Para Kazanmanın Kapanmasına Sebep Olan Kanal

Recebivorer

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.blog53.com
Selamun aleyküm ;

Forumdaki tecrübeli arkadaşlardan fikir alabilmek için açtım konuyu.

En son para kazanmanın kapatılması neticesinde benim de bütün kanallarım kapandı tabi tüm kanalları para kazanmaya açtım , sebep gösterilen iki kanaldan birini ise sildim ancak diğer kanalımı öyle pat diye silemedim.

Çünkü içinde büyük miktarda kesinleşmemiş miktar var ve günlük olarak da en çok kazandıran kanalım buydu.

Şimdi sormak istediğim şu ;

Sizce bu kanalı silip içindeki tüm parayı almalı mıyım yoksa kanalı farklı bir adsenseye bağlayarak yola devam mı etmeliyim ?

Tecrübe sahibi arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.Şimdiden çok teşekkür ederim

o kanalını farklı adsenseye baglasanda 2 3 güne bir tekrar kapanacak.. Emin konusuyorum cunku basıma geldi.. Ama diğer kanallarının kapanmaması ıcın o kanalını ayır baska adsenseye bagla...

2. yol ise izlenme alıyorsa partnerliğe geçir

o kanalını farklı adsenseye baglasanda 2 3 güne bir tekrar kapanacak.. Emin konusuyorum cunku basıma geldi.. Ama diğer kanallarının kapanmaması ıcın o kanalını ayır baska adsenseye bagla...

2. yol ise izlenme alıyorsa partnerliğe geçir

Partnerliği düşündüm hocam ancak birincisi içindeki ödenmemiş kazançlara ne olacak onu bilmiyorum ikincisi de kanalda telif uyarısı var kabul edilmez değil mi ?

Oncelikle gecmis olsun.

Sevgili hocam. Bana uyari geldi ve ben de amiral kabalimi farkli adsense ye bagladim ve beklemedeyim.

O kanalinin parasi kesinlesir diye tahmin ediyorum. Cunki konustugum birisi var. Onun kesinlesti.
Ismi melankolia35 gibi biseydi. Onu bulup om den derdini yaz sana kesin cevabi versin.

Partnerliği düşündüm hocam ancak birincisi içindeki ödenmemiş kazançlara ne olacak onu bilmiyorum ikincisi de kanalda telif uyarısı var kabul edilmez değil mi ?

telifli kanalı bekletmeyin -hemen silin,o yüzden para kazanması gidiyor bütün kanalların,geçmiş olsun ..

partnerliğe geçirirseniz de içindeki miktar adsenseye yansır.

benım kanalımda öyleydi 21 günde 508 dolar kazandı ama para kazanma kapandı... actım kanalı tekrar kapandı.. bende partnere geçirdim. içindeki kazanc artık adsensede kalır

o kanalı komple sil... tutman hata... adsensene bulaşacak oradandan tum kanalların kapanacaktır... uyarı maili almışsın 10 gun sonra işleme girer bu yazdığım. kanala acıma sil... bir sürü insan bunu yaşadı. benım arkadaşda yaşadı ordan bılıyorum..

telif vs yoktu hocam ama senınkınde var galiba o yüzden baska adsenseye al.. paranı alasıya kadar bunu yap. ac kapat.. yada actıktan sonra sıl kanalı komple baska aklıma cozum gelmiyor

Telifli kanalı kabul eden partner yok sanırım,mecburen farklı adsenseye bağlayıp deneyecem olmazsa silecem.:(

Ben yeni adsense ye bagladim ama az once baktim sayimlar eski adsense ye yansiyor.

Ben yeni adsense ye bagladim ama az once baktim sayimlar eski adsense ye yansiyor.

Düzelir sanırım hocam yeni adsenseye yansımaya başlar.

---------- Mesaj saat 20:51:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:51:15 civarında gönderildi. ----------

valla o kanal diğer kanalların kapanma sebeb ise o kanal yine kapanacak artık haberın olsun o yüzden bence baska yere bagla

Ben de öyle yapacam diğer adsenseye bağlayacam bakalım durum ne gösterecek.En son çare silecem kanalı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri