Para kazanmaların toplu olarak devredışı bırakılması ?

• Kullanıcı Oqunes06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Oqunes06

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 2 gün önce ayın 19unda yani.Bir konu paylaşmıştım bgbg nin artması üzerine.Sonradan tüm kanallar para kazanmaya nedensiz bir şekilde kapanmıştı.Neden olarak gösterilen kanal ise çöp diye tabir ettiğimiz 100 videoda 700-800 izlenim olan kanal.Yani sırf şu kanal için o kadar kanal devredışı kaldı.
Her neyse şimdi soracağım soru şu,forumda ufak çaplı bir araştırma yaptım bu toplu devre dışılar ile alakalı ve gördüğüm bir kaç arkadaşında 19-20 si arasında kapanmış.Acaba bu bir tesadüf mü yoksa bu günlerde böyle mi oluyor ?
Ya da daha önceden belirleyip bu günlerde mi devreye sokuyorlar ? Bu konu hakkında bilgi almak istiyorum.Çünkü kazanç artınca nedensiz bir şekilde 3-4 yıl öncesinin çizgi filmleri yüzünden kapatılmış olan bir ton kanal var.

Eğer başına bu olayın geldiği günü hatırlayan varsa ve konuya yazarsa çok sevinirim.Hiç değilse o günlerde bir tedbir alırız diye düşünüyorum.

19 una bütün kanallarım gitti. Saçma sapan mailini bile hatırlamayıp flaglayarak kapattırdığım bir kanal yüzünden gitti.

benim ayın 17sinde gitti telif vb birsey yoktu ama cok sochi videosu paylasmıstım gün60-70 kazanırken o gün 120 oldu ve ertesi sabah gitti
ben sochi videolarından süpheleiyorum

3 defa para kazanmam gitti son 2 si ayın 15inden sonra...15-23 arası bence riskli dönem..

Acaba bu günlerde bir önlem alsak faydası olur mu mesela videoları gizlemek gibisinden ?

bu gün 15 dk önce gitti offf of! telifsiz sebepsiz saçmalıktan başka bir şey değil!
kaç gündür video bile yüklemiyorum. eşleşen bile nadir olan telefon doğrulamalı kanal bide!

benim ayın 3-4 gibi gitmişti arkadaşlar.. peki kanallarınız bota mı bağlıydı? ve ünlem aldınız mı hiç?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri