Para Kazanması Birden Kapanan Kanal

Aynen öle 20 bin aboneli 2 senelik kanalım gitti bugun işte :( ağustos ayı için bu ayın 22sinde 10 bin lira alıcaktım :( insallah alırım

Adsense ana sayfasında meblağ görüyorsan, yani oraya yansımışsa alırsın. Yok yansımamışsa sanmıyorum alamazsın kardeşim. Ama itiraz et açılırsa kalan parayı ödüyorlar...

Hocam bugün 6’sı yine de kesinleşmez mi 1-30Ağustos kazancı :confused:

geçen ay aynı durum benim de başıma geldi malesef temmuz ayı kazancı kesinleşmedi. ayın 12sinden sonra olsaydı kapanma agustos kazancı kesinleşir ve parayı alabilirdiniz.

Youtube kanalından adsense veriler ayın beşi ve sekizi arası yansıyor genelde. Deneyimlerime dayalı olarak kapanan kanalın günü;
Ayın 6 sında %40
ayın 7 sinde %70
ayın 8 inde %80
bu tarihten sonra %100 ihtimalle kesinleşir.

Youtube kanalından adsense veriler ayın beşi ve sekizi arası yansıyor genelde. Deneyimlerime dayalı olarak kapanan kanalın günü;
Ayın 6 sında %40
ayın 7 sinde %70
ayın 8 inde %80
bu tarihten sonra %100 ihtimalle kesinleşir.

Peki dostum bu konuyla alakalı Türkçe mail atabilcegim youtube yetkilisi var mi acaba mail adresi falan bildiğin. Bir diger husus ise, 3 ekim itibari ile tekrar para kazanmaya başvuru yapabiliyorum kanalimin. Milyon izlenen videolari var. Videolari gizlesem özgün olarak kutu açılımı ürün incelemeleri vs vs yapsam basvursam gizli videolar sorun cikarir mi ? Acaba

Son düzenleme:
Az önce bir arkadaşa daha yazdım. Sonuçta 3 gün sonra belli olacak herşey. Kesinleşen bütün parayı alacaksın adsensede birşey yoksa.

Bir ara banada aynı durum oldu. youtubede biriken paranın %20 si felan kesinleşmişti. arkadaşın biri yazmıştı forumda. ay sonundan sonraki kazançları alamazsın ama 1-30 arasındaki kazançlar yansıyor demişti. dediğim gibi çok az bir kısmı kesinleşmişti. O parayıda aldım çok şükür. 30 ağustosta tekrar başvurdum. Hala incelenecek.bekliyorum.

İnş fazlası ile alırsınız sizlerde arkadaşlar. bende pk açık kanal kalmadı. Pk açık kanallarda bir dünya oldu. başvuruları da hep bekletiyorlar. Bakalım neler olacak...

Selam arkadaşlar. Uzun zamandır kanalımda yaptığım, dizi derlemesinin ardından bugün ekrana çıkan uyarıyla şok oldum. Sorum şu kanalımın abonesi 20 bin civarı. Videoları silmeden yeniden başvuru yapıcagım zaman tekrar acılır mı para kkazanması ve bu ay paramı alabılırmıyım adsensede cok sukur sıkıntı yok suan. BU konu üzerine youtubeye mail atmak istiyorum nereye ve kime atmam gerekir.

kesinleşti mi acaba ?

14 ağustosta para kazanması kapanan kanalımın para kazanması kesinleşti

---------- Spam Engelliyici 14:46 ---------- Önceki Mesaj 14:33 ----------

Suan gorunurde yok bekliyorum

---------- Spam Engelliyici 14:31 ---------- Önceki Mesaj 14:30 ----------

Suan kesinlesti

sevindim benimde kesinleşti az ama olsun

14 ağustosta para kazanması kapanan kanalımın para kazanması kesinleşti

---------- Spam Engelliyici 14:46 ---------- Önceki Mesaj 14:33 ----------

sevindim benimde kesinleşti az ama olsun

bendede aynı kesınlesmıs

Benim geçen ay kesinleşmemişti :( sanslısınız valla son kanalımdı zaten onunda parasını alamadım. EDİT: Şimdi baktım para kazanması kapanan kanal 1 ay geç olarak kesinleşmiş :D Çok mutlu oldum valla :D

Son düzenleme:
Para kazanmasi gece gitmis mesajda gelmis ama hala adsense sayim yapiyor reklamda cikiyor daha once basina gelen var mi ayni durumda kanal buga mi girdi ne oldu anlamadim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri