para kazanmalar kapanıyor

B
  • Kullanıcı BuduncuŞaman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
B

BuduncuŞaman

Guest
merhaba arkadaşlar. adsenseye eklediğim kanallar 2-3 gün sonra hiç video eklemesem bile para kazanması kapatılıyor. daha önce bi kaç hesap teliften kapanmıştı bazılarının da para kazanmaları gitmişti ondan sonra açtığım yeni hesaplarda hiç video eklemesem bile kapanıyor. bu sorunu nasıl çözerim ?

sorunlu kanalı sil... o sılınmeden çözum olmaz.. adsense ve diğer kanalların gmaillerine bak.. uyarı gelenı kokten sip ve adsense bağlantısını kopartmalısın...

bir kaç hesabımı sildim. yalnız başka sorunlu hesaplar da vardı diye hatırlıyorum. bunları bulmanın başka bir yolu yokmudur ? sorunlu sorunsuz bütün hesapları mı silmemiz gerekiyor ? yani şuan yeni açtığım ve para kazanmanın kapandığı bir hesap var mesela. hesaba hiç video eklemedim. silmelimiyim ? birde hesapları sildikten sonra ip değiştirip sıfırdan hesap açıp mı bağlamalıyım ?

Merhaba arkadaşlara herkese bol kazançlar benim bir sorum var . Bi yardımcı olsanız anlam veremiyorum bir türlü. Geçen adsenseye bağlı 3 kanalımdan biri yznden tüm para kazanmalarım kapandı sınırlendim. tüm kanallarımı sildim ve sadece tek kanalımı bıraktım. sonra onu tekrar para kazanmaya açtım. aynı adsenseye bağlı . para kazanmalarını açtım sadece 1 videomun açılmdı ünleme dştü . diğer tm videolarım yeşil doları görüyorum . ama adsenseye ne izlenim yansıyor nede başka birşey. eğer yanlış başlığa yazıyorsam af ola . hemen mesajı silen uygun başlığa yazarım.

Para kazanması kapanan tüm kanalları sil, aynı durum benim başımada geldi sorunlu kanalın şifresini unutmuştum. Sonra adsenseye yeni yönetici ekleyip eski mail sildim 1 ay sonra düzeldi.

Para kazanması kapanan tüm kanalları sil, aynı durum benim başımada geldi sorunlu kanalın şifresini unutmuştum. Sonra adsenseye yeni yönetici ekleyip eski mail sildim 1 ay sonra düzeldi.

Kardeş benım soruma mı cevap yazdın ?

konuyu açana yazdım kardeş

Merhaba arkadaşlara herkese bol kazançlar benim bir sorum var . Bi yardımcı olsanız anlam veremiyorum bir türlü. Geçen adsenseye bağlı 3 kanalımdan biri yznden tüm para kazanmalarım kapandı sınırlendim. tüm kanallarımı sildim ve sadece tek kanalımı bıraktım. sonra onu tekrar para kazanmaya açtım. aynı adsenseye bağlı . para kazanmalarını açtım sadece 1 videomun açılmdı ünleme dştü . diğer tm videolarım yeşil doları görüyorum . ama adsenseye ne izlenim yansıyor nede başka birşey. eğer yanlış başlığa yazıyorsam af ola . hemen mesajı silen uygun başlığa yazarım.

Benım durum bu ya, bir yardımcı olsanız . yoksa canm darlandı kaç gündür .

1 ay beklemek mi gerekiyor ? bugün silebildiğim kadar kanal sildim şimdi yeni kanal açıp bağlıcam. sorun olur mu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri