Para kazanma onayı sonrası kanal kapanması

cagatayak

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar para kazanma onaylanması zaten bi dert onaylanan bir kaç kanal oluyor onlarda kapanıyor. Almanya adsense tr adsense abd adsense denedim bi çözüm yolu bulamadım. Onaylananlarda max 1 haftaya kapanıyor. Şuan günlük 1 milyon izlenim boşa gidiyor. Para kazanması önceden açılmış kanallarda adsenseye bağlayınca kapanma yaşayan var mı ? Veya para kazanma onayına ve kapanmaya çözüm bulabilen varsa ücreti karşılığında pm atıp yöntemi paylaşabilir mi ? Onun dışında bu arkadaşlarla başka konulardada ortak çalışmalar yapabiliriz.

Arkadaşlar para kazanma onaylanması zaten bi dert onaylanan bir kaç kanal oluyor onlarda kapanıyor. Almanya adsense tr adsense abd adsense denedim bi çözüm yolu bulamadım. Onaylananlarda max 1 haftaya kapanıyor. Şuan günlük 1 milyon izlenim boşa gidiyor. Para kazanması önceden açılmış kanallarda adsenseye bağlayınca kapanma yaşayan var mı ? Veya para kazanma onayına ve kapanmaya çözüm bulabilen varsa ücreti karşılığında pm atıp yöntemi paylaşabilir mi ? Onun dışında bu arkadaşlarla başka konulardada ortak çalışmalar yapabiliriz.

Benim de bir kanal vardi 1 hafta adsense onayi bekledim, dun sabah adsense onayladi kanali ve aksam saatlerde kanal gitti.

ilgili kanalınıza aynı gmailden adsense başvurun. başkada bişe bağlamayın. öyle denediniz mi ?

aynı bilgisayarda 3 adsense var ayrı browserda ve maşallah kanal kapanmalarım epeydir durdu tabi telif hariç tr- almanya ve ing.

aynı bilgisayarda 3 adsense var ayrı browserda ve maşallah kanal kapanmalarım epeydir durdu tabi telif hariç tr- almanya ve ing.

para kazanma onayı alabiliyormusunuz ? veya aldıktan sonra kapanma yaşıyormusunuz ? Yoksa kanallarınız önceden para kazanması açılmış kanallar mı ?

para kazanma onayı alabiliyormusunuz ? veya aldıktan sonra kapanma yaşıyormusunuz ? Yoksa kanallarınız önceden para kazanması açılmış kanallar mı ?

1 tane onay alamadım diğerlerini onay aldım hemde 2 telifli kanallardan ve çerçeveli full spam

Ayni sorun bende de var. Suan icin fazla üzerine gitmemek lazim. Birkac hafta kanal ne yapmayacagim.

Dün onay aldığım 2 kanal vardı biri kapandı biri sağlam ayakta

yarı özgün eski spama kaymayan kelimeleri kullanıyorum, ilk başta 1 ay özgün girip sonra telifli çalışmalısın, aksi halde yakalıyorlar..

hoca reklam cıkmıyormuydu onaylannda?benım de ıkı kanal onaylandı bırı 4 gune kapandı dıgerı sımdlık saglam ama neye yarar reklam cıkmıyor.. bu ıs tırt yanı artık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri