Para Kazanmanız Kapatıldı - En Az Kesintiyle Paranızı Almak İçin Ne Yapmalısınız!

• Kullanıcı kont2000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

kont2000

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar,iki ayrı adense kullanıyorum alt kanallarla çalışıyordum ve para kazanmalar ayrı ayrı günlerde Şubat ayı içinde kapatıldı. Mart ayında paralar kesinleşti ve sonuçları sizinle paylaşıyorum.

emWOq1.jpg

Para kazanmanız kapatılırsa böyle bir e-mail alırsınız. Sebep olan kanal tüm adenseye bağlı kanallarınıza bu şekilde bildirilir ve adenseye bağlı tüm kanallar ayrı g-maillerde olsa da para kazanmanız kapatılır. Peki bu durumda ne yaparsak kazancımızı kurtarabiliyoruz?

1. DURUM:
Para Kazanmaya Kapatılmaya Sebep Olan Kanalı Youtubeden ,Sonra da Google + dan Tamamen Silersem ve Diğer Kanallara Dokunmazsam Ne Olur?

Yeni Kanallar açarak ve adenseye bağlayarak devam edebilirsiniz. Ya da Google + yöntemi ile kanalınızın para kazanmasını (ana kanallar için sadece) açarak devam ederseniz sorun olmaz. Ama sorun çıkaran kanalı silmezseniz bağladığınız hesaplar yine para kazanmaya kapatılır.
22 Şubatta Sochi Olimpiyatlarına gelen dünya engelleri yüzünden Para kazanma kapatıldı. Kapatılan kanal en çok gelir getiren 2.kanaldı. Yedekte 3 kanalım vardı. Sorunlu kanalı Google + sı ile sildim ve yedekteki kanalları bağlayarak devam ettim. 5 adet alt kanal daha vardı malum onların para kazanmalarını alt kanal olduğu için açamadım ve para kesinleşinceye kadar bekledim. Sonuç:

xJyRXQ.jpg

Para Kazanmaya kapanana kadar 302,26 TL birikmiş
Para kazanma kapatıldıktan sonra yeni kanallar bağlanınca 28.42 TL birikmiş
Toplam: 330,68 TL

KPZ8q5.jpg

160.46 TL Ocak ayından birikmiş vardı.200 Limitini aşamamıştı.
330.68 TL şubat kazancından kesinleşen miktar 84,37 TL
Para kazanma kapatıldıktan sonra bile 28.42 tl kazanmıştım. Ama kesinti çok fazla oldu.
Özetle: 330.68 TL den 84,37 TL kesinleşti.

2.Durum:
Para Kazanmaya Kapatılmaya Sebep Olan Kanal ve Diğer Para Kazanmaya Kapatılan Tüm Kanalları Ay Bitmeden Google + sı ile Birlikte Tamamen Yok Edersem Ne Olur?

25 Şubatta asıl güzel kazançlara ulaştığım adensede para kazanmalar kapatıldı. Sebep kpss ders anlatımları yüklemiştim. Bu derslerin sahipleride youtubede kanal açmış ve 23 Şubat sabahına 8 Dünya geneli engelle uyanmıştım. 2 Aydır sorunsuz düzeni kurmuştum. Videoları silseniz de çok fazla dünya geneli yerseniz para kazanmalar gidiyor. Gelelim sadede! 1117 aboneli tarih kanalını ki kapatılmaya sebep.. 798 aboneli coğrafya kanalını ve diğer 8 alt kanalın tamamını Google + dahil full sildim ne var ne yoksa yok ettim. Yedekteki 1 tane kanalı da bağladım.

emWOz8.jpg

Gördüğünüz gibi 25 Şubattan sonra yeni kanal pek iş yapamadı. 691,23 TL birikmişti ve ben Google artılar dahil hepsini kökten yok etmiştim. Paradan ümidi de kesmiştim açıkçası!

eQoDly.jpg

Son maddeyi bence yanlış anlıyoruz Google + silerken. Paradan vazgeçtiniz artık alamazsınız demek değil bu.

xE4Gpz.jpg

Görüldüğü üzere şubat kazancı olan 691.23 TL den 498.40 TL kesinleşti. Resmen yolda bulmuş gibi oldum parayı :D Para kazanmaya kapatılan kanal en çok gelir getiren kanaldı.

3.Durum:
Para Kazanmaya Kapatılan Kanala Hiç Dokunmadan Para Kesinleşmesini Beklersem Ne Olur?

Yakın arkadaşımın 31 Aralık günü para kazanması kapatıldı. 791 TL vardı birikmiş. Hiçbir işlem yapmadan bekledi. Ocak ayı paralar kesinleşince hiçbir işlem yok yazısı ile karşılaştı ve tek kuruş alamadı ne yazık ki. Bilmiyorum sonradan youtube kural değiştirdi mi ama bire bir şahidim hiç para alamadı.

SONUÇ:
Para kazanmanız kapatılırsa hiç acımadan ve o ay bitmeden kapatılan tüm ana kanallarınızı Google+ yöntemi ile açın, alt kanalsa acımadan Google artıları ile tamamını ay bitmeden silin ve yeni kanallarla devam edin. Böylece en az kesinti ile paranızı alırsınız. Sadece sorunlu kanalı silmek kesintinin çok büyük olmasına neden oldu. Ben alt kanallarla çalışıyordum ana kanallarla çalışanlar için tam kesin konuşamıyorum ama alt kanallarla çalışanlar için durum böyle arkadaşlar.

Herkese bol ve telifsiz kazasız belasız kazançlar. Beğenileri ihmal etmeyelim :D

Not: Yetkili arkadaşlardan konunun sabitlenmesini rica ediyorum.
[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] [MENTION=1523]mNote[/MENTION] [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION]

Güzel bilgi oldu , bildiğim birşeydi.. bilmeyen arkadaşlar için açıklayıcı olmuş . Teşekkürler hocam.

5 Şubatta kapanan alt kanalımı hemen sildim. Aynı gmail ile yeni alt kanal açarak devam ettim. Başka kanalım da yoktu. Sonuç %10 kesinti. :)

Silmek derken link olarak verirmisiniz youtube üzerinden silmek mi yoksa kökten silmek mi.

Silmek derken link olarak verirmisiniz youtube üzerinden silmek mi yoksa kökten silmek mi.

Para kazanma gitmişse önce sebep olan kanalı youtubeden daha sonra da alt kanalsa google + sını siliyorsunuz tamamen. Ana kanalsa google + yöntemi var forumda kullanabilirsiniz. Sebep olan kanal dışında para kazanmaya kapatılan tüm kanalları silmek kesintinin daha az olmasını sağlıyor. Zaten bekletsenizde 6 ay işe yaramayacaklar.

Kökten silme linkini arkadaşımız vermiş zaten tşk!

Benim de basıma aynısı geldi.3450 TL olmustu kanal para kazanmaya kapatıldı.Kanal izlenmesi 2 m yakın abonede bi o kadar fazlaydı.Ben max. 10 dk icinde hesabı komple sildim.Kesinlesen para 2900 yani 550 TL kesildi.
Ayrıca para kazanması kapatılan kanalı actıkdan 48 saat sonra kurtulun yoksa basınıza daha büyük isler alırsınız.

Güzel bilgi olmuş.Benimde benim %20 gibi bir kesinti ile kazancım yansıdı 2 kanalın para kazanması kapatıldığı halde kanalları ve g+'ları komple silmişim iyikide :)

yok ya alaksaı yok yt kafasına göre kesiyor 3-4 ay önce para kazanma gittiydi gelmiş geçmiş tüm kanallarımı silmiştim 4/1 i kesinleştiydi

3-4 defa para kanamam gitmiştir...hepsinde de kanalları tam olarak açamadan kökten silme işlemine geçmişimdir.her zaman da %16-17 kesintiyle almışımdır.

Sacma bir soru olacak ama yine de belki bileniniz vardir.

Benim 9 Ocak tarihinde daha onceden spam yuzunden kapanmis bir kanal sebep gosterilerek para kazanmalar kapatilmisti. Tabi kapali kanala erisemedigim icin sorunu cozememistim. Ocak ayi icin 84 tl kesinlesmisti.. Elimde suan alt kanal olarak bulunan ve ocak ayinin en cok kazanan kanali mevcut, baska bir kanalima bu kanaldan yonlendirme yapiyorum.

Sorum su; eger bu alt kanali silersem onumuzdeki aya bu ocak ayinin icinde kazandigi para kesinlesir mi?

Mantiksiz gelebilir ama dedigim gibi belki yasayan vardi boyle bir durumu..

Tesekkur ederim

Sacma bir soru olacak ama yine de belki bileniniz vardir.

Benim 9 Ocak tarihinde daha onceden spam yuzunden kapanmis bir kanal sebep gosterilerek para kazanmalar kapatilmisti. Tabi kapali kanala erisemedigim icin sorunu cozememistim. Ocak ayi icin 84 tl kesinlesmisti.. Elimde suan alt kanal olarak bulunan ve ocak ayinin en cok kazanan kanali mevcut, baska bir kanalima bu kanaldan yonlendirme yapiyorum.

Sorum su; eger bu alt kanali silersem onumuzdeki aya bu ocak ayinin icinde kazandigi para kesinlesir mi?

Mantiksiz gelebilir ama dedigim gibi belki yasayan vardi boyle bir durumu..

Tesekkur ederim
Benimde dün ana kanal kapandı.1 tane alt kanalı vardı girerken Google beni yardım bölümüne atıyordu.Sonradan alt kanalı baska maile aktardım ve kontrol edebiliyordum ama icimden birsey komple sil dedi.Bende sonradan sildim :)

Benimde dün ana kanal kapandı.1 tane alt kanalı vardı girerken Google beni yardım bölümüne atıyordu.Sonradan alt kanalı baska maile aktardım ve kontrol edebiliyordum ama icimden birsey komple sil dedi.Bende sonradan sildim :)

Nasil aktarmistiniz hocam?

konu çok yararlı olmuş teşekkürler.

hocam emegınıze saglık harıka anlatım olmus bı sorum olacak pekı para kazanmalar toplu gıdınce o adsense patlamıyor mu yanı ne kadar kanal baglarsan bagla o kanallar kapanıyor benım bıldıgım.

hocam emegınıze saglık harıka anlatım olmus bı sorum olacak pekı para kazanmalar toplu gıdınce o adsense patlamıyor mu yanı ne kadar kanal baglarsan bagla o kanallar kapanıyor benım bıldıgım.

Bir kanal para kazanmaya kapatılınca o adenseye bağlı farklı gmailde bile olsa tüm ana ve alt kanallar para kazanmaya kapatılır. Adenseye bir şey olmaz. Sorun yaratan kanalı kökten sildikten sonra ana kanalları google + ile açmak,alt kanalları kökten silerek yola devam etmek gerekiyor. Sorunlu kanal bir ana kanalsa önce google + yöntemi ile para kazana açıp daha sonra kökten yok etmek gerekiyor. Daha çok para alabilmek için ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri