Para Kazanması Açık Kanal Hk Önemli

• Kullanıcı EaglePaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

EaglePaw

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar aranızda son 2-3 gün içerisinde para kazanması açık kanalı adsenseye bağlayan var mı ? Biraz önce önceden para kazanması açılmış kanalı adsenseye bağladım fakat kanal incelemeye girdi :/

Not : Panelde +10k den fazla izlenim var

Para kazanması açık adsenseye bağlı hesabım son 3 gündür kazandırmıyordu. Dün bu terslik dikkatimi çekti ve adsense hesabını değiştireyim dedim bir anda kanal incelemeye girdi ve 1 saat sonra hesap kapatıldı. İtiraz ettim kanal açıldı. Açılan kanalın tekrar para kazanmasına baktım inceleme vs olmadan para kazanması açık Yeni adsense bağlanmış vaziyette ama izlenmeleri hala yansımıyor??? Bir sıkıntı var gerçekten bu işte yalnızlık olduğumu düşünmüştüm

Para kazanması açık derken adsense'e bağlı mıydı? Yoksa sadece para kazanması açık ama adsense e bağlı değil miydi?

az evvel adsenseli ekledim etkin yazdı sıkıntı yok çok şükür

Para kazanması açık derken adsense'e bağlı mıydı? Yoksa sadece para kazanması açık ama adsense e bağlı değil miydi?

bağlı değil para kazanması kapalı ama önceden açılmış hesap

---------- Spam Engelliyici 20:36 ---------- Önceki Mesaj 20:36 ----------

az evvel adsenseli ekledim etkin yazdı sıkıntı yok çok şükür

kanalda toplam ne kadar izlenim vardı acaba hocam ? izlenimli kanal mıydı ?

bağlı değil para kazanması kapalı ama önceden açılmış hesap

---------- Spam Engelliyici 20:36 ---------- Önceki Mesaj 20:36 ----------

kanalda toplam ne kadar izlenim vardı acaba hocam ? izlenimli kanal mıydı ?

Bildiğim kadarıyla o uygulama kalktı geçen günlerde. Artık eskiden para kazanması açık olsa da onaya giriyor adsense e bağlanmamışsa geçmişte. Hatta dolar işaretleri bile gitmişti. Ve bildirim gelmişti o sorunu düzelttik diye.
https://www.ytpara.com/youtube-hakk...lenim-almadan-para-kazanma-aktif-olmuyor.html

Ha bir de şu ihtimal var. Adsense'i yeni açtıysanız para kazanma kısmında ' para kazanmak için adsense hesabınız olması gerekiyor' uyarısı varsa adsense beklemede olduğu içindir. 24 saat içerisinde aktif olur.

18k olanda vardı
ve izlenimi olmayanda vardı

allah allah benim kanal niye takıldı o zaman ya önceden para kazanması açık kanaldı ve 10k den fazla izlenim vardı :(

---------- Spam Engelliyici 21:04 ---------- Önceki Mesaj 20:52 ----------

Bildiğim kadarıyla o uygulama kalktı geçen günlerde. Artık eskiden para kazanması açık olsa da onaya giriyor adsense e bağlanmamışsa geçmişte. Hatta dolar işaretleri bile gitmişti. Ve bildirim gelmişti o sorunu düzelttik diye.
https://www.ytpara.com/youtube-hakk...lenim-almadan-para-kazanma-aktif-olmuyor.html

Ha bir de şu ihtimal var. Adsense'i yeni açtıysanız para kazanma kısmında ' para kazanmak için adsense hesabınız olması gerekiyor' uyarısı varsa adsense beklemede olduğu içindir. 24 saat içerisinde aktif olur.

hocam ama kanalda 10k den fazla izlenim var :(

allah allah benim kanal niye takıldı o zaman ya önceden para kazanması açık kanaldı ve 10k den fazla izlenim vardı :(

---------- Spam Engelliyici 21:04 ---------- Önceki Mesaj 20:52 ----------

hocam ama kanalda 10k den fazla izlenim var :(

Hocam youtube çok zeki. Sizin dediğinize bakacak olursak ozaman; Önceki mesajımda belirttiğim yeni kuralı geçmek için 10k izlenim geçtikten sonra adsense'e bağlanır kanallar ve otomatik para kazanma açılır :)

Mantık şu: Her kanal adsense'e bağlandıktan sonra onayı tadacaktır..

Hocam youtube çok zeki. Sizin dediğinize bakacak olursak ozaman; Önceki mesajımda belirttiğim yeni kuralı geçmek için 10k izlenim geçtikten sonra adsense'e bağlanır kanallar ve otomatik para kazanma açılır :)

Mantık şu: Her kanal adsense'e bağlandıktan sonra onayı tadacaktır..

+10k den fazla izlenim var dediğiniz doğru ama bilemedim ya onaya takılması çok garip :(

Benimde aynı şekil onaya girdi 5 gün bekledim sonra onay aldı. 1 haftadır da açık kanal Allaha şükür :)

Para kazanması açık adsenseye bağlı hesabım son 3 gündür kazandırmıyordu. Dün bu terslik dikkatimi çekti ve adsense hesabını değiştireyim dedim bir anda kanal incelemeye girdi ve 1 saat sonra hesap kapatıldı. İtiraz ettim kanal açıldı. Açılan kanalın tekrar para kazanmasına baktım inceleme vs olmadan para kazanması açık Yeni adsense bağlanmış vaziyette ama izlenmeleri hala yansımıyor??? Bir sıkıntı var gerçekten bu işte yalnızlık olduğumu düşünmüştüm

başkan benim pinler hala gelmedi :)
Sende durum ne

Ediyor hocam, eğerki para kazanması açık kanalın kendinden adsense açarak başvuru yaparsanız adsense onay alana kadar kanal incelemede gözüküyor

adsenseye bağlarsak ne olur peki bazı kanallar direk onaylanıyor bazıları incelemeye giriyor hepsi 10k yı geçmiş şekilde hepsinin para kazanması açık sistemde mal anlamadım gitti bu olayı ben

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri