Para Kazanmak İsteyen Okusun !!!

• Kullanıcı beyto33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben PC'den alıyorum hesapları ama onay falan istemedi şu ama kadar 4 kanalım var. Benim merak ettiğim farklı bir olay var. Aldığınız mail isim ve soy ismine kafadan mı isim koyuyorsunuz? Yoksa kendi isimlerinizi mi?

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bak akrdeş ben millete emek vererek kazanmayı öğretiyorum,sen daha hızlı ve daha az zaman haracayarak öğretebilrisen buyur öğret....ama ben ve bu sistemi yapanlar amele değil lütfen düzgün kelime seç .....kimseye amele diyemessin...

niye amele kelimesi diyince tepki veriyorsunuz bende hergün 12 saat işte çalışıyorum ekmek parası veriyoruz bizde amelelik yapıyoruz bizimki başka bi amelelik.

niye amele diyince aklına hamallık yada inşaatdakiler aklına geliyor.

Bakış açısını değiştirerek düşün birde kardeşim ben burda kimseyi kötülemiyorum.Herkezin ekmeğinin peşinde.

niye amele kelimesi diyince tepki veriyorsunuz bende hergün 12 saat işte çalışıyorum ekmek parası veriyoruz bizde amelelik yapıyoruz bizimki başka bi amelelik.

niye amele diyince aklına hamallık yada inşaatdakiler aklına geliyor.

Bakış açısını değiştirerek düşün birde kardeşim ben burda kimseyi kötülemiyorum.Herkezin ekmeğinin peşinde.

amele kelimeisnden felan gocunmadım birader yalnız cümle içind ekulanışın değişşik...yani şöle....

siz böyle amelellik yapın bend aha basit yolunu buldum bununla kim uğraşcak peeh bununla uğraşılırmı amalemeyiim ben vb gibi bir tavır takınmışssın gibi anladım ben onun için tepki gösterdim....

Ben şu olayı anlamıyorum. Ortaya güzel bir taktik çalışma planı sunulmuş, bu taktikle üzerine katarak (niche+sosyal medya vb.) kazancımızı nasıl arttırırız diye mesajlar geleceğine, birbirimize nasıl çelme takarız onu derdinde bazı arkadaşlar. beyto üstad güzel bilgiler vermiş, bunun üzerine ne koyarsak kazancı arttırırız? kazancı aylık nasıl sabitleriz gibi konuları konuşmamız lazım bence. Herkese hayırlı bol kazançlar.

Ben şu olayı anlamıyorum. Ortaya güzel bir taktik çalışma planı sunulmuş, bu taktikle üzerine katarak (niche+sosyal medya vb.) kazancımızı nasıl arttırırız diye mesajlar geleceğine, birbirimize nasıl çelme takarız onu derdinde bazı arkadaşlar. beyto üstad güzel bilgiler vermiş, bunun üzerine ne koyarsak kazancı arttırırız? kazancı aylık nasıl sabitleriz gibi konuları konuşmamız lazım bence. Herkese hayırlı bol kazançlar.

vallaha hocam bende aynen sana katılyıroum biride çıkıp bun şunuda eklicem şu şeilde kazancımı artırrım ,şöle yapalım -edelim diyen yok...hakkımızda hayırlısı

yapan kendine yapar arkadaş....ben bir arkadaşa yardımcı olduysam bir arkadaş ekmek parasını çıkarırda bana bi Allah razı olsun derse yeter....

amele kelimeisnden felan gocunmadım birader yalnız cümle içind ekulanışın değişşik...yani şöle....

siz böyle amelellik yapın bend aha basit yolunu buldum bununla kim uğraşcak peeh bununla uğraşılırmı amalemeyiim ben vb gibi bir tavır takınmışssın gibi anladım ben onun için tepki gösterdim....

Tmm eyvallah k.bakma

beyto hocam benimde ufak bir sorum var.

Bende birkaç şeyin yanında bunuda yapıyorum bir süredir. Kanalların varsayılan etiketlerinde genel manada eklediğim etiketler var 15 civarı. Sonra eklediğim videolara birde kendim etiket ekliyorum. Sen bunları ekliyormusun yoksa sadece genel kategori etiketleri ile bırakıyormusun?

ondari secc :D sen en iyisi kanal açınca mesela iphone ile iligili açtın iphone etiketleri yaz elinle belirle kanala toplu video atınca hepsini aynı yaparsın toplu olarak :D işe yarıyor :D

Üstat sen toplu video upload ettikten sonra etiketleri nasıl hallediyorsun videolara teker teker girip 3-4 etiket koyup bırakıyormusun yoksa varsayılanlardan mı hallderiyorsun ??

ellerine sağlık beyto çok güzel ve altın bilgiler sunmuşsun teşekkürler :)

Üstat sen toplu video upload ettikten sonra etiketleri nasıl hallediyorsun videolara teker teker girip 3-4 etiket koyup bırakıyormusun yoksa varsayılanlardan mı hallderiyorsun ??

bende bunu biraz geç öğrendim şöyle yapabilirsin :

diyelimki tüm videoları attın etiket girmeden sonra ;

video yöneticisi-tüm videoları seç-işlemler-gelişmişe tıkla ve etiket bölümünden iliştir diyerek tüm etiketleri toplu girebilirsin bol kazançlar herkese.

video yöneticisi-tüm videoları seç-işlemler-gelişmişe tıkla ve etiket bölümünden iliştir diyerek tüm etiketleri toplu girebilirsin bol kazançlar herkese.

aynen bu şekilde

[MENTION=51]beyto33[/MENTION] usta illaki 100er 100ermi atalım yoksa 500 atalım kanalı bırakalım yenidenmi açalım ?

[MENTION=51]beyto33[/MENTION] usta illaki 100er 100ermi atalım yoksa 500 atalım kanalı bırakalım yenidenmi açalım ?

spam e düşmemesi açısından 100 er yüzer atmak bence daha faydalı her gün 5 kanal aç android telefondan 100 er yüzer at tabi ben daha fazla atıcam dersen atabilrsin bazılar 1 k atıyor gene sınkıntı olmuyor.

spam tehlikesi olduğundan 100 er 100 er atmada fayda var ama 500 tane birden de atabilrisin sana kalmış

hocam çok saolasın, sayende kazanclarda artış meydana geldi. konunun acıldıgı tarihte, dediğiniz şekilde hesaplar açtım. izlenmede artttı,tıklamada, kazancta.

tam oalrakta uygulayamaıyorum hani. 5 kanal değilde 3 kanal, 500 video değilde 200 video mesela. ona ragmen artış oldu. ilerleyen gunlerde daha da artacak sanırım

Bu şekilde toplu etiket veya acıklama gırmek spam riski yaratırmı acaba arasınada 2-3 niche gırsek ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri