Para Kazanması Devre Dışı Olan Kanalı Tekrar Aktif Yapabilir miyiz?

• Kullanıcı summer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

summer

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kumandasiz.tv
Merhaba;

Bir tane 200'e yakın aboneli kanalım var. Kanalın bağlı olduğu adsense hesabını satmıştım. Alan arkadaş da hesabı banlatmış. Hesap banlanınca kanalın para kazanması da devre dışı oldu. Bunu tekrardan aktif hale getirmenin bir yolu varmıdır acaba?

aynı şekilde benimde önemli bir kanalım adsense'e bağlıydı. adsense banlanınca kanalın para kazanması kapatıldı. geçersiz etkinlik diye yazıyordu sanırım. 3 sene oldu hala daha açılmadı. umarım sizin durum düzelir. yıllar geçti belki de yeni bir kural birşey koymuşlardır, geri gelir. geçmiş olsun

6-12 ay içinde açılanlar oldugunu bende duydum daha önce ama benimde kaç yıllık kanallar var aynı şekilde,hiç açılan olmadı.hatta yt işine başladıgımda ilk açtıgım 2 kanaldan birisi 2 yıl önce kapanmıştı,digerininde para kazanması gitti aynı adsensede oldugu için.hergün 15-20k izlenim alıyor hala enaz ama para kazanması kapalı.keşke açtırabilsek onları ama açılırsa kendiliginden açılıyor,biz bişey yapamıyoruz sanırım :(

para kazanma gittimi kanal açılmaz. bende hiç açılmadı. öylecene duruyor. kanal kapanmıyor, reklam çıkmıyor.

Bende 6 ay sonra acilmisti ama tabi bu dedigim bikac yil onceydi

tyr4D6.png
[/IMG]

Sanırım yeni furya başlıyor. Vardıda ben karşılaşmadım belkide.

10 bin geçsin diye kenara attığım bazı kanallar var. 10 bini geçsede youtube kanalım. İçine girdiğimde "para kazanma için uygun değildir" olarak işaretlenmiş. Yani adsense bağlasamda gelir yok. Eskiden kanal kapama vardı. sonrasında10 bin çıktı. Şimdide keyfi olarak 10 bini geçsede kanal para kazanma çılmıyor. :D İşler iyice yokuşun yokuşunun yokuşu oldu yani. Hepsini geçse adsense para yansımaz, para yansısa reklam çıkmaz. reklam çıksa çok kazanıyor diye adsense banlanır :D way beee

Son düzenleme:
tyr4D6.png
[/IMG]

10 bin geçsin diye kenara attığım bazı kanallar var. 10 bini youtube kanalımaiçine girdiğimde "para kazanma için uygun değildir" olarak işaretlenmiş.

hocam unlem vardı bır ara hatırlarsa o ozellık tekrardan aktıf olmus yenı ozellık degıl aslında benımde bazı kanallar bu var

Yani hocam. adsense bağladığımda, 10 bin kuralı uygun görülürse, kanal yeşil mi olacak ?
Para kazanma sıfır olan bu kanallarda aktif mi olacak ?

tyr4D6.png
[/IMG]

10 bin geçsin diye kenara attığım bazı kanallar var. 10 bini geçsede youtube kanalım. İçine girdiğimde "para kazanma için uygun değildir" olarak işaretlenmiş. Yani adsense bağlasamda gelir yok. Eskiden kanal kapama vardı. sonrasında10 bin çıktı. Şimdide keyfi olarak 10 bini geçsede kanal para kazanma çılmıyor. :D İşler iyice yokuşun yokuşunun yokuşu oldu yani. Hepsini geçse adsense para yansımaz, para yansısa reklam çıkmaz. reklam çıksa çok kazanıyor diye adsense banlanır :D way beee

bu kanal adsense e baglı mı?degilse normal bu resimde görülen,ekstra bi sorun yok.adsense e bagladıktan sonra normale dönüyor.

Kardeş bende de ayni sorun var bende birkaç yol denedim mail attım sonra cevap olarak şöyle yazıyor diyorki 10000 izlenme yi aş ve bize bir daha ulaş :) Anlayacağın 10 bine ulaşacağım sonra da bir umut tuhaf bir durum kesin bir yasasi yok adsensin bazı konularda kapalı bir kutu bunu da bilinçli yapıyor güvenlik yada gizlilik amaçlı sanırım ama her neyse.:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri