Para Kazanma Kapatıldı

Immportal

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaş bugun tüm kanalların para kazanması kapatıldı.Kanalların kazançlarını alabiliyormuyuz? kapatılmasının sebebide vine kanalı vardı ona eşleşen geldi para kazanma kapatıldı sorunlu kanalı sildim tekrar açılır mı?

"eşleşen geldi" derken?
3. eşleşen mi?
telif mi yediniz?

parayı alamazsın. çok çok çok istisnai bir durum yapmadıkça youtube bir daha da açılmaz o kanallar

kanallara baktım telif yoktu bir tane eşleşen vardı onu da sildim.Gelen mail;
hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

Altı ay sonra bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının iyi olması durumunda para kazanma hakkını tekrar elde edebilirsiniz.

YouTube'daki içeriğinizi yönetme hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Telif Hakkı Merkezi'mize ve Politika ve Güvenlik Merkezi'mize başvurun. Ayrıca hesap durumunuz hakkında daha fazla bilgi almak için YouTube hesabınızın Özellikler ve Telif Hakkı Bildirimleri bölümlerini ziyaret edebilir ve ticari kullanım hakları konusunda daha fazla bilgi almak için Yardım Merkezi'ne göz atabilirsiniz.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

Kesinleşmeden gitti paralar :D

Eşleşen videolar geldiğinde bunlardan kanallar kapanmaz buyuk ihtimalle cunku karsı taraf yine parasını kazanıyor eşleşen gelen videoları silmek yerine kabul etmeyi deneyen oldumu aranızda :)

Merhaba arkadaş bugun tüm kanalların para kazanması kapatıldı.Kanalların kazançlarını alabiliyormuyuz? kapatılmasının sebebide vine kanalı vardı ona eşleşen geldi para kazanma kapatıldı sorunlu kanalı sildim tekrar açılır mı?

kanalların alt kanalmı yoksa ana kanalmı? eğer alt kanal ise para kazanmayı unut.

ama; ana kanal ise google+ yöntemi ile ana kanalın para kazanmasını %90 aktif edebiliyorsun tekrardan ben 2 kez aktif ettim çünkü ;)

kazançlar kesinleşince,kanallar para kazanmaya kapatılsada alabiliyormuyuz parayı ?

hocam 1 ay önce attığım videolara 3.eşleşen geliyor :S bunun bi açıklaması varmı:)

kazançlar kesinleşince,kanallar para kazanmaya kapatılsada alabiliyormuyuz parayı ?

Kesinleşen kazançı alırsın. Para kazanma kapatılan ay içindeki kazandığın para'yı alamassın. Yani bu ay kazançlar kesinleşti, bir sonraki gün para kazanma kapatıldı. Kesinleşmiş kazanç hesabına yatar ama bu ayki kazançın gider.

Kesinleşen kazançı alırsın. Para kazanma kapatılan ay içindeki kazandığın para'yı alamassın. Yani bu ay kazançlar kesinleşti, bir sonraki gün para kazanma kapatıldı. Kesinleşmiş kazanç hesabına yatar ama bu ayki kazançın gider.

hocam 3 gün sonra kesinleşecek ödemeler? peki bu 3 gün içinde para kazanma kapatılda ekimin kazançlarını alabilirmiyim?

ekim kazançları kesinleşmedi para kazanma bugun kapatıldı ekim kazançlarını alabiliyormuyuz ?

hocam 3 gün sonra kesinleşecek ödemeler? peki bu 3 gün içinde para kazanma kapatılda ekimin kazançlarını alabilirmiyim?

Pardon kardeşim yanlış yazdık kusura bakma. Bu 3 gün içinde para kazanma kapatılırsa Ekim ödemesi alamassın. O yüzden aman dikkat. :))

Üst üste gelirse para kazanma gidebilir.Bir de ben şahsen silmiyorum.Geliri çok düşük kalmış kanalları siliyorum.Bu gün yine bir kaç kanal silerim herhalde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri