evet bir alman forumundan geldim

selamlar Türkiye....
evet.. bu konu hakkında yabancı forumlara baktım...
1- ilgili kanalların bağlantısı kesilip - açılıncaı gerçektende kanal reklam gostermeye başlıyor
2-reklam gosteren kanala kesınlıkle video yuklemeyın denılmışş (youtube sistem algılıyor ve para kazanma kapanaıyor hatta adsense sıkıntıları olabılıyormuş...alt kanal oluşturmayın denılıyor
3kanal para kazanma ya kapanma sebebı önemlimiş... neden kapandı ? telif bombardımanımı yoksa kullanıcı adınınızı deıştırın yada rbelgeleyın tarzındamı ? bu durumda sistem işe yaramaz..
4-youtube bu durumu fark edınce ADSENSENIZE ULAŞIYOR VEDE ADSENSENIZE BAĞLI TUM KANALLARIN PARA KAZANMAZINI İPTAL EDEBILIYOR... HATTA PARA KAZANMAYA HARICI ADSENSE HESABINIZIN HAREKETINI DONDURARAK, SABITLEYEREK NE VİDEO GOSTERIM NEDE PARA KAZANMA HAREKET ETMIYOR... AMA PARA VARSA HESAPDA VERIYOR
5-YABANCI FORUMLARDA BUNLAR VAR ARKADAŞLAR, DAHA İNCE ŞEYLERDE YAZIYO AMA BURDA SORAN YON YAZMIYORUM KAFA KARIŞMASIN DİYE

YANI ELİN GAVURU BU İŞLERİ ÇÖZMÜŞ, BİZ ÇOK ŞEY ÖĞRENECEZ DAHA...
6-SAYGI SEVGİ SELAMLAR.
7-BANA SORARSAN HİÇ BIZIKLAMA KARDEŞİM. BIRAK PAZA KAZANMASIN ADSENSE TEHLİKEYE GİRMESİN DİREKT SAYIMI DURDURUYORLARMIŞ...
8-KANAL PARA KAZANMAYA KAPANMIŞ SEN ALT KANAL AÇIYORSUN ONADA UYARI GELIYOR ID DEN PARA KAZANMA KAPANIYOR...
9-BU DURUMLA KARŞILAŞAN ADSENSE DONDURULAN VAR İSE HERHANGI BİR YOUTUBE KANALININ GMAİLİNE GİRİNCE UYARI MAİL GELIYORMUŞ, O MAİLDE ADSENSE DONMA SEBEBI VARMIŞ, ORDAKI KANALIN ADI ...... O BU SU NEDENDEN KAPANMIŞTIR DİYE BELIRILIYORMUŞ O KANALI BULUP SİLSİN.. SİLDİKTEN SONRADA BEKLEMESİ GEREKIYOR 6 AYKADAR DIYO AMA ERKENDE AÇILMA OLABILIYORMUŞ... O KANALI VİDEOLARI BOŞALTSIN. KANALI KOMPLE SILMESIN ADSENSE ZARAR GORENLER OLMUŞ YANI...
10-NEYSE ÇOK CEVAP YAZDIM SORULARI YOK BURDA

SAYGILAR
not: önemli açıklama konular google youtube orjınal sitesinden deıldır. forum efsaneleri deneme yanılmaları gibi paylaşımlardan derlemedir... resmi youtube forumuna gidip gerçekleri ordan takip edınız. kimsenın zarar gormesını istemem