Para Kazanmanız Kapatıldı - En Az Kesintiyle Paranızı Almak İçin Ne Yapmalısınız!

• Kullanıcı kont2000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Bir kanal para kazanmaya kapatılınca o adenseye bağlı farklı gmailde bile olsa tüm ana ve alt kanallar para kazanmaya kapatılır. Adenseye bir şey olmaz. Sorun yaratan kanalı kökten sildikten sonra ana kanalları google + ile açmak,alt kanalları kökten silerek yola devam etmek gerekiyor. Sorunlu kanal bir ana kanalsa önce google + yöntemi ile para kazana açıp daha sonra kökten yok etmek gerekiyor. Daha çok para alabilmek için ;)

hocam iyi hoş yazmışsınız hepsını bılıyorum basıma geldı ıkı sefer bı sefer adsenseye bısey olmamıstı devam etmıstım ama dıer sefer öyle olmadı pınlı adsensem gıttı kanal baglıyodum 2 gune maılsız kapanıyodu.

hocam iyi hoş yazmışsınız hepsını bılıyorum basıma geldı ıkı sefer bı sefer adsenseye bısey olmamıstı devam etmıstım ama dıer sefer öyle olmadı pınlı adsensem gıttı kanal baglıyodum 2 gune maılsız kapanıyodu.

İnşallah böyle bir tecrübe yaşamaz kimse :) Adense genelde sahte tık yüzünden kapatılıyor ama youtubedenin ve adensenin sagı solu gerçekten belli değil! Şahsen ilk para kazanmaya kapatılmam 6 kasımdı ikincisi de 25 şubat. Şu an sağlam devam..

paylaşım güzel tam kafamdaki sorulara yanıt buldum. bu ay yüklü miktarlarda para gelmeye başladı mart sonuna kadar para kazanmalar giderse elime para geçecek demek oluyor bu. ama bi kere gmaile erişememe sorunuyla karşılaştım ve sorunlu kanalı silemedim bu durum tekrar başıma gelirse sanırım yine bişey yapamıcam.

ilerde işimize yarıyabilir teşekkürler.

Ana kanal içinde durum aynı hocam. Sizin yöntemle az kesintili olarak aldım.

arkadaşa katılıyorum benim ilk kazancım bu aydı para kazanma 1 martta kapatılmıştı.
sadece sorunlu kanalı sildim diğerlerini beklettim para kesinleşinceye kadar.
sonuç %68 kesinti oldu.

eğer bir daha olursa açma kapama uğraşmadan komple ne var ne yok sileceğim.

Ben tam olarak anlamadım uykusuzluk var biraz;
diyelim ki adsenseye bağlı 5 tane kanal var bu 5 kanalda ay sonuna kadar 500 lira bıraktı diyelim.Ama gel gör ki 1 kanal yüzünden hepsinin para kazanması gitti.İlk önce para kazanma'nın kapatılmasına neden olan kanalı google plus ile açıyoruz sonra siliyoruz peki diğer kanallar ne olacak onlarıda google plus ile açıyor muyuz ?
Yanlış mı anladım yoksa ? :)

teşekkürler güzel konu olmuş. bence sabitlenmeli

Bu konu bu ayın en popüler konusu olur sanırım..ünlem yağmuru derken simdi teker teker kanallar kapanmaya basladı..4 adsene ile calısıyorum.her birine 4 kanal baglı..bu zamana kadar teliften kanal kapandıgı cok oldu ama ilk defa para kapanma basıma geldi..1 adsense 'e baglı bütün kanalların para kazanması kapandı..teliften kapananları sildigim gibi direk google + dan o hesapların hepsini sildim hic ugrasmadan.sormak istedigim sunlar :
1-kapanan kanalların baglı oldugu adsense hesabını hala kullanabilir miyim yoksa artık o adsense hesabına hangi kanalı baglarsam baglıyım gene para kazanmaya kapanacak mı. yani adsense sabıkalı hale mi geldi yoksa bisey olmaz aynen devam mı edeyim
2- kanalları kapatırken youtubedan silmedim direk google + hesabından herseyi ile ucurdum. zaten orada youtube hesabını da sil diye bir secenek var yanlıs hatırlamıyorsam..para kazanması kapanan kanalları google + dan silmeden önce muhakkak youtube dan da mı silmek gerekir.. benim yaptıgım gibi olursa ( direk google + dan hesap ucurma) bir sorun cıkar mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri