Para Kazanma Kapatılan Kanaldaki Site Adsensesi Parası

• Kullanıcı azmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

azmi

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar,
para kazanması kapatılanlar kervanına bende katıldım maalesef. konuyla ilgili onlarca konu açılmış ancak soruma net cevap bulamadım.

sorum:
para kazanması kapatılan adsensemde site adsensesinden ödeme limitini aşan meblağ var. youtube artı olacaktı bu ay. youtube kazançlarının gittiğini biliyorum ancak site adsensesinin parasını alır mıyım. yani kazançlar kesinleşirken site adsensesi parası kesinleşir mi yoksa o da mı çöp oldu?

para kazanma yöntemi ile açmayı dene.

açamazsan kanalı sil. o mailde boş yeni kanal açıp adsenseye bağla. paranı alacaksın.

para kazanma yöntemi ile açmayı dene.

açamazsan kanalı sil. o mailde boş yeni kanal açıp adsenseye bağla. paranı alacaksın.

para kazanmasına neden olan kanalı buldum. kanal en çok kazandıran kanalım çıktı. şimdi yapacağım kanalın para kazanmasını açmaya çalışmak olmazsa o kanalı silip aynı maille farklı bir kanal açıp adsenseye bağlamak doğrudur değil mi?

Yanlıs anlamadiysam Para kazanma kapanmasina neden olan kanal Adsensenin bağli olduğu kanal değil doğru mudur?

Eğer öyleyse sorunlu kanalı silin. Diger kanallarin para kazanmasini g+ yontemiyle açin.

Yanlıs anlamadiysam Para kazanma kapanmasina neden olan kanal Adsensenin bağli olduğu kanal değil doğru mudur?

Eğer öyleyse sorunlu kanalı silin. Diger kanallarin para kazanmasini g+ yontemiyle açin.

kanal adsenseye bağlı üstad. para kazanmamı kapatılan kanalı silmeden sorunu çözemez miyim. bu kanalda g + bağlantısını kes butonu var. bir de kanalları g+ ile açtığımda para kazanma kapatılma öncesi kazançları sorunsuz alacak mıyım?

kanal adsenseye bağlı üstad. para kazanmamı kapatılan kanalı silmeden sorunu çözemez miyim. bu kanalda g + bağlantısını kes butonu var. bir de kanalları g+ ile açtığımda para kazanma kapatılma öncesi kazançları sorunsuz alacak mıyım?

Soruyu yanlış sordum. Simdi soyle anlatayim.
Adsnseye [email protected] ile girdigim kanalla basvurdum. Bu kanal adsense kanalim oluyor. Sonra [email protected] ile yeni kanal açtim bunu adsenseye bagladim. Şimdi para kazanmaya sebep olan Ali mi Veli mi?

Adsnseye [email protected] ile girdigim kanalla basvurdum. Bu kanal adsense kanalim oluyor. Sonra [email protected] ile yeni kanal açtim bunu adsenseye bagladim. Şimdi para kazanmaya sebep olan Ali mi Veli mi?

Zaten mail gelir sana şu kanalınızın yüzünden dolayı para kazanmalarınız kapatıldı diye.Maillerinizi kontrol edin, sorunlu kanalı bulacaksınız.

Üstad şimdi dediğin şekilde ali, veli şeklinde 15 civarı kanal bağlı adsenseye. ihtarı aldığım kanalı üst kısımda belirttiğim gibi buldum. sağolsun kaan bulut ile g + bağlantısını kesip tekrar bağlıyoruz. youtube parası gitti site adsensesi parasını kurtarayım diyordum ki inşallah o parayı da alıcam gibi gözüküyor. konuda, skype üzerinden yardımcı olan tüm arkadaşlardan Allah razı olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri