Para Kazanması Açık Kanallar 1500 TL

O
  • Kullanıcı OnayliKanalSatilir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaştan kanal alındı, sağolsun güvendi bize. İki taraf içinde hayırlı olsun.

10dan fazla kanal alınmıştır. Herhangi bir sıkıntı olmadı şuana kadar. Ayrıca kendisine güvendiği için teşekkür ederim kanalları hep ilk yolladı :)

bende yakında 5k uzerı organık abonelı para kazanma acık kanalı enaz 3k yaz ılana koyucam alan alır almayan almaz.ısteyen bu arkdstan alır ısteyen baskasından.
serbest piyasa

Test için bir kanal aldım. Söz verildiği gibi geldi kanal, eksiği yok fazlası var. Kendisiyle görüşürseniz gerekli güveni sağlıyor. İnşallah herkes için sorunsuz bir alışveriş olur ve sürekli böle uygun fiyattan forum bi satıcı kazanmış olur.

İyi forumlar.

1 adet kanal aldım, sorunsuz hızlı bir şekilde alışverişimizi yaptık teşekkürler.

10k - rezerve edildi sabah satılacak.
10k(videolu teslim edilecek)
47k(videolu teslim edilecek)
73k

4 stok eklenmiştir bilginize.

Son düzenleme:
Kanalların hepsi organik kendi şahsi hesap mı yoksa taşınan mı?

kanal isimleri ve fiyatları pm olarak alabilirmiyim acıl olarak teşekkürler

Hocam videoları silince malum 4000 saat şartını sağlamuyor oluyor kanal para kazanması kapanmıyor mu? Amaç sadece soru yanlış anlaşılmasın lutfen. Cevabını bilmiyorum gercekten

Hocam videoları silince malum 4000 saat şartını sağlamuyor oluyor kanal para kazanması kapanmıyor mu? Amaç sadece soru yanlış anlaşılmasın lutfen. Cevabını bilmiyorum gercekten

hayır hocam kapanmıyor. kanallar piyasadaki en iyi kanallardır. bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadık. inşallahda yaşamayız.

bu kanalların kaynağı nedir arkadaşım onu yazsana. kendin mi yaptın, birilerinden mi çalıntı kanallar? son zamanlarda ilk açılan maillerle satılmış kanalların tekrar geri alınabildiği muhabbeti dönüyor piyasada. bu sattığın kanallar kimin? hikayesini yaz. yeni hesapsın kimsin necisin belli değil bi dünya kanal satışa çıkarmışsın. nereden geliyor bu değirmenin suyu?

Beyler dikkat edin bu konudan kötü kokular alıyorum arkadaş ya kanallari geri alacak yada kanallara adsense bağlıyınca gümleyecek ona göre alın sonradan ağlamayın etrafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri