Para kazanması kapanan arkadaslar adsenseye yansıyan parayı alırsınız endıse etmeyın
Hocam 10 kişiden 9'u alamadığını yazmış geçen ay. Emin misiniz?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Para kazanması kapanan arkadaslar adsenseye yansıyan parayı alırsınız endıse etmeyın
hocam 10 kişiden 9'u alamadığını yazmış geçen ay. Emin misiniz?
Onun dısında bu zamana kadar kazandıgınız parayı alamassını cunku kesınlesme olmayacak benım temmuz 13 de para kazanma gıttım adsenseye yansıyanı aldım dıger kazanclar adsenseye yansımada eger sayet kanal acılırsa belkı yansır ben dekrar basvurdum ozgun vıdeo yukleyerek ama 2 ay oldu ses yok
kısacası adsensede para goruyorsanız alırsınız sayet adsense banlanmassa otekı youtube de gorunun kazanclar yansımaz....
adsensede geçen ayın parasını görüyorum baktıgımda ağustos ayına görüyorum 10 bin tl benim için onemlı olan o zaten ekim ayını takmıyorum
[mentıon=13077]erola[/mentıon] [mentıon=68668]rheorcynxyn[/mentıon] [mentıon=9224]mnote[/mentıon]
adsenseye bağlı 2 kanalımdan biri bu p.k kapanan. Diğer kanalın kesinleşmesinde sorun yaşar mıyım? Mart ayında da bu durum olmuştu, pk kapanan kanalım kesinleşmedi- diğer kanalım kesinleşmişti.
Onun dısında bu zamana kadar kazandıgınız parayı alamassını cunku kesınlesme olmayacak benım temmuz 13 de para kazanma gıttım adsenseye yansıyanı aldım dıger kazanclar adsenseye yansımada eger sayet kanal acılırsa belkı yansır ben dekrar basvurdum ozgun vıdeo yukleyerek ama 2 ay oldu ses yok
kısacası adsensede para goruyorsanız alırsınız sayet adsense banlanmassa otekı youtube de gorunun kazanclar yansımaz....
---------- Spam Engelliyici 19:21 ---------- Önceki Mesaj 19:20 ----------
hocam ben aldım erola nıklı arkadısda aldı ve tanıdıgım butum arkadaslarım adsensedekı parayı aldı...
Hocam bugün 6sı yine de kesinleşmez mi 1-30Ağustos kazancı![]()
kesinleşir hocam.
inşallah hocam siz haklı çıkarsınızpk kapanan kanalın bağlı olduğu adsensede 1 kanalım daha var kesinleşmesini beklediğim. Bu kanal yüzünden o kanalımda sıkıntı yaşar mıyım? kesinleşmeme gibi..
![]()
Elimde kazanç saglayan son 2 kanalımda bugün gitti,Adsense verileri çekmediyse ,ilk defa ödeme alamayacagım.. bazı arakdaşlar için Spam devam ediyor olsada,benim için sanırım bitti. artık umudum yok. Kısacası Game Over...
Büyük ihtimal alırsın daha önce 6 sında sildim kanalı kesinleşti.Anladıgım kadarıyla adsense youtube'den analytic verilerini bu 6 yada 7 tarihlerin'de cekiyor
Elimde kazanç saglayan son 2 kanalımda bugün gitti,Adsense verileri çekmediyse ,ilk defa ödeme alamayacagım.. bazı arakdaşlar için Spam devam ediyor olsada,benim için sanırım bitti. artık umudum yok. Kısacası Game Over...
ben demeden bıtmez
Eski spamcıların sözüdür yoksa kazandıgımdan degıldır sonra soru yagmuruna gırmeyelım
Hacım gecen kapanan kanalları ile aynı adsensemiydi bu kanallarda.
Evet öyleydi, şimdi bugün ben bittim evet, yarın bir başkası toplasan 1 seneye 1 spamcı kalmaz, 2 senedir kazandıgım kanallarımın para kazanmasını kapattı adamlar, sen düşün hacım...
şimdi şu olurmu bilemem
adamlar kalkar onaydaki kanalları onaylarlar o zaman geri dönerim, yok onay alamassam dahada ancak ytde flim izlerim, tabii bulabilirsek
---------- Spam Engelliyici 20:34 ---------- Önceki Mesaj 20:34 ----------
Degildi kardeşim, farklı adsenselerdelerdi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.