Para Kazanmalarım Sürekli Kapatılıyor, Nasıl Bilgilerini Hatırlamadığım Kanalı Kapatabilirim?

P
  • Kullanıcı payniko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
P

payniko

Guest
Football Highlights - YouTube

arkadaşlar bu kanalım yüzünden 2 günde 1 para kazanmalarım kapatılıyor.
hesabı 6 ay önce kullanıyordum giriş bilgilerini hatırlamıyorum
nasıl kapatabilirim bu kanalı lütfen yardımcı olun bana
bütün kazancım gidiyor
videolarım indexten düşüyor lütfen yardım

xYpnlZ.jpg

Cevap: Yeter Artık Lütfen Yardım

o kanalın kapanması diğer kanallara etkisi olurmu
birde flag nedir

flag : turkcede bayrak anlamındadır ve dunya engelimi ne yapıyor toplu yapınca kanal kapatılıyormus heralde arkadaslar toplu yapınca kanalınız kapatılabilir

diğer kanallarımda kapanmazsa o şekilde yapabiliriz hocam
açıkçası kanal bi şekilde kapatılsında başka birşey istemiyorum

aynı dertten muzdaribim adsensem çöp oldu gitti..

ilk göz ağrımdı umarım kapanır..

benimki kapanacak gibi durmuyor hocam bu yüzden heves bile alamıyorum çalışmaktan

Bence yeni adsense ve yeni kanallar aç öyle devam et ?

Sorunlu kanallari kokten silmediginiz(gmail, google plus, yt kanal) surece bu risk surekli devam edecek demektir.

Football Highlights - YouTube

arkadaşlar bu kanalım yüzünden 2 günde 1 para kazanmalarım kapatılıyor.
hesabı 6 ay önce kullanıyordum giriş bilgilerini hatırlamıyorum
nasıl kapatabilirim bu kanalı lütfen yardımcı olun bana
bütün kazancım gidiyor
videolarım indexten düşüyor lütfen yardım

evet icerigi aynı olan konuyu bende paylaşmıştım ve triglax dan 2-3gün ban yedim :mad: (sebeb kanal urlsi paylaşmak)
neyse anlayışşla karşılıyorum senin kanalın olduguna dair ispatliyabilirsen yardımcı olmaya çalışırım

evet icerigi aynı olan konuyu bende paylaşmıştım ve triglax dan 2-3gün ban yedim :mad: (sebeb kanal urlsi paylaşmak)
neyse anlayışşla karşılıyorum senin kanalın olduguna dair ispatliyabilirsen yardımcı olmaya çalışırım

xYpnlZ.jpg

bu yeterli olurmu nasıl bi ispat isterseniz göstermeye hazırım

---------- Mesaj saat 03:12:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:00:20 civarında gönderildi. ----------

Sorunlu kanallari kokten silmediginiz(gmail, google plus, yt kanal) surece bu risk surekli devam edecek demektir.

150 tl kesinleşmiş ödeme war onu alabilsem dediğiniz gibi yapacağım ama bu kanal yüzünden devamlı sıkıntı yaşıyorum

xYpnlZ.jpg

bu yeterli olurmu nasıl bi ispat isterseniz göstermeye hazırım

---------- Mesaj saat 03:12:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:00:20 civarında gönderildi. ----------

150 tl kesinleşmiş ödeme war onu alabilsem dediğiniz gibi yapacağım ama bu kanal yüzünden devamlı sıkıntı yaşıyorum

kesinleşmiş ödemeye birşey olmaz. Sınırınız dolunca yani 200tlyi geçince alırsınız ödemeyi ayrrıca bu resmi ilk mesaja eklerseniz daha yararlı olucaktır

kesinleşmiş ödemeye birşey olmaz. Sınırınız dolunca yani 200tlyi geçince alırsınız ödemeyi ayrrıca bu resmi ilk mesaja eklerseniz daha yararlı olucaktır

para kazanmalarım bu kanal yüzünden sürekli kapatıldığı için sınıra gelemiyırumki sürekli para kazanma aç kapadan

Youtube'daki ilk zamanlarımızın hataları bunlar işte. Yavaş yavaş öğreniyor insan. Yeni adsenseye geç adsensedeki hesabınla kanal açma. Kendini unut mail şifrelerini unutma :)

Youtube'daki ilk zamanlarımızın hataları bunlar işte. Yavaş yavaş öğreniyor insan. Yeni adsenseye geç adsensedeki hesabınla kanal açma. Kendini unut mail şifrelerini unutma :)

tüm kanallarım kapatıldı
şu anki kanallarımın bilgileri elimde
sadece kapanmasını istediğim 1 kanalınkileri bilmiyorum
bunu kapatabilsem bi sorun kalmıcak
herkes haksız yere birbirine telif atıyor
ben telif istiyorum kimse atmıyor :)

tüm kanallarım kapatıldı
şu anki kanallarımın bilgileri elimde
sadece kapanmasını istediğim 1 kanalınkileri bilmiyorum
bunu kapatabilsem bi sorun kalmıcak
herkes haksız yere birbirine telif atıyor
ben telif istiyorum kimse atmıyor :)

Telifi bilmem ama bak bu benim kanalım ve feshedildi. CnzTV Ama halen bu kanal yüzünden para kazanmalar kapanıyor. O yüzden adsense değiştim.

para kazanmalarım bu kanal yüzünden sürekli kapatıldığı için sınıra gelemiyırumki sürekli para kazanma aç kapadan

yeni bir adsense başvur yeni bi başlangıç yap derim ben. Ben öyle yaptım ilk zamanlarda açtığım bir kanal yüzünden günlük 240 tl kazanan kanalım gitti 2 ay önce benim hatalarımızdan dersler çıkarıyoruz muhakkak. Yeni bir adsense açtım devam ediyoorum diğer adsenseyi de yeni yeni kullanmaya başladım kanalı hatırlıyordum ben Allahtan. Allah yardımcın olsun inşallah kısa sürede toparlanırsın.

kanalın şifresini hatırlıyorumda giriş bilgilerini hatırlamıyrum
girebilmemin bir yolu yoktur sanırım dimi

---------- Mesaj saat 05:19:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:56:05 civarında gönderildi. ----------

lütfen şikayet edin telif atın kapatın şu kanalımı

Cevap: Para Kapatılması Hakkında

Konu başlığı düzeltildi, lütfen biraz daha dikkatli olalım bu konuda. Size yardımcı olacaktır arkadaşlar içerik konusunda çözümü konusunda yani sorununuzun bir bilgim yok ancak stil olarak biraz daha dikkatli olalım lütfen konu açarken.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri