Para kazanmam gitti

• Kullanıcı Keithas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Keithas

Kayıtlı Üye
10 12 tane kanalım vardı adsense e bağlı, birinin telifi yüzünden para kazanması gitmiş hepsinin. Şimdi ilk önce para kazanmanın kapanmasına neden olan kanalı sildim, Diğer kanalları silmeme gerek var mı? Tüm kanalları silecekmiyim şimdi yani tek tek :(

Hayır bak, plus bağlantısı yapıyorsun, sonra kesiyorsun bi zaman sonra tekrar açılıyor kanalların para kazanması. Fakat kanalında ünlemli video varsa hiç birinin para kazanması yanmıyor.

teliften değildir o dünya engeli gelmiştir o nedenle kanalın tamamen para kazanmaya kapanmıştır. teliften para kazanma gitmez

teliften gittiğine eminmisin dünya engeli olmasın?

artık teliften gidiyor ben şahit oldum partnerde

Teliften para kazanma elbette gider. Yanlış bilgilendirmeyin.

Telif yemiştim bir videoma 3-5 gün sonra para kazanmam gitti işte. Telif yüzündenmiş öyle yazıyor bende gidiyor diye biliyorum ama telifli kanalımdan çok kazandığımda olduğu için bırakmıştım :D Size tavsiye asla telifli kanalınızı bağlı tutmayın.! Ayrıca şmdi 12 kanalı birden silmeme gerek varmı yoksa para kazanmanın gitmesine neden olan kanal yeterli mi?

Hayır bak, plus bağlantısı yapıyorsun, sonra kesiyorsun bi zaman sonra tekrar açılıyor kanalların para kazanması. Fakat kanalında ünlemli video varsa hiç birinin para kazanması yanmıyor.
nasıl oluyor tam anlıyamadım ben ya siliyordum yada tek tek silip 10 saat sonra aktif yapıyordum

teliften nasıl gidiyor anlamadım, benim 2 telifli 5 aylık kanalım var taş gibi ayakta sorunsuz..

telif gelen videoyu uzun süre silmedin galiba. Teliften gitmez benimde bildigim

bazı firmalar telif atınca direk para kazanma gidiyor

Benim de 2 ay kaldı telifli kanalm iyi de kazandırdı.Ama sonunda gitti yani, tamamen şans. İşi şansa bırakmamak lazım.Şimdi bana bir cevap alzım tüm kanalları silecek miyim :D

Benim de 2 ay kaldı telifli kanalm iyi de kazandırdı.Ama sonunda gitti yani, tamamen şans. İşi şansa bırakmamak lazım.Şimdi bana bir cevap alzım tüm kanalları silecek miyim :D
Sorunlu kanalı sildikten sonra G+ kes bağla yaparsın.para kazanmayı açarsın.İyi kanalların varsa para kazanmasını aktif yap.Muhtemelen ünlem verecektir.Eğer dolar yanarsa sorun yok ,ünlem verirse para kazanmayı kapat ve uygun bulduğun bir partnere basvur.

Sorunlu kanalı sildikten sonra G+ kes bağla yaparsın.para kazanmayı açarsın.İyi kanalların varsa para kazanmasını aktif yap.Muhtemelen ünlem verecektir.Eğer dolar yanarsa sorun yok ,ünlem verirse para kazanmayı kapat ve uygun bulduğun bir partnere basvur.

Eyv. Valla kanalların kazandırdıkları kanalların boş değerinden daha az :D O yüzden kanallara verdiğim paraya acıyorum :/ :D bırakıcam direk biraz partner çalışalım..

bu zamana kadar hep ikinci teliften belli bir süre sonra para kazanmam gitmiştir.adsense kanalında üçüncü telifi hiç göremedim .o yüzden ikiden sonra silerim...

soruyu sorana da cevabım.kazançların kesinleşmesi için en azından silmek zorundasın.

hiç uğraşma bütün adsense ne kadar mail bağlı ise sil gitsin

para kazanma kapalı olayı hala anlamsız şekilde devam ediyor şu an 6 aydır yemediğim telif ıvır zıvır klamadı hala para kazanmam açık

arkadaşlar benimde bir kanalım yüzünden adsenseye bağladığım tüm kanllar 1 gün sonra para kazanması kapanıyor kanalı sildiim ama sorun düzelmedi ne yapmam gerek ?

teliften nasıl gidiyor anlamadım, benim 2 telifli 5 aylık kanalım var taş gibi ayakta sorunsuz..

Aynen hocam, benim 8 aylık 2 telifli kanallarım vardı.Hepside çatır çatır gidiyordu.Şimdiye kadar belki 100 150 tane teliften kanalım kapandı fakat, hiç para kazanmam gitmedi.Dünya engelinden 2 defa gitti.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri