Para Kazanmanın Kapanması (Alt Kanal ve Ana Kanal Dahil) ÇÖZÜM!

Videolar ünleme düştü arkadaşlar..Peki bunun bir çözümü varmıdır acaba ?

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] hocam çok yardımınıza ihtiyacım var özelden size nasıl ulaşabilirim. yardım ederseniz çok önemli birsey danışacağım. Çok Teşekkür ederim hocam. =)

hocam büyüksün ya. süper paylaşım

ben silip geri aldığımda para kazanma gelmedi.erken mi aldık acaba...

tahminen 1 saat sonra aldım.50dk olmuştur ama 70dk olmamıştır beklemem..bir daha sildim bakalım,2 saat bekleyelim.15 tane hesap var sırada uygulanmayı bekleyen:D

dostum ben bı hesabı silip aynı dk içinde actıgımda para kazanmalarının geldiğini gördüm.diğer hesapta oyle olmamıstı. aksam sildim sabah actıgımda gelmişti. illaki gelıyor ama sanırım bazı hesaplar için 3 4 saat gecmesi gerekıyor :). ıns gelir ne diyelim

sonunda ben de başardım arkadaşlar. buradan tine tükeneceğiz arkadaşa teşekkür ediyorum. ancak tüm para kazanmalarım ünleme döndü :(

ayrıca şöyle bir bilgi vermek istiyorum.

benim sildiğim kanalın kurtarma mailinin şşifresini bilmiyordum. kurtarma mailine şifreniz gönderildi dedi ancak denedim denedim giremedim. sonra işlemleri başa aldım kurtarma maili yerine normal kullandığım (rastgele) maili girdim ve şifreyi oraya gönderdi.

arkadaslar sadece kurtarma maili ile hesabı geri açabılen var mı ya da deneyen oldu mu ?

[MENTION=2807]TuKeNeCeGiZ[/MENTION] abi Allah razı olsun. para kazanmayı açtım.bu ayki parayı nasıl koruyacam peki para kazanma tekrar kapatılmazsa kesinleşirmi acaba, yoksa videoları falan silsemmi

Edit: Google hesabını komple silmeden önce güvenlik bölümünden 2. e-posta adresinizi ve onaylı cep telefon numaranızı bir köşeye not edin. Yukarıda anlattığım işlemler için ikisinden biri lazım olacak.

Ayrıca yukarıda anlattığım işlemi alt kanal için uyguluyordum, ana kanal içinde durum aynıdır. Çünkü Kobay olarak kullandığım hesabımda ana kanal ve alt kanalım vardı ikiside geldi.

Bunu şimdi ekledim dikkat et tamam mı.

hayırlı pazarlar,
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler .öncelikle şöyle söyliyim ilk bir kanalım vardı google adsense ye bağlı idi tüm rapolar aktarılıyordu.sonra kanalım kapandı.bende kanalı sildim ikinci bir kanal açtım para kazanmayı aktifleştirdim ve google adsense ile ilişkilendirdim.fakat youtube kanal ayarlarında adsense kimliğim gözükmüyor.ve görüntülenme raporları google adsenseyte aktarılmıyor.
google adsense hesabımda 10 gündür hiç bir hareket yok.
youtube kanalımda adsense kimliğim gözükmüyor.
para kazanma kısmında sadece hesap etkinleştiirildi yazıyor.
yotube kanalım adsenseye bağlı değil zannedersem.google adsense gittiğimde hiç bir görüntülüme rapoyu yok.sadece kapanmış olan sildiğim eski kanalım ait rapolar var.10 gündür aynı.
ikinci açtığım youtube kanalımda analystde görüntüleme filan var fakat google adsense ye yansımıyor niye yansımadğını bilen var mı acaba
önceden youtube kanalı açarken para kazanmayı aktifleştirdiğim zaman adsense ile ilişkilendirdim.
ne yapmalıyım dönüş bekliyorum olmadı bir hafta daha bekleyim hesabı komple silecem nevarneyok adsense-youtube-google

dönüşeriniz için şimdiden çok teşekkürler.
not:ekran görüntüleri-
www hizliresimyukle com NkO
www hizliresimyukle com NkQ

Benim İçinde 2000 Bin Abone Olan bi kanalım var para kazanması felan gitmedi sadece 2 telifi var ve bu yöntemle telifler kalkar aboneler dururmu diye soracaktım. ???

teşekkürler yöntem için ama adsenseyi kaldırtmadan sildirtmedi ne yazık ki hesabı.. ben de mecburen kaldırdım adsensi de.. neyse zaten yeni kanala geçmiştim deneme olur

Bu arkadaş gerçekten çok güzel bir yöntem bulmuş fakat ben para kazanmaya kapanan kanalımı bu yöntemle açıyorum ertesi sabah para kazanma kapanıyor para kazanmanın kapanmaması için veya içindeki parayı almak için ne yapmam lazım arkadaş bilenler yardımcı olursa sevinirim...

Bu arkadaş gerçekten çok güzel bir yöntem bulmuş fakat ben para kazanmaya kapanan kanalımı bu yöntemle açıyorum ertesi sabah para kazanma kapanıyor para kazanmanın kapanmaması için veya içindeki parayı almak için ne yapmam lazım arkadaş bilenler yardımcı olursa sevinirim...

Para kazanmaya sebep olan kanali silmeden acmaya kalkarsan actiginda tekrar kapanir tabii. Eger para kazanmanin kapanmasina sebep olan kanalsa zaten o, direkt olarak sil parasi kesinlesir biraz kesintiyle.

Para kazanmaya sebep olan kanali silmeden acmaya kalkarsan actiginda tekrar kapanir tabii. Eger para kazanmanin kapanmasina sebep olan kanalsa zaten o, direkt olarak sil parasi kesinlesir biraz kesintiyle.

Silip açıyorum zaten para kazanmasını mesela şu anda para kazanması açıkken silsem içinde yaklaşık 40 dolar var kanalın o para kesinleşir mi dersin ... Nerdeyse 4 defa silip açtım kanalı..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri