksiz

[MENTION=377]aysun06[/MENTION] gereksiz dediğiniz konu para kazanmaya kapatılan kanalların parasını kurtarmak.
Ayrı ayrı 7000 TL 5400 TL 3200 TL 2600 TL 1100 TL 3400 TL ödemesini alamayan arkadaşlarım var!!!!
Ha pardon ya !! hani o PM de bahsettiğiniz ''bir iki özel dost'' ile siz bu meblağları günlük kazanıyorsunuz ve para kazanmaya kapanmıyor kanallarınız (günde 4 5 k video atmanıza rağmen (!) ) bir yolunu bulmuşsunuz ''bir iki özel dost'' dışında kimseyle paylaşmıyorsunuz.Doğru benım burda arkadaşlara belki faydalı olacak bir bilgiyi paylaşman gereksiz!! sizin bildiklerinizi SIR gibi saklamanız çok gerekli!! üstüne bir de faydalı bilgileri paylaştığım konuyu baltalamanız!!! ben daha bişey demiyorum size .. ''bir iki özel dost'' ile kazanmaya devam edin!

not:kimse bilgi paylaşmak zorunda değildir,ancak bilgi paylaşılan konuyu da baltalamak zorunda değildir!!!

[MENTION=377]aysun06[/MENTION] gereksiz dediğiniz konu para kazanmaya kapatılan kanalların parasını kurtarmak.
Ayrı ayrı 7000 TL 5400 TL 3200 TL 2600 TL 1100 TL 3400 TL ödemesini alamayan arkadaşlarım var!!!!
Ha pardon ya !! hani o PM de bahsettiğiniz ''bir iki özel dost'' ile siz bu meblağları günlük kazanıyorsunuz ve para kazanmaya kapanmıyor kanallarınız (günde 4 5 k video atmanıza rağmen (!) ) bir yolunu bulmuşsunuz ''bir iki özel dost'' dışında kimseyle paylaşmıyorsunuz.Doğru benım burda arkadaşlara belki faydalı olacak bir bilgiyi paylaşman gereksiz!! sizin bildiklerinizi SIR gibi saklamanız çok gerekli!! üstüne bir de faydalı bilgileri paylaştığım konuyu baltalamanız!!! ben daha bişey demiyorum size .. ''bir iki özel dost'' ile kazanmaya devam edin!

not:kimse bilgi paylaşmak zorunda değildir,ancak bilgi paylaşılan konuyu da baltalamak zorunda değildir!!!

3bin kusur msj in var hepsi bos hacim ben napim :D

Evet hepsi boş .. o yüzden ''normal'' , ''admin,mod olmayan'' üyeler arasında en çok benim mesajların yararlı bulunmuş ve beğenilmiş.

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] nin forumda 2253 msj (gosterim sayarsak) vardir
[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] nin forumd 694 begenisi (tik sayarsak) vardir.
[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] ayda 1000tl (varsayim) kazaniyorsa
[MENTION=3096]Bonna[/MENTION]nin TBM kactir.
:D

Bende 12 tane adsense hesabı var. (2 kişi çalışıyoruz)
Taktiğimiz şu şekilde.
Bir adsensenin rutin kesinleşen kazancı (her ay ortalama bıraktığı miktar) 500 TL civarına ulaşınca o adsenseyi daha fazla riske sokmamak için başka kanal bağlamıyoruz. Yani tüm adsenseleri 500-600 TL aralığında tutuyoruz.
2 tane çöp adsensemiz var. 1 tanesi düşük gelirli çöp adsense, diğeri yüksek gelirli çöp adsense.
Ortalama 200 kanalımızı aralıklarla kontrol ediyoruz ve herhangi bir telif / topluluk ihtarı alırsa o kanalı aylık getirisi yüksek ise yüksek gelirli çöp adsense, aylık getirisi düşük ise düşük gelirli çöp adsense taşıyoruz. Böylelikle herhangi bir kanaldan dolayı o adsense bağlı tüm kanalların kapatılmasını önlemiş oluyoruz. Çöp adsensedeki ihtarlı kanalların ihtarı 6 ay sonra kalktığı zaman eski yerine taşıyoruz.
Ancak şöyle bir durum var. Sonuçta aldığı ihtardan dolayı risk taşıyan kanallarınızı topladığınız çöp adsensin içindeki herhangi bir kanaldan (ki tamamı riskli yani ihtar almış kanallar) dolayı çöp adsensinize bağlı olan tüm kanalların da kapanma ihtimali var ki zaten amacımızda toplu kapanma olacaksa çöp adsensenin içindekilere olsun.
Geçtiğimiz bayram 1500-2000 aralığında kazanan adsensimin kanalları topluca kapanınca bu taktiğe başladık. Geçen hafa da yüksek gelirli çöp adsesmize bağlı olan kanallar topluca (bayram temizliğindeki gibi tek bir kanal sebep gösterilerek) kapatıldı. Şayet bu şekilde çöp adsense taşımamış olsaydık az ama sürekli kazandıran ana adsensin tüm kanalları kapanmış olacaktı.
Kısacası ihtar alan kanalınızı silmek yerine çöp adsense taşırsanız ve o kanal 6 ay ayakta kalabilirse o kanal üzerinden tekrar kazanmaya devam edersiniz.
Arkadaşın sorusuna gelince şu kısımda hata var .

A kanalını aralık ayında 2.adsense'e taşıdım ve (allah korusun) para kazanması kapandı!! bu para kazanmaya giden kanalın parası ödenmiyor ya.. ama o adsense'e bağlı değilken gittiyse ödenir mi acaba?

Bir kanalın para kazanma sekmesi devre dışı bırakılmışsa o kanalı başka bir adsense taşıyamıyoruz çünkü öyle bir menü kalmıyor oratada !
Kanalı nereye ne zaman taşıdığının da önemi kalmıyor sorunun cevabı açısından, kanalın kazancı hangi adsenseye bağlı iken kesinleşirse kanalın parasını o adsense üzerinden alıyorsun zaten. Kanalın para kazanması devre dışı bırakıldığı zaman o aya ait kazançlarını zaten alamıyorsun. (henüz tecrübe etmediğim için sildiğimiz zaman yatıyor iddialarını hariç tutarak diyorum)

hacı kısaca diyorum ki.kanalları yedekte tutalım.Ayın 30'unda ana adsense'e atıp ayın 1'inde tekrar yedeğe alalım.eğer para kazanma giderse yedekteyken gitsin ve yedek adsense'in kazançları kesinleşmesin ( zaten kesinleşecek bişey yok 30'unda adsense değiştirdik o adsense'e yansır para) biz ana adsense'den yolumuzu bulak.

ya değiştirdiğin gün giderse ana adsensede iken ozaman ne yapacan ?

şimdi benim fikrim şu

işte kardeşim! ana adsense'e attık hesapları sonra tekrar sahteye aldık.Sahte adsense'deyken para kazanmaları gitti! O zaman ana adsense'deki parayı etkiler mi bunu bilsek yaparız bişeyler ..

işte kardeşim! ana adsense'e attık hesapları sonra tekrar sahteye aldık.Sahte adsense'deyken para kazanmaları gitti! O zaman ana adsense'deki parayı etkiler mi bunu bilsek yaparız bişeyler ..

kardeşim kesinlikle etkilemez buna adım gibi eminim
bir kanal hangi adsensede kapanırsa
youtube hemen o kanalın bulduğu adsense kimliğinden yola çıkarak
o kimliğe bağlı olan bütün kanalların para kazanmasını kapatıyor
yani ben şubatın başlangıcından beri bu işteyim
kesinlikle ana adsenseyi etkilemez

Şimdi Asıl soru şu
kanalları tam olarak ayın kaçında ana adsenseye bağlayalım ki,
paralar ana adsensede kesinleşsin
yani bana tam olarak gün lazım

çünkü tam gününü bilmezsek paralar sahte adsenselerde kesinleşir ve dolayısıyla paralar boşa gider
Bana kesinlikle açık net bir şekilde tarih lazım

sence ayın 30u mu sana göre

Bir kanalın para kazanma sekmesi devre dışı bırakılmışsa o kanalı başka bir adsense taşıyamıyoruz çünkü öyle bir menü kalmıyor oratada !

Kardeşim benim ben toplu para kazanmaya kapatılmayı ÖNLEMEYE ÇALIŞMIYORUM!
Sabaha kadar önlem al,10 numara sistem kur,istersen 100 PARAVAN ADSENSE sahibi ol.Youtube diyor ki;

''x'' kanalı yüzünden tüm kanallarınızın para kazanması gitti.İyi de benim ''x'' diye bi kanalım yok :D Onu nasıl yapıcaz? :D

Benim riski en aza indirgedim allaha şükür.3-4 kanaldan fazla tutmuyorum bir adsense'de.. Ama allah korusun yine de başıma gelirse kazancı kurtarma peşindeyim .. Kanalı ne yapayım .. En kral kanalımı 1 ayda tekrar yaparım .. 6 Ay bekleyemem yani.

Ama sen diyosun ki kanal hangi adsense'de olursa olsun para kazanması giderse o kanalın parası ödenmez.

Benim yöntem denenmediği için bişey diyemem buna .

---------- Mesaj saat 00:17:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:16:13 civarında gönderildi. ----------

kardeşim kesinlikle etkilemez buna adım gibi eminim
bir kanal hangi adsensede kapanırsa
youtube hemen o kanalın bulduğu adsense kimliğinden yola çıkarak
o kimliğe bağlı olan bütün kanalların para kazanmasını kapatıyor
Ben diyorum ki kazancı kurtarır mıyız sen diyosn ki kanallar kapanmasın.
KEsinleşme olayını da ben 30'u diye biliyorum ama kimisi 12'si diyor bilemedim şimdi.O yüzden denemiyorum bu taktiği.

---------- Mesaj saat 01:38:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:17:50 civarında gönderildi. ----------

ya değiştirdiğin gün giderse ana adsensede iken ozaman ne yapacan ?

değiştirdikten sonra giderse gitsin önemi yok ..

Kardeşim benim ben toplu para kazanmaya kapatılmayı ÖNLEMEYE ÇALIŞMIYORUM!
Sabaha kadar önlem al,10 numara sistem kur,istersen 100 PARAVAN ADSENSE sahibi ol.Youtube diyor ki;

''x'' kanalı yüzünden tüm kanallarınızın para kazanması gitti.İyi de benim ''x'' diye bi kanalım yok :D Onu nasıl yapıcaz? :D

Benim riski en aza indirgedim allaha şükür.3-4 kanaldan fazla tutmuyorum bir adsense'de.. Ama allah korusun yine de başıma gelirse kazancı kurtarma peşindeyim .. Kanalı ne yapayım .. En kral kanalımı 1 ayda tekrar yaparım .. 6 Ay bekleyemem yani.

Ama sen diyosun ki kanal hangi adsense'de olursa olsun para kazanması giderse o kanalın parası ödenmez.

Benim yöntem denenmediği için bişey diyemem buna .

---------- Mesaj saat 00:17:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:16:13 civarında gönderildi. ----------

Ben diyorum ki kazancı kurtarır mıyız sen diyosn ki kanallar kapanmasın.
KEsinleşme olayını da ben 30'u diye biliyorum ama kimisi 12'si diyor bilemedim şimdi.O yüzden denemiyorum bu taktiği.

---------- Mesaj saat 01:38:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:17:50 civarında gönderildi. ----------

değiştirdikten sonra giderse gitsin önemi yok ..

yav hacı niye o kadar polemiğe giriyorsun dene işte ben telif atar kapattırırım kanalını :D sende adsense bağlantısını hallet

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri