Para kazanma yok ama adsense isliyor

highflyeer

Kayıtlı Üye
Merhaba 31 ekimde mail gelmis para kazanmaya uygun degil diye ben bugun gordum fakat bu gune kadar hep adsense e de kazanc var. bana 27 kasinda tekrar para kazanmaya basvurahilirsiniz diyor. Videolarin yaninda dolar isareti felan yok. Ne yapayim bu durumda.

takip

---------- Spam Engelliyici 20:22 ---------- Önceki Mesaj 20:21 ----------

Merhaba 31 ekimde mail gelmis para kazanmaya uygun degil diye ben bugun gordum fakat bu gune kadar hep adsense e de kazanc var. bana 27 kasinda tekrar para kazanmaya basvurahilirsiniz diyor. Videolarin yaninda dolar isareti felan yok. Ne yapayim bu durumda.

reklam çıkıyor ama dolar işareti yok dimi hocam

Kendiliğinden 1-2 gün sonra komple para kazanma kesilecek. 4-5 gün devam ediyor çünkü mail geldikten sonra para kazanmaya. Sonra kesiliyor, 1 ay sonra tekrar başvuru yapıyorsun ama o da uzun sürüyor sonuçlanması. Kanalı düzelttiyseniz açılabilir.

takip

---------- Spam Engelliyici 20:22 ---------- Önceki Mesaj 20:21 ----------

reklam çıkıyor ama dolar işareti yok dimi hocam

Daha kontrol edemedim reklamin ciktigini ama para kazaniyor demekki cikiyor
Nerden cikti bu bela simdi

Evet normal bir durum.Benim en son 1 hafta kazandırmıştı.Kanalınız özgün müydü ? Slayt vs miydi ?

Kendiliğinden 1-2 gün sonra komple para kazanma kesilecek. 4-5 gün devam ediyor çünkü mail geldikten sonra para kazanmaya. Sonra kesiliyor, 1 ay sonra tekrar başvuru yapıyorsun ama o da uzun sürüyor sonuçlanması. Kanalı düzelttiyseniz açılabilir.

Kendi oyun oynama kanalimdi uyarida video oyunlari da yasakli listede diyor.

Bu dediginiz sekilde mi oldu size ? Kazanilan paralari veriyor mu.

---------- Spam Engelliyici 20:50 ---------- Önceki Mesaj 20:30 ----------

Evet normal bir durum.Benim en son 1 hafta kazandırmıştı.Kanalınız özgün müydü ? Slayt vs miydi ?

Bence ozgundu oyun oynama kanaliydi

Kendi oyun oynama kanalimdi uyarida video oyunlari da yasakli listede diyor.

Bu dediginiz sekilde mi oldu size ? Kazanilan paralari veriyor mu.

---------- Spam Engelliyici 20:50 ---------- Önceki Mesaj 20:30 ----------

Bence ozgundu oyun oynama kanaliydi

Allah allah oyun kanalları zaten özgündür.Bazı oyunlar hariç çoğunun videosu herkes tarafından çekiliyor zaten.Video oyunları yasaklı dediği uyarıyı atma şansınız var mı acaba ? Sizin çektiğiniz mobil oyun mu ? Pcdeki popüler oyunlar mı ? İyide kafayı yedi youtube oyun kanalı nasıl yasaklı oluyor

Allah allah oyun kanalları zaten özgündür.Bazı oyunlar hariç çoğunun videosu herkes tarafından çekiliyor zaten.Video oyunları yasaklı dediği uyarıyı atma şansınız var mı acaba ? Sizin çektiğiniz mobil oyun mu ? Pcdeki popüler oyunlar mı ? İyide kafayı yedi youtube oyun kanalı nasıl yasaklı oluyor

Mobil oyun hocam birazdan eklerim goruntuyu. Bilmiyorum brlki ozgun olarak sayilmiyordur. Ben kendim oynayip kaydedip yukledigim icin ozgun gibi dusundum.

edit :

9N6Ld5.png

ekledim.

Son düzenleme:
Mobil oyun hocam birazdan eklerim goruntuyu. Bilmiyorum brlki ozgun olarak sayilmiyordur. Ben kendim oynayip kaydedip yukledigim icin ozgun gibi dusundum.

edit :

9N6Ld5.png

ekledim.

Geçmiş olsun.Mobil oyunlarda buna benzer durumlar olmuştu.Bazı mobil oyun şirketleri buna izin vermiyordu.Belki de onlardan birisne denk geldiniz

Geçmiş olsun.Mobil oyunlarda buna benzer durumlar olmuştu.Bazı mobil oyun şirketleri buna izin vermiyordu.Belki de onlardan birisne denk geldiniz

teşekkür ederim. bu durumda yapabileceğim bişey var mı para kazanmanın tekrar açılabilmesi için?

ödeme yapar mı peki yutup hocam, 31 inde gittiyse

---------- Spam Engelliyici 22:54 ---------- Önceki Mesaj 22:50 ----------

ödeme alabildin mi hocam

kesinleşme oldu mu hocam ? reklam çıkıyor mu hala ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri