Para Kazanma Yine Kapatıldı

masterthone

Yasaklanmış
Kafayı yemek üzereyim ne yaparsam yapıyım kanalların para kazanması 1 gün sonra kapanıyo.

Kanalı açtım videoları attım adsense flan baglamadan eşleşen dünya genelini temizledim. sonra kanalı 2 gün beklettim. 2 gün sonra girip tekrar varsa temizleyip adsense bagladım ertesi gün para kazanma kapandı. yani adsense baglı olmasada kanal o zaman gelen dünya geneli yüzünden de kapanıyo offf

mail gelmiyormu neden kapanıyor.belki başka bir kanal yüzünden kapanıyordur.

mail gelmiyormu neden kapanıyor.belki başka bir kanal yüzünden kapanıyordur.

3 tane kapandı 3 üde kendi sebebinden sebep olarak kendi kanalınızı gösteriyo yani bi kanal yüzünden değil youtube panelinden de silinmiş videolar dahil bilmem ne diye uyarı çıkıyo bi kanal yüzünden değil yani

Kafayı yemek üzereyim ne yaparsam yapıyım kanalların para kazanması 1 gün sonra kapanıyo.

Kanalı açtım videoları attım adsense flan baglamadan eşleşen dünya genelini temizledim. sonra kanalı 2 gün beklettim. 2 gün sonra girip tekrar varsa temizleyip adsense bagladım ertesi gün para kazanma kapandı. yani adsense baglı olmasada kanal o zaman gelen dünya geneli yüzünden de kapanıyo offf

Eee cevabini kendiniz vermissiniz. Dunyada engellenen icerigi yukleyen her hesabin kapatilma olasiligi diger kanallara gore cok cok fazla oldugunu daha once onlarca baslikta soylendi.

Soruyu soruyorsunuz , cevabi veriyorsunuz ve hala dunya engeli olan videolari yuklemeye devam ediyorsunuz. Bu durumda yasadiginiz durumu bu sekilde devam ederseniz hep yasayacaginizi simdiden bildireyim.

Oneri: Dunya engeli almis , para kazanmasi kapatilmis tum kanallari gmailleri ile birlikte silin. Yeni acacaginiz kanallariniza dunya engeli yiyecek videolar yuklemeyin. (3. taraf alacak videolarida yuklememeye calisin) Para kazanmaniz kapatilmayacaktir.

Engellenen videolari silseniz dahi o kanalin siciline isliyor. Sonradan sorun cikartiyor. Deneme kanali yap bi tane adsense bagli olmasin hatta para kazanmasinin acik olmasina dahi gerek yok. onda deneme yap, eslesen vermeyenleri gor onlari yukle.

Eee cevabini kendiniz vermissiniz. Dunyada engellenen icerigi yukleyen her hesabin kapatilma olasiligi diger kanallara gore cok cok fazla oldugunu daha once onlarca baslikta soylendi.

Soruyu soruyorsunuz , cevabi veriyorsunuz ve hala dunya engeli olan videolari yuklemeye devam ediyorsunuz. Bu durumda yasadiginiz durumu bu sekilde devam ederseniz hep yasayacaginizi simdiden bildireyim.

Oneri: Dunya engeli almis , para kazanmasi kapatilmis tum kanallari gmailleri ile birlikte silin. Yeni acacaginiz kanallariniza dunya engeli yiyecek videolar yuklemeyin. (3. taraf alacak videolarida yuklememeye calisin) Para kazanmaniz kapatilmayacaktir.

hocam anlamadınız dediğim şeyi burda çok kez söylendi denendi. adsense baglamıyorum kanalı adsense baglamadan yüklüyorum 2 3 gün sonra temizleyip tamamen sıfır dünya geneli ile adsense baglıyorum kanalı. bir çok arkadaşımız bu yöntemi kullandıgını ve sorun yaşamadıgını söylemişti

Bazen takılıyor sisteme bu şekilde bazen de 20 dünya geneli olan video yükleseniz de kanalınız sağ kalabiliyor. Ama kesinlikle dünya geneli 3. taraf ve ünlemleri toplu şekilde yüklediğiniz için kapanıyordur. Az daha temiz videolarla deneyin bir de kapanmayacaktır. Yani dünya geneli yüklenir yüklenmez zaten sistem tanımlayıp kanalınızı silebiliyor. Silmeniz bir şey değiştirmez.

birtane adsenseye bağlı olmayan kanala yükle dünya engeli almayanları temiz bir kanala tekrar yükleyip adsenseye bağlamak en iyisi bence.
önceden böyle bir sorun yoktu sanırım ama artık önceden silinmiş d.engelleride sebep oluyor galiba.

hocam anlamadınız dediğim şeyi burda çok kez söylendi denendi. adsense baglamıyorum kanalı adsense baglamadan yüklüyorum 2 3 gün sonra temizleyip tamamen sıfır dünya geneli ile adsense baglıyorum kanalı. bir çok arkadaşımız bu yöntemi kullandıgını ve sorun yaşamadıgını söylemişti

Ustte acikladim, artik engellenen videolar kanalin siciline isliyor hatta unlemler dahi oyle. Cok sayida unlem alirsa kanal o kanalin er gec para kazanmasi gidiyor.

Siz soyleneni yanlis anlamissiniz veya okudugunuz yaziyi yazan yanlis bir bilgi vermis. Bir kanala dunya engelli video yukleyip o kanali riske atmamak icin adsense bagli olmamaniz bir avantaj degil.

Bir kanala dunya engelli bir video atmak adsense bagli olsun/olmasin para kazanma secenegini olumsuz etkiler. Sonucu da sizin yasadiginiz sureclerdir.

Bende bir ekleme yapım
ilk once ip adresini değiştir...

Bende bir ekleme yapım
ilk once ip adresini değiştir...

Istedigi kadar degistirsin. Isterse Beyaz Saray'in ip lerini kullansin. Dunya engeli olan videolari kanaliniza yuklerseniz kanalinizin para kazanmasi 1 gun sonra veya 1 ay sonra eninde sonunda kapanacaktir.

adsenseye ister bağla,ister bağlama...
sorun kanallarla ilgili adsenseyle ilgili değil.
bu ünlem furyasından sonra çöp kanal kullanmak şart oldu...
kanal sicili eskisine göre daha çabuk kirleniyor.

bi tane hesapta 3 tane dünya genelinde engellendi uyarısı alırsan 4 5 gün sonra para kazanma gidiyor silsende fayda etmiyor videoları

Istedigi kadar degistirsin. Isterse Beyaz Saray'in ip lerini kullansin. Dunya engeli olan videolari kanaliniza yuklerseniz kanalinizin para kazanmasi 1 gun sonra veya 1 ay sonra eninde sonunda kapanacaktir.

Hocam yanliş anladiniz sızın önerinizi yapmadan once ip adresni değiştirmesi lazim o ip adresi spam da şu an ... şu anda dunya engeli video yüklemese bile kanal 1 gün sonra kapanır...

Arkadaşım,
öncelikle bir tane kanal aç videoları liste dışı ya da özel ekle(index almaması için) Sonra burada 1-2 gün bekle tüm dünya geneli, eşleşen vs gelsin. Onların hepsini sil. Geri kalan sağlamları yeni temiz bir kanala yükle. Böylece riski en aza indirgemiş olursun.

kanalın para kazanmasını hemen açmayın, açtıktan sonra dünya engeli geliyorsa her türlü sicile işleniyor, adsense hesabına bağlı olup olmaması farketmeksizin...

Siz soyleneni yanlis anlamissiniz veya okudugunuz yaziyi yazan yanlis bir bilgi vermis. Bir kanala dunya engelli video yukleyip o kanali riske atmamak icin adsense bagli olmamaniz bir avantaj degil.

Bir kanala dunya engelli bir video atmak adsense bagli olsun/olmasin para kazanma secenegini olumsuz etkiler. Sonucu da sizin yasadiginiz sureclerdir.

Hocam dünya geneli ve 3.taraftan uzak durun demişsiniz ama atacağımız videoların çoğunun hangi uyarıyı vereceğini bilmiyoruz. Kanala attıktan sonra aralarında dünya genelide veren oluyor, bunları videoların görünümünü genel yapmadan ve para kazanmayı aktif etmeden siliyorum, sildikten sonra kalan videoları genel yapıp para kazanamasını açıyorum.Bu doğru bi yöntem midir? Dünya geneli ve 3.taraflar hiç beklenmedik yerlerden geliyor çözüm olarak aklımda sadece bu var..??

Hocam dünya geneli ve 3.taraftan uzak durun demişsiniz ama atacağımız videoların çoğunun hangi uyarıyı vereceğini bilmiyoruz. Kanala attıktan sonra aralarında dünya genelide veren oluyor, bunları videoların görünümünü genel yapmadan ve para kazanmayı aktif etmeden siliyorum, sildikten sonra kalan videoları genel yapıp para kazanamasını açıyorum.Bu doğru bi yöntem midir? Dünya geneli ve 3.taraflar hiç beklenmedik yerlerden geliyor çözüm olarak aklımda sadece bu var..??

Sadece bu videolara 3. taraf geliyor mu gelmiyor mu diye kullanacaginiz kesinlikle adsense baglamayacaginiz , kisacasi cop bir kanaliniz olacak. Temiz videolari oradan gorup gercek kanaliniza yuklerseniz ortada sorun kalmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri