Para kazanmam onaylandı. 3 gün geçti reklam çıkmıyor.

• Kullanıcı bydgn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
hocam kanalınız çocuklara yönelik mi ? Benim kanalım çocuklara yönelik ve çocuklara yönelik işaretli acaba o yüzden mi dedim görünmüyor. 1 ocaktaki güncelleme çalışmaları filan var

hayır kanalın alakası yok tamamen yetişkin kanalı

düzeltme: 3-4 ayrı temsilciyle görüştüm kaba tabirle acelen ne 3 güne düzelir. Öyle bizim müdahale edebileceğimiz bir durum değil bu. Düzelmezse gel yanıma tekrardan dedi.

Son düzenleme:
hayır kanalın alakası yok tamamen yetişkin kanalı

düzeltme: 3-4 ayrı temsilciyle görüştüm kaba tabirle acelen ne 3 güne düzelir. Öyle bizim müdahale edebileceğimiz bir durum değil bu. Düzelmezse gel yanıma tekrardan dedi.

3 günü geçti benim ama bekleyelim bakalım

Yeni stüdyoda videoyu aç, soldaki monetization sekmesini tıkla, bütün reklam çeşitleri açıksa beklemekten başka yapılacak bişey yok galiba.

Açık hocam adsense de onaylı anlam veremedim bekliyorum ama canımda sıkılmıyor değil saatlik 200 bin izlenme geliyor. 48 saatte 4 milyon izlenmem var sonuçta o kadar emek insan karşılığı almak istiyor. Birde ocak ayında çocuk kanallarında gelir düşecek diyorlar son 3 5 gün bişey kazanırız belki diye umut etmiştim oda olmayacak sanırım :confused:

Açık hocam adsense de onaylı anlam veremedim bekliyorum ama canımda sıkılmıyor değil saatlik 200 bin izlenme geliyor. 48 saatte 4 milyon izlenmem var sonuçta o kadar emek insan karşılığı almak istiyor. Birde ocak ayında çocuk kanallarında gelir düşecek diyorlar son 3 5 gün bişey kazanırız belki diye umut etmiştim oda olmayacak sanırım :confused:
Benim 48 saat 200.000 seni görünce kendime üzülmeyi bıraktım sana üzüldüm harbiden

YouTube a mesaj atmıştım cevap geldi kanalı kontrol ettik kanalınla alakalı bir sorun yok yakında görünmeye başlar uzun sürerse bu durum tekrar mesaj atın yazmışlar. Uzundan kasıtları kaç gün acaba?

36 saat oldu para kazanma açılalı ve reklam çıkmıyor halaa. Kanalım özgün

Benimde 1 kanal böyle yaklaşık 1 hafta oldu, desteğe mesaj attım. Videolarınızda para kazanma aktif reklam çıkması lazım,sorun giderici kullanın gibi bir dönüş yaptılar. Beklemekten başka yolu yok,kendiliğinden düzelir diye düşünüyorum. Çocuk kanalı değil benim.

Hocam kanalınız yeni mi kaç aylık? Muhtemelen çocuk kanalı sebebiyle ama anlamsız.

Hocam 2 aylık sayılır ama iyi patladı kanal şuan son 48 saat 5.2 milyon izlenme saatlik 250 bin izlenme alıyorum. Para kazanmamın açık olmaması iyi can sıkıyor izlenme böyleyken. Daha da artar izlenme takma kafaya diye kendimi avutuyorum umarım daha da uzamaz süreç sanırım şu 1 ocaktaki yeni güncelleme ile alakalı diye düşünüyorum

Hocam 2 aylık sayılır ama iyi patladı kanal şuan son 48 saat 5.2 milyon izlenme saatlik 250 bin izlenme alıyorum. Para kazanmamın açık olmaması iyi can sıkıyor izlenme böyleyken. Daha da artar izlenme takma kafaya diye kendimi avutuyorum umarım daha da uzamaz süreç sanırım şu 1 ocaktaki yeni güncelleme ile alakalı diye düşünüyorum

inşallah biran önce reklam gelir 5.2m büyük rakam ama içeriğiniz özgün ve devam ettirilebilirse ilerleyen dönemlerde karşılığını alırsınız.

Benimkide onay alalı 48 saat oldu nerdeyse ve halaa reklam çıkmıyor. Ulaşılabilecek bir mercii de yok mail gönderilmiyor üretici desteği bölümünden de

Benimkide onay alalı 48 saat oldu nerdeyse ve halaa reklam çıkmıyor. Ulaşılabilecek bir mercii de yok mail gönderilmiyor üretici desteği bölümünden de

resmen youtube duygularımızla oynuyor ve hiçbir yetkili geçerli bir cevap vermiyor hep aynı hazır cevaplar

Hocam sonuçta reklamdan onlar bizden çok kazanıyor diye düşünüyorum açmak onlarında çıkarına

Görüşme sonrası ankete yönlendirin görüşmeyi değerlendiricem diyorum yönlendirmiyorlar bile o derece lakaytlar hiç uğraşmıyorlar bu sorunla

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri