Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Pm atar mısınız uygun bir zamanda. [MENTION=84832]Şahmeran[/MENTION]
merhaba Ne kadar verirsin bu kanala aylık 200 tl kazancı var ??
https://www.youtube.com/channel/UCKwf074hE_CF1yo9B8jUorw
özelden degil buradan yaz güzel fiyat derlerse satarım ustam
güncel
24 saatte 1 güncelleme yapın, ceza puanı eklenmiştir.
hayda bana takıntınmı var hocam hayırdır durmadan gelip ceza veriyon
Kurallar belli hacı abi, kurallara uymadığın bir şey yaptığında ceza veriyoruz enteresan olan ne? 20 mesajı olan bir üyeyle takıntım olacak ne gibi bir durum olmuş olabilir?
Bugün 2 kişiye ceza verdim, ikisi de 24 saat geçmeden yapılan güncellemeler. Özelden veya başka bir yerden beni rahatsız edip durma, kuralları okursun ben de sana ceza yazmam.
moderetör degilmisin rahatsız oluyorsan mod olma nerden yazalım ozaman bana yazma diyorsunKurallar belli hacı abi, kurallara uymadığın bir şey yaptığında ceza veriyoruz enteresan olan ne? 20 mesajı olan bir üyeyle takıntım olacak ne gibi bir durum olmuş olabilir?
Bugün 2 kişiye ceza verdim, ikisi de 24 saat geçmeden yapılan güncellemeler. Özelden veya başka bir yerden beni rahatsız edip durma, kuralları okursun ben de sana ceza yazmam.
bilmem defalarca uyaru yaptım demısınız bana sadece 1 kere uyarı vermısınız onda uzun zaman girmedim görmedim defalarca dediginiz sadece 1 kere uyarı demısnız uyarmadan ceza veriyorsunuz saun onlıneyım uyarı verseydınız pat diye ceza veriyorsunuz hacım
[/COLOR] moderetör degilmisin rahatsız oluyorsan mod olma nerden yazalım ozaman bana yazma diyorsun
Moderatör senin kölen değildir, moderatör müşteri hizmetleri de değildir. Yaptığı işlem kasıtlı olmadığı takdirde sorgulayamazsın çünkü kurallara sabit çalışılır, forum kuralları dışında herhangi bir kasıtlı işlem düşünüyorsan şikayet konusu açarsın ve kasıtlı yaptığım her şeyi not edersin, geri kalan saçma sapan ithamlarınla uğraşacak zamanım yok. Polemik yaratmanın da suç olduğunu dile getireyim, konuyu yeterince açıkladım daha da uzatma. Dediğim gibi kasıtlı bir şey düşünüyorsan açarsın şikayet konusu el atar üstler.
merhaba Ne kadar verirsin bu kanala aylık 200 tl kazancı var ??
https://www.youtube.com/channel/UCKwf074hE_CF1yo9B8jUorw
özelden degil buradan yaz güzel fiyat derlerse satarım ustam
Hocam nasil aylik 200 tl birakiyor bu kanal bir yanlışınız olmasin hem yabanci izlenim hemde baya izlemis baya para kazandirmasi lazim degilmi
Yabancı izlenme yoktur ya, Şaban hacının kanal Tr içerik
Baya şaşırdım tr icerik cok cok düşük veriyor desenize
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.