Para kazanması devredışı ile ilgili bir soru

HunterLord

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar benim bi hesabım yuzunden tüm kanaların para kazanması gitti .. Ben bu kanalı silersem ve ona bağlı devm eden kanalarda para kazanması devre dışı kalırsa bazı kanaların sorun yaşar mıyım tekrar?

sorunlu olan kanalı silince yeni kanal açıp devam edebilirsin

ilginç 1 kanalımın para kazanması gitmemiş bakalım o ne zaman gidecek

sorunlu olan kanalı silince yeni kanal açıp devam edebilirsin

Hocam benim anlamadığım nokta ise şu: sorunlu kanalı kapatınca diğer kanalları tekrar adsenseye bağladım ve para kazanmaları açıldı. Halbuki bana gelen mailde "6 ay sonra bu adsense hesabına bağlı bütün kanalların iyi durumda olması şartı" yazılıydı. Acaba sonradan yine gider mi para kazanmalar?

Hocam benim anlamadığım nokta ise şu: sorunlu kanalı kapatınca diğer kanalları tekrar adsenseye bağladım ve para kazanmaları açıldı. Halbuki bana gelen mailde "6 ay sonra bu adsense hesabına bağlı bütün kanalların iyi durumda olması şartı" yazılıydı. Acaba sonradan yine gider mi para kazanmalar?

Bu mesaj sen kanalı silmeden önce gelmişse hiç bir sorun çıkmaz benim başıma geldi çünkü daha önce

o kapanmayan kanalı başka bir tel ile onaylamış veya başka adsenseden açmış olabilirsin. Aynısı başıma geldi. 6 ay sonra telifler gidiyor fakat para kazanması açılmıyor tamami ile kapatiyorlar yani. o hesaplardan yeni kanal açıp devam edebilirsin. kanal açmadan önce komple cookilerini sil ve mimlenmiş kanallarına geçiş yapma... Bide şu var forumda biri anlatmıştı ama denemedim. adsense yeni mail ekleyip eski maili siliyorlar.. bu şekilde tekrar para kazanmaya açıldığı söyleniyor... istersen dene bizde öğrenmiş oluruz..

Bu mesaj sen kanalı silmeden önce gelmişse hiç bir sorun çıkmaz benim başıma geldi çünkü daha önce

Hocam olay şu: bana daha önce eşleşen gelmiş fakat ben kanala girmediğim için görmemişim. Kanala girdiğimde direk adsense hesabıma bağlı tüm kanallarda para kazanmanın gittiiği yazıyordu. Diğer kanallara da baktım hepsinde para kazanma giitmiş. az önce bi tanesinde deneyeyim dedim. Para kazanma açıldı.

Bakalım hocam senin dediğin gibiyse :) bekleyip göreceğiz.

o kapanmayan kanalı başka bir tel ile onaylamış veya başka adsenseden açmış olabilirsin. Aynısı başıma geldi. 6 ay sonra telifler gidiyor fakat para kazanması açılmıyor tamami ile kapatiyorlar yani. o hesaplardan yeni kanal açıp devam edebilirsin. kanal açmadan önce komple cookilerini sil ve mimlenmiş kanallarına geçiş yapma... Bide şu var forumda biri anlatmıştı ama denemedim. adsense yeni mail ekleyip eski maili siliyorlar.. bu şekilde tekrar para kazanmaya açıldığı söyleniyor... istersen dene bizde öğrenmiş oluruz..

Söylemeyi unuttum hocam iyi ki hatırlattın. Sorunlu kanalı kapatırken bi yandan da adsense için yeni bir mail adresi açıp yöneticilik verdim ve diğer mail adresinin yöneticiliğini alıp direk sildim. Evet belki bu yüzden de olabilir.

Tabi yine de biraz mantıksız geliyor, sonuçta Youtube tek bir kanal yüzünden Adsense hesabının para kazanmasını kapatıyor ve yeni bir maile yöneticilik verince sorunsuz kanallarda para kazanma açılıyor. Bana biraz mantıksız gelse de sanki para kazanması bi kaç gün içerisinde gidecekmiş gibi hissediyorum...

Söylemeyi unuttum hocam iyi ki hatırlattın. Sorunlu kanalı kapatırken bi yandan da adsense için yeni bir mail adresi açıp yöneticilik verdim ve diğer mail adresinin yöneticiliğini alıp direk sildim. Evet belki bu yüzden de olabilir.

yok ondan dolayı değil cünkü o kapanmadan bu yana 2 ay geçti halen eski adsenseye bağlı ama bende değiştireyim ne olacak ki :)

Aynısı bugun basıma geldi hocam bunu yaptım 12 saat önce ve şimdi açtım kanalı aboneler yerinde duruyor para kazanmalarda açıldı

O zaman ben kapattığım kanalı hiç açmaya çalışmayayım. Bakalım eğer ikimizden birinin kanalında para kazanma giderse ona göre durumu değerlendirmeye çalışırız ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri