Para kazanması devre dışı kalan kanallarım

• Kullanıcı dgn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

dgn

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Merhaba,

Bugün 30 dan fazla kanalımın ( hepsi aynı adsense hsabına bağlı ) para kazanması devre dışı kaldı.

Google + ile tekrar aktif etme hakkında forumu bayaa bi araştırdım, onlarca konu okudum. Net bir bilgiye ulaşamadım. Videolu anlatım yapan arkadaşın videosu silinmiş, arama yaptırıyorum sürekli google+ ile yaptım diyorlar. Rica etsem bilen bir arkadaş bu işin nasıl yapılacağını anlatan konu linkini benimle paylaşabilirmi.

---------- Mesaj saat 14:43:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:27:26 civarında gönderildi. ----------

çok yardım sever bi forum olmuş burası.. Teşekkürler.

google + ile gayet iyi bilgiler var hocam tam iyi araştıramamışsınız :)

bende bulamadım o konuyu(google + yöntemiyle açtırmayı) biri buraya link atarsa çok makbule geçer konu açmak istemedim rahatsız olurlar diye.

Bu kesip açma herkeste işe yaramıyor. Yani 4-5 kez kesip açtım ama başka şeyler olmalı ki halen para kazanması kapalı.

Bu kesip açma herkeste işe yaramıyor. Yani 4-5 kez kesip açtım ama başka şeyler olmalı ki halen para kazanması kapalı.
hocam saniyesinde olacak bişey değil artık öğrenin bi 24-48 saat arası bekleyin.bir çok kanal aktif ettim bu yöntem ile.

hocam saniyesinde olacak bişey değil artık öğrenin bi 24-48 saat arası bekleyin.bir çok kanal aktif ettim bu yöntem ile.

Hocam yanlış anlamayın daha önceki denemelerimde de bu şekilde idi 1 gün 1 buçuk gün bekliyordum. 3 gün önce kesmiştim g+ yı isim vb değiştiydim. Dün aktif ettiydim şimdi baktım para kazanma açılmış. Daha önceki denemelerimde açılmamıştı.

Dediğin gibi en kötü 24-48 saat zamana yaymak lazımmış. Teşekkür ederim herkese.

eyvallah hallettiğine sevindim :) dediğim gibi forumu araştırırsan bir çok konu mevcut.

Söylermisin bu konunun neresinde google + bağlantısını kesip tekrar açmak tarif edilmiş ????

koxd.png

arkadaşım benim sorum şu :

Para Kazanması Kapatılan Kanalımın Google + Bağlantısını NASIL KESECEĞİM ?

Nasıl para kazanmaya açacağım demiyorum sana.

arkadaşım benim sorum şu :

Para Kazanması Kapatılan Kanalımın Google + Bağlantısını NASIL KESECEĞİM ?

Nasıl para kazanmaya açacağım demiyorum sana.

Ben yardımcı olayım arkadaşım sana.Malum forumda o kadar çok bilmiş insan varki.
1.Para kazanması kapatılan hesabınızla youtube login olunuz.
2.http://www.youtube.com/account_advanced linkine tıklayınız. Özel url oluştur diyip, herhangir username ismi veriniz.
3.Özel url oluşturduktan sonra otomatik olarak G+ kes linki belirecektir.

Youtube gir>sağ üst köşede resmini tıkla açılan sekmede ayarlar > sonra ordan kanalı +googleye bağla yazıyorsa bağlamamışın demektir oraya tıklarsan bağlanır,bağlantıyı eksin diye birşey varsa bağlamışındır kesersin ordan.
Şimdi gelelim asıl meseleye diyelim ki bunları biliyosun ama bunu yapmama rağmen olmuyor ki diyorsan.Bağlantıyı kes ve tekrar +googleye bağlarken yeni kullanıcı adı istiyorum de yani orda sana bir kaç seçenek sunacak ve o seçeneği seçtiğinde %90 telefon onayı istemeli istemezse zor geçer isterse bir gün sonra para kazanman tekrar aktif olur.
ikinci bir sorun ise bazen +googleden bağlantı kesilmiyor onuda google hesabından +google ürününü silerek kesebilirsin.

ya geri zekalımısın afedersin actıgın konunun ıcınde KESMEK İLE ALAKALI HİÇ BİR ŞEY YOK. dostum cidden kafan basmıyormu senin. türkçeyimi unuttunuz ne yaptınız....

edit.kimseye iyilik yaramaz bi kusurumuz varsa affola.

Söylemiş olduğun ahlaksız sözlerin tamamını sana büyük bir şevk ve zevk ile iade ediyorum.

Para kazanması devre dışı kalan kanalın google + ile tekrar nasıl aktif edileceği sorusuna verilebilinecek en aptalca cevap sanırım google+ bağlantısını kes 24 - 48vs. saat sonra tekrar bağla demek olur sanırım. Neden diye soracak olursan bu soruyu soran adam zaten google+ ile bu işin yapıldığını biliyor ancak nasıl yapıldığını bilmediği için sana bu soruyu soruyor ( sormaz olaydı )

Karşındaki insanın zeka seviyesi ile değerlendirme yapmadan önce kendi zeka seviyeni ölçtürmeli bence acilen bir rehabilitasyon merkezine gitmelisin.

Ben yardımcı olayım arkadaşım sana.Malum forumda o kadar çok bilmiş insan varki.
1.Para kazanması kapatılan hesabınızla youtube login olunuz.
2.http://www.youtube.com/account_advanced linkine tıklayınız. Özel url oluştur diyip, herhangir username ismi veriniz.
3.Özel url oluşturduktan sonra otomatik olarak G+ kes linki belirecektir.

ALLAH razı olsun üstad çok sağolun yardımlarınız için.

Youtube gir>sağ üst köşede resmini tıkla açılan sekmede ayarlar > sonra ordan kanalı +googleye bağla yazıyorsa bağlamamışın demektir oraya tıklarsan bağlanır,bağlantıyı eksin diye birşey varsa bağlamışındır kesersin ordan.
Şimdi gelelim asıl meseleye diyelim ki bunları biliyosun ama bunu yapmama rağmen olmuyor ki diyorsan.Bağlantıyı kes ve tekrar +googleye bağlarken yeni kullanıcı adı istiyorum de yani orda sana bir kaç seçenek sunacak ve o seçeneği seçtiğinde %90 telefon onayı istemeli istemezse zor geçer isterse bir gün sonra para kazanman tekrar aktif olur.
ikinci bir sorun ise bazen +googleden bağlantı kesilmiyor onuda google hesabından +google ürününü silerek kesebilirsin.

Anlatımınız ve iyi niyetinizden dolayı çok teşekkür ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri