Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benimde bir youtube alt kanalımın para kazanması devre dışı olmuştu.diğer kanallarımda herhangi bir sorun yoktu.Az önce o alt kanalı sildim acaba adsense sıkıntıya girermi?
bu yontem sakat sakın kurcalamayın dıyorum. tum kanalların reklam gelirleri kapanabılır. bağlı oldugu adsense hesabındakı tum kanallar hemde... bu aralar sakın denemeyın bırakın o kanalı... kokden zarar etmeyın benden uyarı sizlere...
arkadaşlar çok istek oldu yapmayanlar oldu onlar için video hazırladım dandik oldu ama maksat işlevidir.
Youtube'de Para Kazanması Devre Dışı Kalan Kanalı Tekrar Aktif Hale Getirmek - YouTube
anlatım için teşekkürler.
bir sorum olacak hocam.
adsense'mize bağlı tüm kanallarımızda para kazanma özelliğini kaybettik diyelim.
en az altı ay bekleyecez aktif olmaları için.
fakat bu süre zarfında yeni kanal açıp bu adsense'ye bağlayabilirmiyiz para kazanma konusunda sorun yaşarmıyız yeni kanal için.
arkadaşlar çok istek oldu yapmayanlar oldu onlar için video hazırladım dandik oldu ama maksat işlevidir.
Youtube'de Para Kazanması Devre Dışı Kalan Kanalı Tekrar Aktif Hale Getirmek - YouTube
O adsenseye eklediğin kanallarında para kazanması gidiyor yani o adsenseden bir hayır gelmez artık
Adsense'denmi hayır gelmez yoksa youtubedenmi?
sonuç olarak cezayı kesen youtube ve muhtemelen 6 içerisinde düzelecek bir sorundur.
ama işte acaba o esanda bağlı olan kanallar içinmi geçerli yoksa adsense hesabımızmı baz alınıyor.
Adsense'denmi hayır gelmez yoksa youtubedenmi?
sonuç olarak cezayı kesen youtube ve muhtemelen 6 içerisinde düzelecek bir sorundur.
ama işte acaba o esanda bağlı olan kanallar içinmi geçerli yoksa adsense hesabımızmı baz alınıyor.
bence bütün kanallar silinir ve yeni kanallarla başlanırsa sorun olmaz adsenseden diye düşünüyorum
Arkadaşlar benimde kanalımın para kazanması kapandı
ama benim kanalda
youtube ayarlarında
google kes yada bağla adında hiç bir başlık yok
sebebi nedir acaba. yardım lütfen
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.