Para kazanma özelliği devre dışı bırakıldı.

• Kullanıcı RoLLeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
şimdi Yanlış mı anladım arkadaşlar Lütfen benide bilgilendirin.

benim Kanalım var "AAAAAA" bu kanalımdan ben 500TL kazandım.
Adsensimde Gözüken 800TL var.

AAAAAA Kanalım 3. Telif geldi ve Daha sonra bunların çokluğu sebebi ile Para kazanma Devre Dışı bırakıldı.

Adsense de Kesinleşecek Tutar 800 TL üzerinden mi? yoksa devre dışı bırakılan kanaldan Kazandığım Tutar Çıkarılaram mı işlem yapılıyor? yani
800-500=300 TL üzerinden mi İşlem yapılıyor?

geçen ay 45$ kafadan kesinti oldu.
1 kanalımın para kazanması kapatıldığı için.

Bu ayda 2 kanalım gitti. yaklaşık 70-80tl (40$)
Evet Eylül sonundaki toplam bakiyeden o Devre Dışı kalan kanalların $ bazındaki ne kadar gösteriyorsa kaba hesapla direk çıkartın.

Yani kanalınız toplamda 40$ bıraktı diyelim 2-3 günde geriden geliyor 45$ desek
kaba taslak 90tl eylül bakiyesinden direk çıkartın.
Kalan miktardan da YT'nin % olarak kesinti yaptığınıda unutmayın.
Örnek : 990tl ay sonu bakiye desek 990-90=900Tl üzerinden hesaplayın kazancınızı.

Zaten bu ay kesinleşen kazançlarda birçok üye bunu görecek.
Çünkü bu ay çok kişinin başını yaktı YT.

Benim ilk göz ağrım, ilk kanalım bu şekilde para kazanması kapanmıştı. O zaman yaşadığım acının tarifini anlatamam. (Günlük 5 dolar sabit getiriyordu ve yükselişteydi.) Kezinleşen kazancımı almıştım ama içinde 65 dolar yandı. Sana tavsiyem hemen başka kanallara asıl, sabırlı ol...

Aynı sorun bu gün bana da oldu. Bütün kanallarımın para kazanma özelliği devre dışı kaldı. Hiç telif yemedim.Hiç uyarı almadım. Sanırım bu adamlar biraz kazanç yükselince yapıyolar bunu. Daha hiç ödemede almamıştım. Sanırım uğraşmayacam artık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri