Para Kazanmanın Kapanması (Alt Kanal ve Ana Kanal Dahil) ÇÖZÜM!

Silip açıyorum zaten para kazanmasını mesela şu anda para kazanması açıkken silsem içinde yaklaşık 40 dolar var kanalın o para kesinleşir mi dersin ... Nerdeyse 4 defa silip açtım kanalı..

Para kazanmanin kapanmasina sebep olan kanali hangi yontemle acarsan ac o kapanir zaten. Para kazanmasini ac sil, biraz fazla kesinti olur ama kesinlesir.

ben ne zaman kanalı silsem parası kesinleşti..
hem para kazanması kapalıyken sildim
hem de para kazanmasını açıp da sildim hiç etkilemedi kesinleşeni..
bence silmezsen esas o zaman kesinleşmeyebilir.

sorunlu kanal oysa sil..

ben ne zaman kanalı silsem parası kesinleşti..
hem para kazanması kapalıyken sildim
hem de para kazanmasını açıp da sildim hiç etkilemedi kesinleşeni..
bence silmezsen esas o zaman kesinleşmeyebilir.

sorunlu kanal oysa sil..

Ya bende zamanında para kazanması kapalı kanal çok sildim yani çok fazla kesintiye bende uğramadım geçtiğimiz dönemlerde fakat bu kanalda durum biraz farklı yani şöyle 13 mart gibi aldım bu kanalı buradan birinden o yüzden içindeki parayı alırmıyım diye düşündürüyor beni..

arkadaşlar derdimi mazur görün bu yöntemi denedim az once ama kanaldaki bütün videolar silinmiş :(

edit videolar geri geldi ama hala para kazanması kapalı acılması için belli bi süre varmı ?

BU ARADA SPAM KASAN ARKADAŞLARA SESLENMEK İSTİYORUM, KUSURA BAKMAYIN BİRAZ AĞIR OLACAK AMA BİR ÇOK SEKTÖRÜ (İNGİLİZCE, RUSÇA, ALMANCA, FRANSIZCA, İSPANYOLCA VE SAYAMADIĞIM BİR ÇOK DİL) GAVUR ETTİNİZ, EROTİK KÜÇÜK RESİMLERLE MİLLETİN EKMEĞİNİN İÇİNE ETTİNİZ. BUNCA ZAMANDIR HİÇ İLGİLENMEDİM, UMURSAMADIM AMA HEP TAKİP ETTİM ÇIKAN SONUÇLARDA SPAM KASANLARIN %75'İ MALESEF BİZ TÜRKLERDEN OLUŞTUĞUNU GÖRDÜM, HER NE KADAR RUSÇA ALMANCA İNGİLİZCE FRANSIZCA VS. KASSANIZDA MUTLAKA BİR YERDE AÇIĞINIZIN OLDUĞUNU VE TÜRK OLDUĞUNUZU FARKETTİM, DÜNYADA MİLYONLARCA İNSAN VAR BU İŞLE UĞRAŞAN SADECE BİZ Mİ SPAM KASIYORUZ? EVET KUSURA BAKMAYIN EROTİK, P.....O RESİMLERLE MALESEF SADECE BİZ SPAM KASIYORUZ. YAPMAYIN BEYLER YAZIK GÜNAHTIR SPAMINDA BİR USULÜ ADABI VAR 100LERCE VİDEOYU EKLEYİP BUNLARA EROTİK TARZI RESİMLER KATIP YAYINLAMAK HEM İLERİDE SİZE ZARAR VERECEK HEMDE ADAM GİBİ EKMEK PARASI PEŞİNDE OLANLARA. BAKIN SPAM KASMAK AYRI BİRŞEYDİR KOPYA VİDEO AYRI BİRŞEYDİR. SPAM KASMAK 10LARCA YÜZLERCE VİDEOYU OTOMATİK YÜKLEYİP O VİDEOYA EROTİK TARZI KÜÇÜK RESİMLER EKLEYİP MİLLETİ YANILTMAK. KOPYA İSE BELLİ BAŞLI KANALLARDAN ALINAN GÜNCEL VİDEOLAR ÜZERİNDE BELLİ BELİRSİZ BİR KAÇ İŞLEM UYGULAYIP YÜKLEMEKTİR. HAFTADA 1-2 VİDEODA BU İŞLEMLERİ YAPIP YÜKLEMEK GİBİ. EĞER SİZ DE SABİT BİR KAZANÇ ELDE ETMEK İSTİYORSANIZ SPAM DEĞİL, YA ÖZGÜN OLUN YADA ADABINDA USULÜNDE KOPYACI OLUN.

Bu son paragrafa kesinlikle katılıyorum eskiden bunun örnekleri de ardı malum ptc siteleri Türkiyeden üye alımlarını durdurmuşlardı..

daha önce deneyenler bir yol gösterirse sevinirim.
üyelerden birine bu konudakileri uyguluyorduk...telefon,kurtarma mail ekli demesine ragmen telefon ekli değilmiş.

5- ikinci maili yada telefon onayını sormuyor. bu kanalınız 0 gün önce silindi kurtarma seçeneklerini deneyin diyor?

kurtarma mailinden gidince 5.maddedeki yazıyla karşılaşıyoruz...devam edip boşlukları doldurunca bilgileri doğrulamadığı için maili vermiyor...

boşluk doldurma da bilmediğinizi boş mu geçiyorsunuz yoksa yakın bir tarih mi yazıyorsunuz...
hocam açmayı başardın mı ?:(

---------- Mesaj saat 07:05:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:13:03 civarında gönderildi. ----------

Telefon numarasi eklemedin mi hesaplara? Eklemezsen bu uyariyi veriyor. Bu sekildeyken kurtarmak zor. Yapman gereken sey kurtarma istegi gondermek. Son sifreni gireceksin istedigi yerde, sonra maillestigin kisileri falan isteyecek. Oraya bi kac tane google a ait mail adresi girebilirsin [email protected] gibi. Sonra google urunlerini ne zaman kullanmaya basladigina dair soru soracak, onlarin hepsini sec ve gmaili ne zaman actiysan o tarihleri yaz. Birde kurtarma maili soracak, eger kurtarma mailini ilk hesabi actiginda girdiysen yaz, sonradan girdiysen yazma. Hesaba surekli giris yaptigin ipden yap bu islemleri, hesabi geri aktif edebilirsin o zaman.

---------- Mesaj saat 01:37:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:36:35 civarında gönderildi. ----------

2 saat beklet en az, acilmayabilir yoksa.

hocaam ne yaptımsa kurtaramıyorum. eksik yaptıgım birşeylr mı var acaba??

Arkadaşlar kurtarma maili veya telefonu girmeden sildiğim yandex mailinden bir hesabım vardı. Bilgiler uyuşmadı diyerek açılmadı. Aynı maille tekrar google hesabı aldım ve bu mail daha önce silindi gibi bir uyarı vermeden hesap oluştu. Fakat eski video ve kanallardan eser yok. :)

Arkadaşlar sayfaları okuyorum okuyorum birkaç arkadaş daha sormuş fakat yanıtlayan olmamış gördüğüm kadarıyla. Hesap sil denilirken gmail.com dan girip mi hesap sileceğiz yoksa youtube'dan giriş yapıp ana kanal üzerinden mi silme işlemi yapacağız ?

Kanalımdan aşağıdaki gösterilen alt kanalı hesabı silmeden önce silmiştim fakat yine de şuan tekrar hesabı aktif ettiğimde olmayan kanalın uyarısını veriyor. Yapabileceğim birşey var mıdır ?
Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim

Uyarı veren kanallarının para kazanmaya kapatılmasına sebep olan kanalı öncelikle silip yaklaşık 1-2 saat sonrada para kazanması kapatılmış hesapları kökten silip tekrar 1-2 saat sonra geri açman gerekiyor. Eğer bu işlemleri yaptıysan ve hala aynı uyarıyı veriyorsa ve para kazanmana sebep olan kanal diğer kanalların ile aynı hesaptaki alt kanalsa bu durum hakkında bir bilgim yok denemesini yapmadım onun daha doğrusu yapmam için öyle bir kanalım olmadı.

arkadaşlar para kazanmayı açtım ama paranın kesinleşmesi için kanalı silip atmak mı iyidir, yoksa bu şekilde yani para kazanma aktif şekilde 12 sine kadar götürmekmi iyidir?

Uyarı veren kanallarının para kazanmaya kapatılmasına sebep olan kanalı öncelikle silip yaklaşık 1-2 saat sonrada para kazanması kapatılmış hesapları kökten silip tekrar 1-2 saat sonra geri açman gerekiyor. Eğer bu işlemleri yaptıysan ve hala aynı uyarıyı veriyorsa ve para kazanmana sebep olan kanal diğer kanalların ile aynı hesaptaki alt kanalsa bu durum hakkında bir bilgim yok denemesini yapmadım onun daha doğrusu yapmam için öyle bir kanalım olmadı.

Son bir soru sormak istiyorum. Bu kapanmaya sebep olan kanal başka bir gmail adresimdeydi. 3 adet gmail adresim vardı ve youtube da bunların birkaç tane alt kanalları vardı. "a" isimli gmail adresimdeki sıkıntılı kanalı sildim fakat bu nasıl diğer "b ve c" kanallarında da gözüküyor ? Onların da para kazanması kapanmış çünkü.

Son bir soru sormak istiyorum. Bu kapanmaya sebep olan kanal başka bir gmail adresimdeydi. 3 adet gmail adresim vardı ve youtube da bunların birkaç tane alt kanalları vardı. "a" isimli gmail adresimdeki sıkıntılı kanalı sildim fakat bu nasıl diğer "b ve c" kanallarında da gözüküyor ? Onların da para kazanması kapanmış çünkü.

Aynı adsense hesabı ?

Aynı adsense hesabı ?

Evet aynı adsense hesabından.Zaten tek aynı bağları adsense hesabı.
Tavsiyelerin için gerçekten teşekkür ederim.İnşalalh bahsettiğim fotodaki olayı düzelte bilirim.Eğer düzelirse buradan da nasıl yapıldığı hakkıda yazarım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri