Para Kazanma Tüm Hesaplarımda Gitti

• Kullanıcı eucalyptus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

eucalyptus

Kayıtlı Üye
Merhabalar arkadaşlar. Bugün başıma benim de geldi bu olay. Bir hesabım yediği teliften dolayı o adsense hesabıma bağlı bütün youtube hesaplarımda para kazanma devre dışı bırakıldı. Gerçekten moralim çok bozuldu. Tam da final haftasındayken başıma bunun gelmesi beni gerçekten negatif olarak etkiledi.

Şimdi sizlere ve tecrübeli arkadaşlara sorularım olacak. Arkadaşlar Yarım saatlik forumda araştırmalar yaptım! Lütfen forumda araştır neden aynı sorular demezseniz sevinirim. Konuyu açmamın nedeni bilgiler hep dağınık yerlerde ve tam tutarlı bilgiler açıkçası göremedim. Ya da ben anlayamadım. Dediğim gibi bu konuyu açtığım için suçlamazsanız sevinirim. Araştırmadan konu açan bir insan değilim. Şimdi asıl sorularıma gelmek istiyorum. Eğer bu konuda tecrübeli arkadaşlar cevaplarını esirgemeden yazarsa sevinirim.

İlk olarak telif yemiş olan kanalımı tamamen youtube üzerinden sildim. Tüm verileri ile birlikte.

1)Şimdi forumda araştırmalarıma göre g+ yönetimi demişsiniz. Bu yöntem ile anladığım kadarı ile hesaba bağlı g+ var ise bağlantısını kesiyoruz 24 saat bekliyoruz. Yok ise g+ a bağlıyoruz 24 saat geçtikten sonra bağlantısını kesiyoruz. Bu denilenlere göre g+ bağlantısı olan kanallarımın g+ bağlantısını denildiği gibi kestim, olmayanları da g+ 'a bağladım 24 saat sonra bağlantısını keseceğim. Buraya kadar yaptığım yanlış bir şey var mı=

2)Lakin burada sorum şu. Bir kanalım var özgün çalıştığım ve 7K abonesi var. Ve bu hesap g+'a bağlı. Fakat sanırsam yeni nesil hesap olduğu için g+ bağlantı kesme linki çıkmıyor. Alt kanal değil kendisi ana kanal. Buna nasıl bir işlem uygulayabilirim? Araştırmalarıma göre g+ veri kaynakları bölümünden sildiğimde kanalı da siliyor daha sonra aktifleştirebiliyoruz herhalde ama riske giremedim kanalın yorumları da silinir diye. Sizce bu kanala ne yapmalıyım? Ya da yöntemi nedir?

3)g+ yöntemi son zamanlarda işe yaramıyor denilmiş forumda bazı konularda ek olarak tavsiye edebileceğiniz bir yöntem var mıdır?

Arkadaşlar sorularımı numaralarına göre cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim.

Şu ana kadar hem alt kanal hem ana kanal olsun hiç birinin para kazanmasını açamadım. Bu illetten ne yazık ki kurtuluş yok.

1)Şimdi forumda araştırmalarıma göre g+ yönetimi demişsiniz. Bu yöntem ile anladığım kadarı ile hesaba bağlı g+ var ise bağlantısını kesiyoruz 24 saat bekliyoruz. Yok ise g+ a bağlıyoruz 24 saat geçtikten sonra bağlantısını kesiyoruz. Bu denilenlere göre g+ bağlantısı olan kanallarımın g+ bağlantısını denildiği gibi kestim, olmayanları da g+ 'a bağladım 24 saat sonra bağlantısını keseceğim. Buraya kadar yaptığım yanlış bir şey var mı=

1-) Kanal g+ bağlı ise kes,24 saat sonra bağla.Bağlı değilse direk bağla ve KESME.

2)Lakin burada sorum şu. Bir kanalım var özgün çalıştığım ve 7K abonesi var. Ve bu hesap g+'a bağlı. Fakat sanırsam yeni nesil hesap olduğu için g+ bağlantı kesme linki çıkmıyor. Alt kanal değil kendisi ana kanal. Buna nasıl bir işlem uygulayabilirim? Araştırmalarıma göre g+ veri kaynakları bölümünden sildiğimde kanalı da siliyor daha sonra aktifleştirebiliyoruz herhalde ama riske giremedim kanalın yorumları da silinir diye. Sizce bu kanala ne yapmalıyım? Ya da yöntemi nedir?

2-) g+ kesme forumda konusu var [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] açtı.Bu şekilde keseceksin BAŞKA ÇAREN YOK.

3)g+ yöntemi son zamanlarda işe yaramıyor denilmiş forumda bazı konularda ek olarak tavsiye edebileceğiniz bir yöntem var mıdır?

3-) İşe yaramadığını söyleyen arkadaşlar,kendileri yapamıyor yönteme suç atıyolar.Daha dün açtım 10 tane kanalımı.Tekrar yüklemelere başladım adsense'e de yansıyor.SIKINTI YOK

telifli kanalınızı ne diye bekletip risk alıyorsunuz?!bir türlü anlayamıyorum!!
geçmiş olsun..

Teşekkürler 1 kanalım şuan açıldı diğerlerine de aynısını yaptım bakalım ne olacak.

Arkadaşlar diğer kanallarımı da kurtardım g+ yöntemi ile. Özellikle 7 bin abonesi olan kanalımı. Şuan iyi gidiyor. İnşallah ilerde sorun çıkmaz. Bilgilendirme amaçlı yazmak istedim. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

Bide benim sorum olcak arkadaşlar para kazanma kapanmaması için ne gibi önlemler alıyosunuz..

kanalı sil dedik alt kanal diye komple sildi no video kaldı ne bişey te allam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri