Para kazanma kendi kendine geri açıldı ?

• Kullanıcı aLiemRe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

aLiemRe

Kayıtlı Üye
Özgün bir kanalım vardı arkadaşlar spam bir kanal yüzünden unutmustum 1 yıl önce acmıstım onun yuzunden para kazanması kapanmıstı ,
bende o kanalı sılmıstım lakın her seyı sılmeme ragmen o kanal halen youtube da online bir şekilde açıktı her neyse o yüzdende aynı adsense baglı oldukları ıcın özgün kanalımın para kazanması hep kapanıyordu özgün kanalımı komple silip geri kurtardım aboneler gitti ama para kazanma gene kapalıydı sonra mail geldi para kazanmanız açıldı diye su an kanalı kontrol edıyorum para kazanma acılmıs tekrar ama sanırım tekrar kapanır cunku o kanal halen aktıf ve silemiyorum şifreyide unuttum.

---------- Mesaj saat 22:37:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:35:28 civarında gönderildi. ----------

ve ayrıca content id de yanıyor suan yesil sekilde

Telifleyince hemen siliniyor mu sanıyorsun : ))) Bilmem kaç ay sonra o kanal ortadan kalkıyor muhterem.

hocam baska ne carem kaldı ki ,
kanalı yok edemıyorum resmen basıma bela oldu )))

flaglıyorum fılan yok banamısın demiyor

baslıgı gorunce sasırdım bugun benımde 1 kanlım yuzunden 8 kanalım gıttı bugun sılmek ıcın gırdıgımde sorunlu kanal harıc hepsının para kazanması acılmıstı sok oldum tekrar adsenseye gosterımler yansımaya baslamıs ıyıkı sılmeden yt kanalımı kontrol ettım

baslıgı gorunce sasırdım bugun benımde 1 kanlım yuzunden 8 kanalım gıttı bugun sılmek ıcın gırdıgımde sorunlu kanal harıc hepsının para kazanması acılmıstı sok oldum tekrar adsenseye gosterımler yansımaya baslamıs ıyıkı sılmeden yt kanalımı kontrol ettım
bende bir umut baktım ama para kazanmalar durmuyordu yerinde.akşam akşam 10 tane kanalın gmaili sildim.sabah kurtarırım artık.bir de 2sine kurtarma telefonu eklemeden silmişim,nasıl hatırlayacaksam artık soruların cevaplarını..

sende ki şans biz de yok ,belli.

bende bir umut baktım ama para kazanmalar durmuyordu yerinde.akşam akşam 10 tane kanalın gmaili sildim.sabah kurtarırım artık.bir de 2sine kurtarma telefonu eklemeden silmişim,nasıl hatırlayacaksam artık soruların cevaplarını..

sende ki şans biz de yok ,belli.

para kazanması kapatılan kanalları ben sılıp tekrar sıfremı unuttum dıyerek gerı acıyordum ama hıc bır etkısı olamadı bende sen de ıse yaradıgı oldumu hıc

para kazanması kapatılan kanalları ben sılıp tekrar sıfremı unuttum dıyerek gerı acıyordum ama hıc bır etkısı olamadı bende sen de ıse yaradıgı oldumu hıc
2-3 saat sonra geri kurtardığında para kazanması açılır...
aşırı spam videolar ünleme düşüyor-başka sıkıntısı yok yöntemin.
telefonunu kurtarma telefonu olarak eklersen sms yle kurtarmak daha kolay

2-3 saat sonra geri kurtardığında para kazanması açılır...
aşırı spam videolar ünleme düşüyor-başka sıkıntısı yok yöntemin.
telefonunu kurtarma telefonu olarak eklersen sms yle kurtarmak daha kolay

saoalsın hemen denıyım 1 kanalımda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri