para kazanmalar gitti ama adsense hala artıyor?

• Kullanıcı buhar41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

buhar41

Kayıtlı Üye
bi adsense ime bağlı tüm kanalların para kazanması gitti benim de az önce öğrendim.dün gitmiş maile göre.ama hala o adsense de para artmaya devam ediyor. nasıl kazanıyorum o zaman sizce? bir de şimdiye kadar olan parayı alabiliyor muyum?

yapmam gereken tüm kanalları silmek mi sizce? çünkü direk olarak bi kanaldan dolayı para kazanma gitmemiş.hepsi aynı sebepten. topluluk falan filan yazıyor.

Adsense analytics kadar olmasa da geç güncelleniyor normal bir durum. Şimdiye kadar kazanılan paralar kesinleşmemişse ve kanallar teliften kapanmışsa %75 kesinti ile alabilirsin.
Kanal silme mevzusunda birşey diyemem ama para kazanması kapanmış kanal ne işine yarar ki ?

akşama kazanmaz merak etme..oluyor arada böyle.

Adsense analytics kadar olmasa da geç güncelleniyor normal bir durum. Şimdiye kadar kazanılan paralar kesinleşmemişse ve kanallar teliften kapanmışsa %75 kesinti ile alabilirsin.
Kanal silme mevzusunda birşey diyemem ama para kazanması kapanmış kanal ne işine yarar ki ?

para kazanması tekrar açılamaz yani toplu halde giderse yani bi kanal yüzünden gidince google+ yöntemi ile açıyorduk.

adsense e bi sıkıntı olmaz değil mi onu merak ettim aslında yani yeni kanallar eklesem adsense e onlar da gider mi yada adsense banlanır mı bu durumdan dolayı?

teliften değil topluluk kuralları yazıyordu mailde.kesinleşen miktarı alırım ama kesinleşmeyen miktarın dörtte birini alırım yaklaşık olarak öyle mi?

Benim 1 kanalım kapanmıştı. Açıklamada şöyle birşey yazıyordu : "xxx adsensenize bağlı xxxx isimli youtube kanalınızdaki şu yanlıştan dolayı para kazanma özelliği devre dışı bırakıldı".
Yani demek oluyor ki eskiden adsenseye bağlı olup herhangi birşeyden dolayı kapanmış bir kanalın varsa ve o kanalı silmeyi unutup aynı adsenseye başka kanal bağlarsan yeni bağladığın kanal da tehlikededir.
Adsenseye birşey olmadı benim ama kapanan kanal sayısı artınca adsense ban riski artar mı orasını bilemem.

Aynen öyle. Kesinleşen miktarı alırsın ama kesinleşmeyeni büyük bir kesintiyle alman muhtemel.

ne %75 kardeşim kesinti yav :cool:

Nerden çıkarıyorsun.

@asperger25 teşekkür ederim cevap için yani getirisi götürüsünü hesapladığımda dörtte birini alacaksam yaklaşık olarak daha ayın ortasındayız. kanalları silmem en mantıklısı. yeni kanallarla yoluma devam edeyim ben en iyisi.

maillerdeki sorunlu kanalı sil.diğerlerinin para kazanmasını aç demekten dilimizde tüy bitti.
%75diye de bir olay yok,sen dediğimi yap,kesinleşir.

maillerdeki sorunlu kanalı sil.diğerlerinin para kazanmasını aç demekten dilimizde tüy bitti.
%75diye de bir olay yok,sen dediğimi yap,kesinleşir.
ilk mesajları okursan ben de tekrarladığımda dilimde tüy bitecek.

teşekkür ederim cevap verdiğin için ama tek bir kanalla alakalı değil konu.sorunlu kanal diye birşey görünmüyor. normalde .. kanalınızdan ötürü yazardı ama bu sefer yazmıyor onu diyorum ben de.

Arkadaşlar bugün bi kaç saat önce benimde 1 kanalım yüzünden o adsenseye bağlı diğer kanalların da para kazanması kapatıldı. Şimdi ben o kanalı silersem diğer kanalların para kazanması açılır mı ? yada başka bi şekilde diğer kanalların para kazanmasını açabilirmiyiz ?

skype eklermisiniz kanallarınızdan 2 tanesine bakmak istiyorum uygunsa :)

ne bir uyarı var ne başka bir şey direk kapamışlar

Silinmiş videolar da dahil olmak üzere topluluk kuralları ve/veya telif hakkı sorunlarının tekrarlanması nedeniyle bu hesabın para kazanma özelliği devre dışı bırakılmıştır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri