Para kazanmam devre dışı bırakıldı

• Kullanıcı ukinq7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

ukinq7

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bu gün para kazanmam devre dışı bırakıldı kanaldan çok umutluydum çok güzel videolar atmıştım.Şimdi ne olacak arkadaşlar ilk kez bu durumla karşılaşıyorum.Adsense hesabımda da 186 lira para vardı.Hesabımdaki para ne olacak alabilecek miyim ? Daha önce ilk kez ihtar geldi ondan sonra o videoyu kaldırdım daha da ihtar almadım arkadaşlar. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Bunlar da para kazanmanın devre dışı kalması ;

kardesim gecmiş olsun . benim 1 haftada 10 kanalım bu şekilde kapandı . ünlem ve eşlenen gecmeme ragmen ve attıgım 1 kanala 15 video nun direk para kazana acılmasına ragmen . kanallar yinede kapandı . açıkcası durumuna şaşırmadım.

kardesim gecmiş olsun . benim 1 haftada 10 kanalım bu şekilde kapandı . ünlem ve eşlenen gecmeme ragmen ve attıgım 1 kanala 15 video nun direk para kazana acılmasına ragmen . kanallar yinede kapandı . açıkcası durumuna şaşırmadım.

Eyvallah kardeşim saolasın peki ben bu içerdeki paramı alamıyor muyum ?
Birde hesabın tekrar eski haline dönmesi mümkün mü (para kazanabildiğim zamana)

yok kardesim gecmiş olsun benim içtigim gibi sende dolaptan soguk bi su al iç :) . ama paran adsense tarafından verilir lakin hepsini onaylarmı bilmem .

yok kardesim gecmiş olsun benim içtigim gibi sende dolaptan soguk bi su al iç :) . ama paran adsense tarafından verilir lakin hepsini onaylarmı bilmem .

Kardeşim paramı vermezlerse büyük saçmalık 186 lira birikmiş 14 lira daha olsa haftaya paramı alabilirdim yani bu para içerde kalırsa büyük saçmalık olur

kardesim yeni başladın galiba . adsense 200 tl olunca verrir. ve adsensede para birikse bile kesinleşen kazancı vardır örneğin benim 375 lira para birikti kesinleşen 204,35 lira . ve yakın bi arkdsımında 1280 biriken var kesinlesen 780 lira yani adsense ne derse onu uygularsın . 186 lira var die 186 lira onaylanmaz yada onaylanır ama kendini 186 liraya endeksleme :) ok

kardesim yeni başladın galiba . adsense 200 tl olunca verrir. ve adsensede para birikse bile kesinleşen kazancı vardır örneğin benim 375 lira para birikti kesinleşen 204,35 lira . ve yakın bi arkdsımında 1280 biriken var kesinlesen 780 lira yani adsense ne derse onu uygularsın . 186 lira var die 186 lira onaylanmaz yada onaylanır ama kendini 186 liraya endeksleme :) ok

Eyvallah kardeşim saolasın soğuk suyumu içtim bu arada :)

Eyvallah kardeşim saolasın :)

:) böle şeyler olmasın gönül ister ama hersey kolay kazanılmıyor elbette sorun olucak ve sorunlar dogruların yanında paşa paşa gelippp bankaya kendi yatacak :))) afiyet olsun kardesim

Hemen o kanalını sil yoksa diğer kanallar kapanacaktır.

Parasını alırsın ama %80 civari kesinti ile .

aynen kardesim kanalı sil bende dicektim. sil ama videoları unutma atarsın tekrardan :)

Hemen o kanalını sil yoksa diğer kanallar kapanacaktır.

Kanaldan umudu keseyim mi açılma şansı hiç mi yok 6 ay içinde açılabilir falan diye duydum ?

Parasını alırsın ama %80 civari kesinti ile .

aynen kardesim kanalı sil bende dicektim. sil ama videoları unutma atarsın tekrardan :)

Kanalı siliyim mi kesin videoları alıp ? O videolar o kadar izlenmez ki artık

silll kardes ben burda cıldırdım baska kanallara sıcramasın silll

Kanalı istiyosan baska adseneye taşı yeni bir adsense aç ona bağla sorun olmaz kanal ayakta olur. Sonra kanalına bir video attımı bu kanaldan devam ediyoruz abone olun o kanala yönlendirme yapabilirsin

Kanalı siliyim mi kesin videoları alıp ? O videolar o kadar izlenmez ki artık

:DDDD

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri