Para kazanmanın kısa sürede onaylanması

Dün gece onaya yolladığım kanal 24 saat geçmeden onaylandı.
https://prnt.sc/sw3zo6
kanal oyun kanalıydı

Maşallah demek ki gönderdiğim mail işe yaramış, bunun şerefine ücretin yarısına talibim :D

(ironi yapıyorum özelden bana da mail attırsana gibi şeyler yazmayın arkadaşlar işin şakası o :D )

Maşallah demek ki gönderdiğim mail işe yaramış, bunun şerefine ücretin yarısına talibim :D

(ironi yapıyorum özelden bana da mail attırsana gibi şeyler yazmayın arkadaşlar işin şakası o :D )
hocam 12B aboneli kanal para kazanma devre dışı bi el atsan..:)

Bu kanal ulkesini ve dilini degistirirsek onay daha kolay olmaz mı acaba bu youtubun turk calisanlarina pek guven duymuyorum belki baska ulkedeki calisanlar daha hızlı onay verir

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir haftadır onaya gönderdim olumlu veya olumsuz cevap yok. beklemek ve belirsizlik can sıkıyor. oyun kanallarına mı öncelik veriyorlar acaba nedir olay?

bir haftadır onaya gönderdim olumlu veya olumsuz cevap yok. beklemek ve belirsizlik can sıkıyor. oyun kanallarına mı öncelik veriyorlar acaba nedir olay?
Düzenli video attigin zaman daha önce incelendiğini düşünüyorum

Tamamdır, verdiğiniz bilgiler için sağolun ;)

ileri bir tarihe premier video koymanında etkisi oldugun düşünüyorum

Twitterdan team youtube a kanal linkini at inglizce şartları karşıladım bir an önce onaylanmasını talep ediyorum yaz , 50 den fazla kanal onaya gönderdim max 48 saat sürmüştür beklemem

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri