Para kazanmak isteyen buyursun !

• Kullanıcı EgE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dünyadan Youtube Teknikleri
süper bilgiler bazıları ise bunları satmanın peşinde :/

68 milyon aranan kelime seni de besler youtubepara.com adresindeki üyeleri de besler

Herkese merhabalar, forumda yeniyim. Adsense ile sorunumu cözebilirsem bende Youtube olayina girmeyi istiyorum.

Youtube konusunda pek bilgim yok, bazi basliklari okudugumda yabanci bir dil okuyor gibiyim adeta. Bu niche kelimeleri bulduktan sonra site acmadan, youtubeda nasil kullanacagimizi anlamadim ama. Etiketleme yoluyla degil sanirim?

Şöyle bir kelime var bu kelime niche sayılırmı ve youtube video ile görünen tbm'lere ulaşabilirmiyiz?
C5G8wkg.png

peki bu niche kelimeleri youtube nasıl uyarlıyabiliriz.

Ya bu tbm oranlarına nereden bakıyoruz bir ben göremedim. Gözlüklerim 2,0 ama hala ghöremedim :D

hocam şimdi bi niche kelime grubu bulduk diyelim Tbm oranı reklamı olan..Asıl sorun youtube da nasıl o niche kelimeyle ilgili video atacağız videoyu nerden bulacağız google da arama hacmine sahip kelime youtube tada aynı arama hacmine sahipmi ?kafama takılan sorular bu benim.

hocam şimdi bi niche kelime grubu bulduk diyelim Tbm oranı reklamı olan..Asıl sorun youtube da nasıl o niche kelimeyle ilgili video atacağız videoyu nerden bulacağız google da arama hacmine sahip kelime youtube tada aynı arama hacmine sahipmi ?kafama takılan sorular bu benim.

Herşeyi pat diye kimse önüne vermez.Atacağın videoyu ve çalışacağın kelimeleri kendin bulacaksın.
Youtube'da aynı aranma hacmine sahip değil tabiki.Onun için youtube'un anahtar kelime aracı var o araçtanda 3-4 kelime ekleyip adwords'den 3-4 ekleyip yapabilirsin.Nichelerde yüksek izlenim beklemeyin günde 100 izlenim alırsın bi reklam tıkı gelir 50 dolar.

Herşeyi pat diye kimse önüne vermez.Atacağın videoyu ve çalışacağın kelimeleri kendin bulacaksın.
Youtube'da aynı aranma hacmine sahip değil tabiki.Onun için youtube'un anahtar kelime aracı var o araçtanda 3-4 kelime ekleyip adwords'den 3-4 ekleyip yapabilirsin.Nichelerde yüksek izlenim beklemeyin günde 100 izlenim alırsın bi reklam tıkı gelir 50 dolar.

Hmm tmm eyvallah.

Çok güzel bir anlatım olmuş. Ben adword kelime aracını sadece aranma kapasitesi için kullanıyordum. Şimdi sadece güzel birkaç kelime bulup o kelimeler üzerinde çalışma yapmak olacak sanırım.

Ah bi de izlenme sorununu çözebilsem ne mutlu bana, teşekkür ederim :)

işin açıkcası ben niche mantıgını anlamıs değilim yani youtube daki kanalımıza buldugumuz niche ile ilgili video atıp google'da arama motorlarında 1.sayfalara mı cıkmak amacımız ben sureklı video yukluyorum öylece reklam verdirip geçiyorum yani biri şu mantığı anlayabilince basit bir dilde anlatabilir mi eğer makale vs. varsa mesaj olarak atabilir..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri