para kazanması acık en eskı kanalınız?

• Kullanıcı ripdimebag
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ripdimebag

Kayıtlı Üye
en eskı kanalım 2 aylık :)

sizdekı durumlar nedır arkadaslar

arada youtubede 3-4 senelik spam kanallara denk geliyorum şaşıyorum:)

2007den kalma bi kanalım şarkı kanalı 1 yıl para kazandırdı sonra başka bir kanaldan dolayı para kazanması gitti..

9 aylık bi kanalım var aylık 30 40 TL bırakıyor ama adsense quiz sokacam 1 telif var 7 şubatta Kalkıyor :D

4 aylık 15-20 kanal var para kazanması acık 2-3 ünde tek telif var diğerleri temiz

2006-1.5m izlenme 15 tane 4-5 dakkalık video.

1 Kanalım var onuda ağusosta açmıştım :D Hala Devam Günlük 1 tlyi geçmiyo ama bana yetiyo :D :D

benim bütün kanallarım eski, yeni kanalları asla öne atmam bu nedenle spam ve flag'tan kapanmıyor kanallarım.

7-8 aylık kanalım var halen sağlam duruyor. video yüklemiyorum gunluk 4-5 dolar yinede gerisi oluyor.

İlk açtığım kanal halen duruyo 2 yıl olmuş neredeyse :D

en eski kanalım 16 aylık 6 tane eskı kanalımda yeni flag olayı çıktığında gümledi uyarı telif olmadığı halde

2011 den beri açık kanalım var ayrıca 2013 den açık kanallarım var para kazandıran özgün. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri