kanal kapanmadı zaten para kazanma kapandı
kardeş 10 tanede olsa
eşleşenden kapanmaz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kardeş 10 tanede olsa
eşleşenden kapanmaz
en eski kanalımda 5 ten fazla eşleşen yıllarca durdu bişi olmadı
spam yaparken bazen onlarca eşleşen bi anda geliyor
bazen sonradan siliyorum
bişi olmuyor
eşleşenden kanal kapansa bende kanal kalmazdı
post kasmaya ihtiyacım yok ,
böyle laf sokarak kimseden yardım alamassın
benim tuhafıma gittide ilginç yazdım
zira
3. eşleşenden kanal kapanmaz
kesin konuşmuşsunda başına geldide mi biliyorsun yoksa tamamen sallamasyonmu söylüyorsun
bilmeden nasıl kesın konuşmamı beklıyorsun. aklın mantığın yerındeyse yazdığımın net şeyler olduğunu üstüne basa basa söylediğimi anlarsın
Dostum benim aklım başım yerinde hepiniz ayrı şey konuşup milletin kafasını karıştırıyorsunuz biliyorsunuzdamı konuşuyorsunuz bilmiyorsunuzdamı konuşuyorsunuz kim doğru söylüyor belli değil bakınız >>> http://www.ytpara.com/146324-post558.html
para kazanması kapanan kanalın parası alınamaz. ötesi yok kım tersını ıddıa etmısse yalan demıstır
Benim tüm kanalların para kazanması kapandı paramıda aldım başıma geldi bugün kesinleşti şimdi ne diyeceksin peki hala bilmediğin şey hakkında iddalı konuşuyorsun
Kardeşim eğer ki kanalın ekim ayı içinde kapandıysa ve sen ekimin son haftasını + kasımın ilk haftasını kanalları silmeden g+ yöntemi kullanmadan yani kanallar para kazanmaya kapalı bir şekilde geçirdiysen o para kesinleşmez.
Ya kardeşim nedir sizdeki bu çok bilmişlik havası ben bile bildiğim konularda net cevap vermeye korkarım siz neye güveniyorsunuzda konuşuyorsunuz benim para kazanmam 2 kasımda kapandı ekiminde parası kesinleşti ayrıca google + olayı felanda yapmadım para kapalı kaldı tüm kanallarında nerden uyduruyorsunuz yok şunun son haftası yok şunun ilk haftası youtube nerdeyse hergün değişiyor arkadaşlar sanki google çalışanı gibi herşeyi biliyor ama sonuca gelirsek hiç alakası yok bu tavırdan bu forumdakiler nezaman çıkacak merak ediyorum doğrusu üye oldum olalı bu tip insanlar var halada olacak zaten görünüşe göre
2 kasım demişsin, arkadaşı onaylıyorsun işte, sonra diyorsun nerden cıkarıyorsunuz bunları![]()
Kardeşim eğer ki kanalın ekim ayı içinde kapandıysa ve ekimin son haftasını + kasımın ilk haftasını kanalları silmeden g+ yöntemi kullanmadan yani kanallar para kazanmaya kapalı bir şekilde geçirdiysen o para kesinleşmez.
benim para kazanmam 2 kasımda kapandı ekiminde parası kesinleşti ayrıca google + olayı felanda yapmadım para kapalı kaldı tüm kanallarında
Arkadaşım sen kendi kendine cevabını vermişsin zaten.Benim post atmama gerek yok aslında.Ama yinede bişeyleri anlaman için yazayım.
Bak hemen hemen 9 aydır bu forumdasın hala öğrenememişsin.EĞER KANALIN PARA KAZANMASI 1.AYDA AKTİFSE 2.AYDA KAPANIRSA 1.AYIN PARASI YANSIR.
Ama boşver sen,foruma ne zaman milletin açığını bulmak için değil de bilgi öğrenmek için..Muhalefet olmak için değil de destek olmak için giriş yaparsan,o zaman anlarsın sıkma canını.
Şimdi kasım 1ve2 de para kazandın dimi o kanaldan? kazandın 2 de kapandı.Sen g+ felan yapma kanala dokunma kanalı silme.O 2 günün parası eğer aralık 12 de yansırsa bi okadar para da ben vericem sana.
Youtube çalışanısın belliki dostum ben bu işte öyle tecrübeler edindimki o dediğin olayıda yaşadım anlatabılıyormuyum? 1. ayda aktif olup 2. ayda kapanıpta yansımadığıda oldu canlı yaşadım diyorum hala diretiyorsunuz bu youtube ve google işlerinde bilmeden kesin konuşamazsınız bu ay böyledir gelecek ay başka olur diyorum hala ben bilirim modundasınız kolay gelsin bildiğinizi yapmaya devam diyorum
Tamam dostum sen bildiğin yoldan git ben bildiğim yoldan.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.