para kazanma simgesi boş ???

astalawista

Kayıtlı Üye
arkadaşlar video yüklerken bazı videolarda simge kısmı boş bu neden oluyor acaba? üstteki videoda simge var bazılarında simge yok ne dolar ne ünlem ?? ortadaki videoda oldugu gibi

bazı videolarda tedbiren bu şekilde oluyor sanırım, telif, uygunsuz içerik olabileceği düşüncesiyle reklam çıkması engelleniyor diye düşünüyorum, etiketlerini başlığını değiştirip bekleyebilirsin 8-10 gibi bir süre sonra para kazanma açılıyor.

bazı videolarda tedbiren bu şekilde oluyor sanırım, telif, uygunsuz içerik olabileceği düşüncesiyle reklam çıkması engelleniyor diye düşünüyorum, etiketlerini başlığını değiştirip bekleyebilirsin 8-10 gibi bir süre sonra para kazanma açılıyor.
anladım hocam sağolasın

Youtube da sorun var bazı videolarda eşleşen olsada yazmıyor para simgesi o yüzden gözükmüyor Daha sonra kontrol edin eşleşeni görürsünüz.

Youtube da sorun var bazı videolarda eşleşen olsada yazmıyor para simgesi o yüzden gözükmüyor Daha sonra kontrol edin eşleşeni görürsünüz.
evet dün geceden beri bir sıkıntı var para kazanmayı kapatıyorum hala dolar yanıyor vb... kafa gidik bu ytnin :D

ben konu açacaktım arkadaş açmış. Benimde şuandaki awe kanallarımda dolar simgesi yanmıyor hiçbirşekilde. Ne telifim var ne eşleşenim ama yanmıyor. Başka böyle olan varmı acaba ?

ben konu açacaktım arkadaş açmış. Benimde şuandaki awe kanallarımda dolar simgesi yanmıyor hiçbirşekilde. Ne telifim var ne eşleşenim ama yanmıyor. Başka böyle olan varmı acaba ?

şuanda benimde öyle yeni yüklediğim videonun para kazanması yok görünüyor eşleşen filan olmamasına rağmen

sadece aweden kaynaklanan bir problemmi yoksa diğer partnerlerdede sorun varmı acaba ?

şu anda her f5 yaptığımda dolar yanıp sönüyor :D Mala bağladı kanal :D:D:D

Benim creativli kanallarimda durum ayni. Birde video yukleyen zaman dikkat edin bazen yesil hatt sona kadar gidip geliyor. Denge bozulmus qaliba. Youtube yine biseyler karistiyor yakinda cikar kokusu :D

[MENTION=5069]eptenaykiriyim[/MENTION] partner değil kanal normal adsense

Arkadaşlar aynı sorun bendede vardı...Normalde bazı videolarda para kazanma işareti gözükmüyor...Sadece size aitse videoları tekrar açtırabiliyorsunuz...Mesala bana ait bi kaç video için belge düzenledim ve gönderdim...Müziği görüntüsü herşeyi bana ait videolar için...Sonra para kazanması onaylandı...Dolar işareti diğer gün çıktı...

sabahtan beri yüklediğim videolarda para kazanması açık olsun ya da olmasın direkt soru işareti çıkıyor, ayarlara giriyorum para kazanma sekmesindeki tik bölümü boş,tıklayıp kaydediyorum, tekrar ayarlara girince para kazanma yine tıklanmamış gözüküyor, zaten çoğu beş dakika içinde ünleme düştü...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri