- Web sitesi
- youtubesat.com
YouTube kanalınızın para kazanma özelliği, geçersiz etkinlik veya diğer AdSense program politikaları ihlali sonucunda içerik oluşturucuları, reklamverenleri ve görüntüleyenleri korumak amacıyla devre dışı bırakıldı. Bir kanalın para kazanma özelliğinin devre dışı bırakılmasına yol açabilecek diğer genel sorunlar için lütfen bu makaleye bakın. Geçersiz etkinlikleri nasıl önleyebileceğinizle ilgili daha fazla bilgi edinmek için lütfen Yardım Merkezi'mizi de ziyaret edin.
Kanalınız bir Çok Kanallı Ağ (MCN) ile ilişkilendirilmişse iş ortaklığınızın geleceğiyle ilgili sorularınız için onlara ulaşmak isteyebilirsiniz.
Saygılarımızla,
AdSense ve YouTube ekipleri
Kanal özelliklerinde şu ibare var;
Arkadaşlar yukarıdaki maili aldım. Kanalımın para kazanması devre dışı bırakılmış...
1. Bunu açmanın bir yolu var mı...?
2. Kanal içerisinde birikmiş olan parayı alabilir miyim...? Alırsam önümüzdeki ay mı yoksa 57 gün sonra mı...?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
Kanalınız bir Çok Kanallı Ağ (MCN) ile ilişkilendirilmişse iş ortaklığınızın geleceğiyle ilgili sorularınız için onlara ulaşmak isteyebilirsiniz.
Saygılarımızla,
AdSense ve YouTube ekipleri
Kanal özelliklerinde şu ibare var;
- Para kazanma
Arkadaşlar yukarıdaki maili aldım. Kanalımın para kazanması devre dışı bırakılmış...
1. Bunu açmanın bir yolu var mı...?
2. Kanal içerisinde birikmiş olan parayı alabilir miyim...? Alırsam önümüzdeki ay mı yoksa 57 gün sonra mı...?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
Son düzenleme: